er werd twee maal bezorgd zonder aan te bellen, ben er speciaal voor thuis gebleven. NU ligt het in Roosendaal, is plusminus 20 km hier vandaan en kan het daar niet ophalen.
Ik vond het spijtig dat ik een volledige dag vrij moest houden om mijn pakje te ontvangen. Het was beter geweest als jullie voormiddag, namiddag of avond hadden doorgegeven.
Wat een fijn bedrijf! Klantenservice is perfect, mails vaak binnen een uur beantwoord en het bestelde met foto zag er super uit,ook nog binnen 3 dagen in huis Ik beveel hun van harte aan!
De 1ste keer verkeerd product geleverd maar na een mailtje heb ik de volgende dag mijn goede bestelling ontvangen en het verkeerde product hoef ik niet terug te sturen
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Een snelle en mooie levering.
De foto die we gestuurd hebben staat er super mooi op.

Wat een fijn bedrijf!
Ik beveel hun van harte aan!

Resposta da Kookio
Kookplaat beschermer ziet er mooi uit en pasvorm is goed

Resposta da Kookio
Ik vind het echt belachelijk dat ik mijn product in Drachten op het servicepunt op moest halen. Terwijl bij mij in de buurt 3 in Groningen drie ophaalpunten zijn

Resposta da Kookio
Alles correct afgehandeld en zelfs een dag vroeger grleverd!

Resposta da Kookio
De kleuren zijn lang niet zo prachtig als in de advertentie.
Spijtig, want dat maakt de beschermer juist mooi.
Daarom een beetje teleurgesteld.

Resposta da Kookio
Ondanks het min percentage dat ik gekregen heb , vind ik dat ik geen waar voor m'n geld heb gekregen.

Resposta da Kookio
Nog steeds niks gehoord of gezien waar is mijn al betaalde bestelling ?

Resposta da Kookio
Omdat ik de juiste maat heb gevonden, en vlug ontvangen heb. Heel goede kwaliteit en ik ben er zeer tevreden over.

Resposta da Kookio
Heel tevreden met aankoop van inductiebeschermer en placemats.
Zeer goede kwaliteit,een aanrader!

Resposta da Kookio
Het is jammer dat de plaid op de zijkant al uitrafeld. Dit lijkt hierdoor van een niet zo goede kwaliteit.

Resposta da Kookio
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.