Fick idag hem plånboksfodral till min IPhone 17 pro Max. Är supernöjd, mycket hög kvalitet med äkta läder som luktar som läder gör. Elegant och välgjord. Glad att se mitt namn inpräntat på framsid... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte 2 grønne mobil covers til vores ældre iPhone 13 Pro. Var dog en smule nervøs over kvaliteten da vi var vant til Apples originale læder cover. Men må sige det virkelig er en lækker kvalitet so... Ver mais
A empresa respondeu
Mycket fint skinnfodral till iPad Air 11, 2024 men själva innerskalet hade dålig passform. Lite snett och vint, högra nedre hörnet glappar. Uttaget för att få upp penna stämmer inte med skinnfor... Ver mais
A empresa respondeu
Den hurtige levering og solide kvalitet. Dog komplicerede det sagen en del, at der kom en mail fra kyronline uden at der nævntes sat det var cover fra Jer, men med ordlyden: tak fordi du har handlet m... Ver mais
A empresa respondeu
Kraken Copenhagen is a new brand with focus on design and quality. We sell our own brand Kraken Copenhagen, where we only manufacture quality products made of wonderful, genuine leather.
Høje Taastrup Boulevard 82, 2630, Taastrup, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jag är jättenöjd med produkten och er service

Resposta da Kraken Copenhagen
Jeg fik hjælp til ombytning af en forkert bestilt urrem

Resposta da Kraken Copenhagen
Min ordre blev "væk" hos PostNord, men med en henvendelse til Kraken Copenhagen. som tog sig af det, så havde jeg min pakke næste dag i postkassen.

Resposta da Kraken Copenhagen
pad cover i læder er superlækker kvalitet.
Men trykket er ikke så pænt lavet – det er udtværet og sidder ikke centrereret på coveret.

Resposta da Kraken Copenhagen
Love the product. Only "fault" is that charging an Apple pen is not possible. Shipping with PostNord is a catastrophe. It's taken a week now and delivery date is still "Unknown" as per the App. Transporting the small package some 300 km across the country appears to be quite a challenge. Please change forwarder!

Resposta da Kraken Copenhagen
Dålig passform på mobilfodralet.
Är precis som att det är lite för litet vilket resulterar i att knapparna på utsidan av min iPhone inte linjerar med dom perforerade knapparna på fodralet.
När jag tar upp problemet med kundtjänst så vill dom att jag ska stå för returkostnaderna själv.
Läderarbetet ser helt okej ut, därför väljer jag att ändå lämna två stjärnor.
Men problemet med att inte kunna använda telefonens yttre knappar gör det extremt enerverande att använda detta fodral.

Resposta da Kraken Copenhagen
All good , all in time. Good Customers’ support and proper communication.

Resposta da Kraken Copenhagen
Hurtig levering og super kundeservice! Fik en forkert ordre mandag, gjorde dem opmærksom på det med det samme. De beklagede dybt og sendte den rigtige og havde den allerede igår. Fejl kan ske, vi alle mennesker og de var søde og hurtige til at få det ordnet. Jeg er super tilfreds🙏🏽

Resposta da Kraken Copenhagen
De havde i første omgang sendt en forkert vare. Ombytning uden vrøvl, og fremsendelse ny vare med returlabel for den forkerte, dvs. inden den forkerte var kommet retur. God service med tillid til kunderne.

Resposta da Kraken Copenhagen
Jag är supernöjd med fin service, snabb leverans och framförallt ett fantastiskt mycket prisvärt plånboksfodral i fint äkta skinn till min nya iPhone. Dessutom utan kostnad en personlig detalj som mitt namn ingraverat på framsidan. Kan verkligen rekommendera att handla hos Kraken!

Resposta da Kraken Copenhagen
The Customer Service for me is a 10/10. They were extremely professional and very helpful.

Resposta da Kraken Copenhagen
Snabba svar på email trevlig personal och fina produkter 😁

Resposta da Kraken Copenhagen
I have never ever seen so fantastic products as you folks produce so keep going on strong, thanks.

Resposta da Kraken Copenhagen
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.