Knytte Hytten Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice. Fik leveret tom pakke… skrev til knytte hytten og blev ringet op samme dag og fik erstatningsforsendelse tilsendt efter er par dage. Meget tilfreds. Fint produkt. Vil benytte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte noget garn hos knyttehytten og modtog det tre dage efter. Da jeg bestilte overså jeg 20% Black Friday rabat. Jeg skrev til dem og regnede faktisk ikke med at få rabatten, men intet prob... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fantastisk sted at handle! Knytte Hytten har et super godt udvalg i garn og tilbehør og en fantastisk kundeservice. Der bliver svaret på forespørgsler indenfor ganske kort tid og du har dine... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Intet mindre end perfekt!!! 👌 Kanon kundeservice havde svar på mit spørgsmål indenfor en time. Pakken blev sendt samme dag (fredag) og jeg stod med den søndag, fin indpakket og med en håndskrevet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de hobbies

Escrito pela empresa

Vi er en garnforretning der sælger knyttegarn og diverse tilbehør til alle macrame projekter.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

MEGET SKUFFET

MEGET SKUFFET
Fik ikke det jeg bestilte. Bestilte snor til macrame 4mm
men fik leveret 9mm som jeg ikke kan bruge. Pengene
smidt lige ud af vinduet.
Bad luck
Lene Munthe

2 de fevereiro de 2024
Opinião espontânea

Hej Lene,

Jeg er meget ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg har dog lige tjekket på din ordre, og kan se at du faktisk har bestilt og fået sendt 2 stk 9mm 3-ply rope fra Bobbiny.

Jeg må dog sige, at jeg er en smule forvirret angående hvordan misfoståelsen skete. Simpelthen fordi Bobbiny ikke producerer 4mm snore, og da vi kun fører Bobbiny garn, har vi aldrig haft 4mm garn på vores sortiment.

Du kan med fordel returnere din ordre, hvis det du bestilte, ikke lever op til forventningerne. Det kan du gøre ved at finde returformularen på vores hjemmeside.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.
Med venlig hilsen,
Alexandra

Bobbiny

Hurtig levering og varen stemte k farven til min forventning

13 de março de 2023

Resposta da Knytte Hytten

Vi er glade at farven stemte overens med din forventning, det kan nogen gange være svært at bedømme farven på garn på en skærm

Hurtig levering

Hurtig levering, dog kunne jeg, efter at have set returadressen, godt ønske at man kunne afhente varen. Spild af porto når man næsten er naboer. 😉
Jer skal helt sikkert have mere snor fra jer. 👍🏼

24 de fevereiro de 2023

Hej Gitte
Tusind tak for den meget fine anmeldelse
Vi er en relativt ny forretning, så vi har desværre ikke en butik hvor det er muligt, endnu. Men det er drømmen

Fantastisk service

Super god service.
Mine ting var lidt forsinket. Men fik en hyggelig håndskrevet note, hvis de beklagede forsinkelsen og en lille ekstra gave, som tak for forståelsen.

19 de fevereiro de 2023

Hej Tine
Tusind tak for forståelsen i en ekstraordinær situation, den lille personlige note er noget vi holder fast i hører sig til når man køber garn, det skal være hyggeligt ! Glad for at du synes det samme :)

Hurtig levering

Nem bestilling. Hurtig levering.

4 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Hej Randi
Vi er glade for at du synes vores hjemmeside er nem at bestille fra, Tak for de fine ord :)

Top point

Der var hurtig levering og pakket med en lille privat hilsen der gjorde det hyggeligt at modtage de lækre varer. Jeg vil helt sikkert handle der igen

27 de dezembro de 2022

Resposta da Knytte Hytten

Garn er hyggeligt, så vi synes det skal være hyggeligt at få det hjem også, glad for at det faldt i god jord :)

Lækre varer

Jeg ledte efter Macrame garn og fandt et stort udvalg af farver, til en fin pris. Håber dog at lageret snart bliver fyldt op med de udsolgte farver 👏🏻

Hurtig afsendelse og fin forpakning.

18 de dezembro de 2022

Hej Miriam
Er glad for at du fandt hvad du ledte efter og at det kom sikkert frem :D

Og ja, vi har haft lidt besvær ved at få garn hjem på grund af julen
Vi får dog snart garn hjem igen

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais