Leia as opiniões dos outros
Kortingen aangekondigd op de website worden niet toegepast in de winkel. Pakketjes besteld online om af te halen in de winkel blijven gemeld staan als 'onderweg', terwijl ze al beschikbaar zijn... Ver mais
Regelmatig hebben ze bij het Kruidvat op kruidvat.nl acties waarbij je spelletjes kunt spelen met als prijzen kadobonnen, etc en je hebt altijd prijs zeggen ze! De laatste weken heel veel s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Kruidvat biedt een uitgebreid, voordelig en gevarieerd aanbod health & beautyartikelen. Daarnaast een verrassend assortiment branchevreemde producten, zoals foto's & fotoboeken, speelgoed en decoratieve artikelen voor in en om het huis. Ons bedrijf heeft meer dan 1.000 winkels en meer dan 15.000 medewerkers die elke dag weer het beste uit zichzelf halen om ons motto waar te maken: Steeds verrassend, altijd voordelig.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
NEP- SPELLETJES PRIJZEN!!!
De laatste weken heel veel spelletjes gedaan!
Maar ook de laatste maanden heel veel spelletjes gedaan!!
Ben een hele goeie kruidvat klant, heb inmiddels al weer meer dan 1500 punten!
Met al die spelletjes alleen maar elke keer 10 punten gewonnen !
Nooit wat anders, elke keer 10 punten!
Heb ook nog Niemand gehoord die een kadobon of iets dergelijks heeft gewonnen!!
Dus volgens ons. (Mijn vriendinnen en ik) zijn er GEEN prijzen, dan alleen maar punten!!!
Mag inmiddels al weer 2 spellen spelen, naar Stop er mee!
Wil eigenlijk overstappen naar Etos!
Etos heeft hele mooie aanbiedingen, zag ik!!
Geld niet terug van niet geleverd pakket
Bestelling automatisch teruggestuurd door leverancier omdat adres niet leesbaar zou zijn. Ok, kan gebeuren. Maar ik zou binnen de 5 werkdagen mijn geld moeten terug krijgen, en ondertussen zijn we al veel verder en nog geen geld gezien. Klantendienst niet behulpzaam. Zeggen dat ik nog 3-5werkdagen moet wachten...
Dit verdient een aparte review
Dit verdient een aparte review. Mijn bestelling ligt nog steeds in hun winkel maar als je daarkomt WEIGEREN ze je het BETAALDE PRODUCT mee te geven omdat je de "email" niet bij hebt, ook al toon je je identiteitskaart. Ergste? Elke vraag om de bestelling te annuleren en geld terug te geven wordt genegeerd.
Ik wordt gedwongen om naar de ombudsdienst te stappen.
Hun klantendienst is eveneens onbereikbaar, er is 1 wachtende voor me, dat was 35 minuten geleden, sta nog steeds in wacht.
Wat verwacht zo een onderneming dan eigenlijk??
Promotie-chaos
Kortingen aangekondigd op de website worden niet toegepast in de winkel.
Veel onduidelijke promoties, in plaats van meteen de juiste prijs te zetten.
Typisch Hollands, bedrieglijk handeltje.
KAN ER NIEMAND CONTACTEREN EN WACHT NOG…
KAN ER NIEMAND CONTACTEREN EN WACHT NOG STEEDS OP EEN BESTELLING VAN 29/06 ?????????????????????????
Bestelling niet geleverd
op 27 juni 2026 2 gezelschapsspellen besteld. Ik zou op 1 juli de artikelen mogen afhalen in de winkel. Op 3 juli naar de winkel geweest, bestelling was er niet. Ik moest de klantendienst bellen. Eerst 10 minuten in wacht om nadien te horen dat ze niets voor me konden doen. Ze belden naar de winkel maar de bestelling was er niet. Indien de volgende dag geen nieuws mocht ik opnieuw bellen naar de klantendienst. Vandaag dus terug gebeld naar de klantendienst... eerst 12 minuten in wacht, dan belden ze naar de winkel maar mijn bestelling was er niet. Ze zouden een onderzoek starten en ik zou binnen 14 dagen antwoord krijgen. Ik stelde voor, aangezien de artikelen online beschikbaar zijn, deze opnieuw op te sturen. Aangezien ik toch zal ophalen in de winkel, zal ik geen 2 maal ophalen mocht mijn bestelling toch nog gevonden worden (wat ik betwijfel) Daar konden ze niet op ingaan. Het was wel de bedoeling de spelletjes nu in huis te hebben en niet om er nieuws over te krijgen of ze al dan niet zullen geleverd worden binnen 14 dagen.
NIET BESTELLEN BIJ KRUIDVAT ONLINE!
Op de website staat duidelijk: “Voor 22:00 besteld, volgende werkdag in huis.” Ik heb zaterdag besteld, maar dagen later heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik kreeg zelfs een bezorgdag en tijdvak, maar het pakket kwam niet en de Track & Trace werkt niet eens.
De klantenservice is minstens zo slecht. Ik heb meerdere keren en via verschillende kanalen contact gezocht. Als je eindelijk iemand bereikt, krijg je geen oplossing, geen duidelijkheid en geen compensatie. Alleen dat er een “storing” is en dat ze het gaan uitzoeken.
Wel beloftes maken en geld afschrijven, maar niet leveren en daarna de klant aan zijn lot overlaten. Bespaar jezelf de frustratie: bestel hier niet online.
Zeer slechte ervaring met Kruidvat
Zeer slechte ervaring met Kruidvat. Online bestellingen duren ontzettend lang en de beloofde levertijd wordt keer op keer niet gehaald. Dat is al frustrerend genoeg, maar als je vervolgens contact wilt opnemen met de klantenservice, blijkt er ook niemand bereikbaar te zijn. De chatbox geeft telkens aan dat er niemand beschikbaar is. Ik heb het inmiddels meerdere keren op verschillende momenten geprobeerd, maar zonder succes. Erg teleurstellend. Als er iets misgaat met je bestelling, sta je er blijkbaar alleen voor. Dit is niet de service die je van een grote winkelketen mag verwachten.
1 ste keer en laatste keer dat ik…
1 ste keer en laatste keer dat ik bestel online bij kruidvat klantendienst nie bereikbaar. Chat box dat op niets trekt.1 a 2 dagen normaal staat er op site. 7 dagen verder en nog niets. Site online deugt niet. Te lui om iets te laten weten
Enorm slechte klantenservice
Enorm slechte klantenservice. Er is probleem aan de kassa I v m vorige klant I v m reductie die niet geldig zou zijn. Duurde veel te lang, plus verantwoordelijke verdween dan ineens I p v dan verder te helpen met de lange wachtrij. Ik vroeg info I v m scheermesjes, blijkt aan de kassa dat het gaat om online bestellen promotie
Dat werd in de winkel voordien niet gemeld.
Altijd vervelend
Ik kreeg een cadeaubon twv 35 euroc met…
Ik kreeg een cadeaubon twv 35 euro met kassaticket erbijgevoegd.
Bij 1ste aanbieding in blankenberge op 25 juni 2026 bleek er maar 1.50 euro op de kaart gezet te zijn. Klacht ingediend met nodige bewihsmateriaal en gevraagd of ze de kaart kunnen uitlezen.
De medewerkers zijn racisten.
De medewerkers zijn racisten!
Paar dagen geleden naar de Kruidvat geweest en echt slecht behandeld. Vanaf dat ik binnenkwam werd ik aangestaard om mijn huidskleur, alsof ik ga stelen. Van het begint tot winde werd ik gevolgd en aangestaard.
De dag erna ben ik opnieuw geweest en botst een medewerker tegen me aan, zegt geen sorry, en ik moest nog excuses aanbieden. Ze keek me vuil aan en liep door. Voelde me echt vernederd. Dit kan gewoon niet.
Schandalig!!
Schandalig!!! Geldklopperij ten top.
Lippotlood méér dan de helft duurder dan elders. Ook Axe douchegel en deo driedubbel zo duur. Nooit maar ook nooit zet ik nog een voet binnen in Kruidvatwinkel!!! Echte dieven!
Bedrogen uitgekomen..
