KONTINUE STORE Opiniões 10

3,5

Informações sobre a empresa

1. Loja

Escrito pela empresa

Vedkommende, vedvarende og vedblivende design : et kurateret & personligt udvalg af brands & varer med fokus på ansvarlighed i alle led af værdikæden Besøg vores butik i Horsens for at opleve vores uformelle, uhøjtidelige & personlige univers ♡ Vi forhandler brands som Skall Studio, Aiayu, Af AGGER, Lea Hoyer og mere end 40 ansvarlige brands.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Mangler penge efter reklamation

Jeg køber i oktober 2025 en lækker Skall Mary coat. Jakken bliver hurtig grim og fnulre i ulden. Jeg kontakter kontinue, som sender den til Skall som reklamation. Jeg får d. 19 januar endelig svar fra Kontinue, hvorpå jeg får af vide at frakken bliver krediteret og de vil refundere min ordre. Jeg har her 26 dage efter stadig ikke modtaget mine 4.670 kr. Jeg har skrevet utallige mails til dem, uden svar. Jeg får så endelig et robot svar, med et tlf nummer jeg kan ringe til. Nummeret ringer jeg til af flere omgange, men telefonen bliver ikke taget. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre, da det er mange penge, jeg godt snart kunne bruge. Dette burde slet IKKE tage så lang tid. Det er virkelig dårlig service!!

19 de janeiro de 2026

Bedst i byen

Bedste tøjbutik i byen. Sødeste ejer og enormt venligt personale også. Virkelig en unik butik med høj professionalisme, fineste sortiment og bedste service.

30 de junho de 2025

Har flere gange købt tøj fra Kontinue :D

Har flere gange købt tøj fra Kontinue.
Hurtig levering, og flot samt overskuelig hjemmeside, og super god service fra virksomhedens side af, når jeg har haft spørgsmål eller reklamation :D.
Ikke sidste gang jeg har handlet hos Kontinue.

Køb hos Kontinue dd.;
10.01.23
12.09.23
16.11.23

16 de novembro de 2023

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra - bestilte en bluse torsdag morgen, den blev pakket 5 min efter jeg bestille den, og nu dagen efter, ja, så har jeg blusen i hænderne - samtidig har de været søde at skrive en lille hilsen til mig :))

10 de setembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Kunne ikke være mere tilfreds 😊

Første gange jeg har bestilt noget her fra. Var lidt skeptisk da prisen var flere hundrede kroner billigere end alle andre steder..men fik min jakke hurtigt, og alt er som det skal være ☺️ Har endda fået en lille personlig besked med..

Kunne ikke være mere tilfreds 💙

23 de julho de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais