Kookio Opiniões

3,9

er werd twee maal bezorgd zonder aan te bellen, ben er speciaal voor thuis gebleven. NU ligt het in Roosendaal, is plusminus 20 km hier vandaan en kan het daar niet ophalen.

Ik vond het spijtig dat ik een volledige dag vrij moest houden om mijn pakje te ontvangen. Het was beter geweest als jullie voormiddag, namiddag of avond hadden doorgegeven.

Wat een fijn bedrijf! Klantenservice is perfect, mails vaak binnen een uur beantwoord en het bestelde met foto zag er super uit,ook nog binnen 3 dagen in huis Ik beveel hun van harte aan!

De 1ste keer verkeerd product geleverd maar na een mailtje heb ik de volgende dag mijn goede bestelling ontvangen en het verkeerde product hoef ik niet terug te sturen

Bom

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

27 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

netjes en op tijd het gevraagde…

netjes en op tijd het gevraagde product afgeleverd. Kwaliteit naar wens.

20 de abril de 2026

Bedankt voor je fijne review! 😊
Super om te horen dat je aangenaam verrast bent door de kwaliteit en de goede levering.

Mooi afgewerkt

Mooi afgewerkt

7 de abril de 2026

Bedankt voor je fijne review! 😊
Super om te horen dat je aangenaam verrast bent door de kwaliteit.

EMBELLIR LA CUISINE

LIVRAISON RAPIDE
PRODUIT CONFORME A LA DESCRIPTION
TOUCHE DE COULEUR DANS LA CUISINE

24 de março de 2026

Bonjour,

Un grand merci pour votre retour positif !
Nous sommes ravis d’apprendre que la livraison a été rapide et que le produit correspond parfaitement à vos attentes.

C’est un plaisir de savoir qu’il apporte une belle touche de couleur à votre cuisine — exactement ce que nous souhaitons offrir à nos clients ✨

À très bientôt et encore merci pour votre confiance !

L’équipe Kookio