Bedrogen uitgekomen... De actie 2+2 is niet echt heb van Elk product 2 stuks genomen en er worden er gewoon 2 geleverd. Ik had nochtans getest vr de zekerheid bij het bestellen online en als ik 4 producten selecteerde moest ik ook dubbel betalen dus 2 geselecteerd en verwachten dat de belofte van de actie geëerd zou worden mr niet dus, gewoon 2 producten gekregen en bedrogen door de 2+2 leugen. Schandalig bedrog... Volgende "actie" zal ik in eigen persoon nr hun winkel gaan en een scène maken als ze hun belofte niet nakomen
Geen Kruidvat meer voor mij
Geen klachten over de fotoproducten zelf (zijn ook van Cewe). Het afhalen in de winkel is echter rampzalig.
Na een bericht dat je bestelling in de winkel is aangekomen, moet je eerst aanschuiven aan de drukke kassa's, dan moeten ze zoeken en als ze niets vinden, helpen ze ondertussen nog wat andere klanten, starten ze nog eens een zoekactie op om dan uiteindelijk de winkel te verlaten met een kaartje met telefoonnummer van de klantendienst. Uiteindelijk na een maand (en nog een verwarrende telefoon van de klantendienst dat hij nooit in productie was gegaan, vervolgens beweren dat hij al afgehaald was enz...) mijn fotoboek opnieuw kunnen gaan afhalen. Dus naast geen online bestellingen meer voor mij, helaas ook geen fotoproducten. Kruidvat, goed om snel binnen te springen om wat prullen te kopen maar daar stopt het best.
Vandaag bij de kruitvat in Born om…
Vandaag bij de kruitvat in Born om foto's af te drukken maar de kortingcodes werkte niet er kwam een medewerkster aan en ze zei kan dat deze actie alleen online was terwijl dit niet in de folder en op de actie pagina stond ik zei haar vorige keer werkte de code ook niet en gaven ze aan dat er een probleem was met de code van het apparaat en hebben ze het bij de kassa verrekend ze liep weg in de veronderstelling dat ze het ging nakijken of vragen 10 minuten gewacht niemand kwam terug loop ik door de winkel en staat ze gewoon bij te vullen zo'n onvriendelijk personeel moet niet in de winkel staan, ik koop een product met 70% korting omdat deze eruit gaat ( vorige week het zelfde product in dezelfde vestiging gekocht) bij de kassa slaat maar 50% korting aan geef het aan de kassamedewerker door (andere medewerkster) op het kaartje staat 70% korting ze gaat kijken ziet ook 70% maar zegt kassa zegt 50% dan is het 50% wat nergens op slaat en ook weer zeer klant onvriendelijk geholpen nou ik haal deze wel in een andere vestiging
Promesse non tenue et service client…
Promesse non tenue et service client inefficace
Expérience franchement inacceptable.
Suite à un problème de livraison en novembre 2025, avec article manquant, un geste commercial m’a été clairement promis pour une prochaine commande. Aucune condition, aucun délai, rien. Juste une promesse.
Le 1er mai 2026, je repasse commande en toute logique… pour apprendre que finalement, non, ce geste ne sera pas appliqué, sous prétexte d’un délai “trop long”. Un délai qui, évidemment, ne m’a jamais été communiqué. Pratique facile : promettre pour calmer sur le moment, puis inventer des règles après coup pour ne pas honorer ses engagements.
Le service client, lui, est à l’image du reste : inefficace et désorganisé. On me redemande plusieurs fois des informations déjà en leur possession, preuve d’un suivi inexistant ou d’un sérieux manque de volonté pour traiter le dossier correctement.
Entre promesses non tenues, mauvaise foi et gestion approximative, on frôle l’amateurisme.
À fuir si vous attendez un minimum de sérieux et de respect client.
Bestelling gemaakt van parfum voor Moederdag
Bestelling gemaakt van parfum voor Moederdag : La vie en rose .
Betaald .Na twee dagen geen bevestiging noch factuur gekregen . Gebeld met hun diensten die mij te woord staan met een dame die onze taal niet zo goed beheerst. Ze zag duidelijk dat het betaald was , maar er was zogezegd “uitzonderlijk” iets mis gelopen waardoor de parfum maar binnen de 14 dagen kan geleverd worden … Wat dat was,
wist ze niet !!! Nu Moederdag is binnen 5 dagen en niet binnen 14 . Nog erger vind ik dat er op hun site daar niks van vermeldt wordt en u vlot bestellen en betalen kunt .Alsof je bij de bakker een bestelling doet voor een taart en hij die aanvaardt en zegt nadien , eerst gaan we op vakantie . Ook worden er geen excuses aangeboden of een commerciële geste voorop gesteld . Nog Schrijnender vind ik dat ik daar zelf moet achter komen en zij geen enkele mail of waarschuwing sturen van hun eigen falen. Ik denk dat ik de volgende keer mijn bestelling bij een andere firma plaatst … een firma die zijn naam weet hoog te houden .
NOOIT MEER!!!!
Beste,
ik ben zonet mijn bestelling in Kruidvat Harelbeke komen afhalen, bij thuiskomst heb ik
gemerkt dat de 5 gratis fixodent niet mee geleverd worden? Dit was een actie 1 kopen +
1 gratis...... ik heb 5 tubes gekocht maar er zaten geen 5 gratis bij????
Gelieve dit na te zien aub?
Zéér ontevreden over de klantvriendelijkheid van het personeel Kruidvat Harelbeke, na telefonisch
gesprek gisteren met een "dame" van de klantendienst wist die mij te zeggen dat deze melding zou doorgegeven worden aan Kruidvat Harelbeke, niks is minder waar, vandaag zijn we terug naar
Kruidvat Harelbeke gereden en daar wisten ze van niks.......!!!!! Dus ik heb mijn gratis Fixodent 1 kopen en 1 gratis (in totaal heb ik 5 tubes gekocht) niet gekregen.
We zijn onverrichter zake moeten terugkeren, ons zie je nooit meer terug!!!
Babybox "kortingsbonnen"
Zoals vele bestelde ik een babybox van het kruidvat. Hier zit dan een boekje bij met bonnen zodat je "supermakkelijk een voordelige start kan maken". Ja nou, supermakkelijk is het zeker niet.
In de winkel zelf vind je de producten niet allemaal terug en op hulp in de winkel moest ik ook niet rekenen om te helpen zoeken (kruidvat Beringen). Dus ik besloot dan maar om de spulletjes met de bonnen online te bestellen.
Online vind ik echter de helft van de producten gewoon niet terug.
- Difrax newborn fles (andere flessen van difrax mogen niet en deze staat er niet op)
- Kruidvat matrasbeschermer (vind je terug maar niet degene waar de code op werkt)
- Kruidvat beauty oil 100mL
- Otrivin neusjesreiniger
- Scholl voetmasker honing en amandel
- Kruidvat chocoladereep 180gram
- Light by Tena sensitive (tenzij het een andere mag zijn dan de 16stuks? maar hier pakt de code niet op.)
- Always night maandverband (tenzij het een andere mag zijn dan de 8stuks size 5? maar hier pakt de code niet op.)
Zo kan ik ook makkelijk "kortingsbonnen" uitdelen natuurlijk...
Als kers op de taart werkt het dan ook niet als ik door wil klikken naar "betalen". Ik probeerde mijn cache te wissen, een andere browser, een prive venster, via de app,... allemaal zonder resultaat.
Dan probeerde ik de klantendienst de bereiken via de chatbot. Wat is dat voor iets? Dat ding helpt je geen meter vooruit en als je vraagt om een medewerker te spreken krijg je volgend bericht te lezen:
" Je kunt live chatten binnen de volgende openingstijden: Van maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 19.30 uur. Op zaterdag en feestdagen: 9.30 tot 17.30 uur. "
Gezien het dinsdag namiddag is, zou er dus iemand bereikbaar moeten zijn via de chat maar de robot vertelt mij fijntjes een aantal keer dat er niemand beschikbaar is. Snappen wie snappen kan.
Dan maar bellen.
Krijg ik na lang wachten iemand aan de lijn die zegt dat ik een screenshot moet doorsturen van de foutmelding die ik krijg bij betaling. Ik heb meermaals uitgelegd dat er geen foutmelding komt maar dat de knop "naar betaling" gewoon niets doet en je dus niets zal zien op de screenshot. Blijkbaar spreek ik chinees want dat begreep ze niet.
Ik gaf dan ook door dat ik bepaalde artikels niet terug vind. Dat zou ze doorgegeven maar ze heeft op geen enkel moment gevraagd over welke artikels het gaat. Dus ja, dan weet je ook dat er niets doorgegeven zal worden en dit gewoon een excuus is om af te leggen.
Dan maar een berichtje via facebook, de enige optie die nog overblijft. Ik ben zeer benieuwd...
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.