Knytte Hytten Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte noget garn hos knyttehytten og modtog det tre dage efter. Da jeg bestilte overså jeg 20% Black Friday rabat. Jeg skrev til dem og regnede faktisk ikke med at få rabatten, men intet prob... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fantastisk sted at handle! Knytte Hytten har et super godt udvalg i garn og tilbehør og en fantastisk kundeservice. Der bliver svaret på forespørgsler indenfor ganske kort tid og du har dine... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Intet mindre end perfekt!!! 👌 Kanon kundeservice havde svar på mit spørgsmål indenfor en time. Pakken blev sendt samme dag (fredag) og jeg stod med den søndag, fin indpakket og med en håndskrevet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de hobbies

Escrito pela empresa

Vi er en garnforretning der sælger knyttegarn og diverse tilbehør til alle macrame projekter.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Nemt

Nemt - hurtigt og så med en dejlig personlig hilsen :-)

4 de dezembro de 2022

Hej Birgitte !
Tusind tak for dine fine ord - vi er super glade for at du kan lide den personlige besked :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Handler der helt sikkert igen!

Super god oplevelse!
Intet at sætte en finger på. Elsker den lille håndskrevne hilsen - det kan kun bringe et smil frem!

7 de dezembro de 2022

Hej Malene
Vi er super glade for at du kan lide den lille personlige hilsen - vi sætter en ære i at hver eneste kunde får en håndskrevet hilsen med :)

Super service

Fik det jeg bestilte, så er meget tilfreds

6 de dezembro de 2022

Hej Bettina
Tak for den fine anmeldelse :D

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service. Mange farver og stort udvalg på lager at vælge mellem.

26 de novembro de 2022

Hej Charlotte
Vi bestræber os meget på at man får sin order så kort tid efter man har bestilt - Virkelig glad for at det lykkeds :) Og tusind tak for de alt for fine ord

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode varer og hurtig levering.

Gode varer og hurtig levering.
Rigtig god pakket en og så med en sød hilsen.

25 de novembro de 2022

Hej A
Vi er rigtig glade for at du kunne lide vores indpakning, vi har brugt en del "trial and error" på at finde den helt rigige model - Vi synes selv vi er ved at være der :) Tak for de fine ord

Hurtig levering

17 de novembro de 2022

Hej Dorte

Vi er virkelig glade for at du fik dine varer hurtigt efter du havde besitlt !

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er SÅ glad for knyttehytten og…

Jeg er SÅ glad for knyttehytten og denne bestilling gik igen igen smertefrit.. de har et bredt udvalg af vare og til en overkommelig pris og så står de altid klar til at hjælpe en hvis man har ønsker ell spørgsmål.. kan klart anbefales

28 de setembro de 2022

Resposta da Knytte Hytten

Tusind, Tusind tak for de meget fine ord, Vi forsøger os på at svare på alle spørgsmål :)

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Fik leveret tom pakke… skrev til knytte hytten og blev ringet op samme dag og fik erstatningsforsendelse tilsendt efter er par dage. Meget tilfreds. Fint produkt. Vil benytte knyttehytten fremover.

4 de setembro de 2022

Resposta da Knytte Hytten

Vi er rigtig glade for at en træls situation kunne vendes til en god oplevelse, Vi forsøger stadig at finde ud af hvor pakken blev tømt, da den ikke var tom da vi sendte :D

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering i flot indpakning

Hurtig levering i flot indpakning.
Den ene farve var lidt skuffende. Men jeg har valgt at beholde den 😊
En fin webshop, som jeg snart vil besøge igen.

15 de agosto de 2022

Resposta da Knytte Hytten

Det er desværre problemet man løber ind med farver på ting på nettet, det kommer helt an på hvilken skærm man ser det på, Er ked af at farven ikke levede op til din forventning - Du er velkommen til at skrive en mail til kontakt@knyttehytten.dk - så kan vi give informationen videre til Bobbiny

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkede som jeg ønskede det

Virkede som jeg ønskede det, vender retur når jeg skal bruge mere Bobbing 👍😀

6 de agosto de 2022

Resposta da Knytte Hytten

Tusind tak for de fine ord, vi vil glæde os til at se dig igen :D

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais