Kruidvat Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling automatisch teruggestuurd door leverancier omdat adres niet leesbaar zou zijn. Ok, kan gebeuren. Maar ik zou binnen de 5 werkdagen mijn geld moeten terug krijgen, en ondertussen zijn we al... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kortingen aangekondigd op de website worden niet toegepast in de winkel. Pakketjes besteld online om af te halen in de winkel blijven gemeld staan als 'onderweg', terwijl ze al beschikbaar zijn... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit verdient een aparte review. Mijn bestelling ligt nog steeds in hun winkel maar als je daarkomt WEIGEREN ze je het BETAALDE PRODUCT mee te geven omdat je de "email" niet bij hebt, ook al toon... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Regelmatig hebben ze bij het Kruidvat op kruidvat.nl acties waarbij je spelletjes kunt spelen met als prijzen kadobonnen, etc en je hebt altijd prijs zeggen ze! De laatste weken heel veel s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de toners
  2. Loja de jogos
  3. Impressão de fotografias

Informação fornecida por diversas fontes externas

Kruidvat biedt een uitgebreid, voordelig en gevarieerd aanbod health & beautyartikelen. Daarnaast een verrassend assortiment branchevreemde producten, zoals foto's & fotoboeken, speelgoed en decoratieve artikelen voor in en om het huis. Ons bedrijf heeft meer dan 1.000 winkels en meer dan 15.000 medewerkers die elke dag weer het beste uit zichzelf halen om ons motto waar te maken: Steeds verrassend, altijd voordelig.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

804 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

94 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Avis sur le Kruidvat d’Etterbeek

Je suis fan de Kruidvat, j’y vais souvent et j’aime bien leurs produits.
Par contre, dans ce magasin en particulier, l’accueil n’est pas toujours agréable. Une des caissières donne parfois l’impression d’être fâchée contre toi, ce qui met un peu mal à l’aise. Bien sûr ce n’est pas tout le personnel, mais ça influence quand même l’expérience. Du coup, je préfère généralement aller dans un autre Kruidvat où l’ambiance est plus accueillante.

29 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling geplaatst van 90€....

Bestelling geplaatst van 90€..... zogezegd 2 maal voor de deur gestaan !!!!! op camerabeelden geen levering gezien !!!! nadien wordt het pakket reeds 3 maal uitgesteld om naar een afleverpakket te worden verzonden !!!!! KRUIDVAT pure oplichting (klantenservice dikke nul) geen levering deze week zal de rechtsbijstand en de media worden ingeschakeld .....

14 de novembro de 2025

Onvriendelijk personeel

In sint niklaas shopping zeer onvriendelijk personeel ik kom toe vraag ze of zei muntstukken willen wisselen in andere kruidvat doen ze dit met liefde omdat er overal te kort is hier zeide ze wij doen dat niet maar als je iets koopt kunne we het wisselen ik koop iets ik vraag of ze het willen wisselen ze zeggen nee we doen dat niet ik zei jullie zeide net als ik iets koop wissele jullie dat en dus zette ze me gewoon in het zak om iets verkocht te krijgen schandalig

12 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling geplaatst op 7/10 met extra…

Bestelling geplaatst op 7/10 met extra betaling van 4 95 euro om op 09/10 te laten leveren. Geen track&trace ontvangen. Op 09/10 mail dat bestelling geleverd is. Pakket nooit ontvangen. Na meerdere keren contact op te nemen met klantendienst nog steeds geen oplossing. Ben wel geld en veel tijd kwijt. Dit is gewoonweg slechte wil en oplichterij!!

9 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Eerste bezoek Kruidvat Wommelgem

Vandaag voor het eerst Kruidvat Wommelgem bezorgd voor de aankoop van 1 product. Aanvankelijk dacht ik dat ik aan de zelfscan-kassa stond- mijn vergissing. Ik had dus de scanner van de kassier vast. Ik werd er terecht op aangesproken, maar een goedemorgen of fijne dag nog kon er niet meer af. Ben met een slecht gevoel buiten gestapt, jammer.

31 de outubro de 2025

maat luiers

De maat van de luiers van het merk kruidvat klopt niet. We bestelden maat 5 (12-17 kg) en kregen 13-20kg. De klantendienst specifiek voor luiers kon mij niet helpen en verwees mij naar de algemene klantendienst, waar je lang aan de lijn hangt vooraleer iemand opneemt. Uiteindelijk werd me gezegd dat ik de luiers kan wisselen in de winkel. Door hun fout, moet ik extra moeite doen, geen service.

30 de outubro de 2025

Afhalen is een ramp

De kwaliteit van de fotoservice is prima, daarover geen klachten.
Maar het afhalen van de bestelling in de winkel is helaas een ramp.

Het personeel reageert zuchtend, vindt het pakket niet, laat je staan zonder uitleg en begint andere klanten te helpen. Die vertrekken vrolijk met een gratis ovenschotel, terwijl ik niets kreeg — zelfs geen excuus — omdat mijn pakket "onvindbaar" bleek.

Wees voorbereid: je moet waarschijnlijk twee tot drie keer terugkomen vooraleer je iemand treft die wél weet waar het pakket ligt. Een frustrerende ervaring die de goede kwaliteit van de foto's helaas overschaduwt.

Dit probleem is niet eenmalig, dus structureel.

24 de outubro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Promotion foutoir pour noyer le client

De belles promotions mais un foutoir niveau magasin pour noyer le client et lui faire rater sa promotion. Ex : 3 gel douche Sanex pour 10€, devant un rayon rempli d'une dizaine de gels douche Sanex, mais seulement 2 font parties de la promotion. Bonne chance car il y a 6 chances sur 10 que vous preniez un des produits ne faisant pas partie de l'offre et vous payerez le tout plein prix

26 de setembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Klantenservice onbereikbaar

Ik heb al veel geprobeerd de klantenservice te bereiken. Ze nemen nooit op en de chatbot geeft antwoorden waar je niets mee kan doen. Bij een online bestelling worden producten los in een grote doos gedaan zonder vulling. Dit is vragen om problemen (pompjes breken af, flessen lopen uit…).

1 de outubro de 2025

Eigenlijk verdienen ze 0 sterren

Eigenlijk verdienen ze 0 sterren. Beste mensen, bestel niet bij hen online! Producten met grote promo’s (2 + 3 gratis) worden slechts gedeeltelijk geleverd (lees 1 product)! Dat er niet voldoende voorraad is, wordt niet weergeven tijdens de online bestelling!!! Afzetterij! Bye Kruidvat!

1 de outubro de 2025

Dubieuze praktijken filiaal Zedelgem

Deze week zou een aannieding van LEGO figuren in aanbieding gaan. 2 dagen lang is er niets in de winkel te vinden. "Geen voorraad" is de boodschap.
Bij toeval passeer ik op een donderdag een medewerker die een volle doos van de items in zijn auto legt en daarna terug in de winkel gaat werken.

25 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Steeds verrassend, sneaky en niet voordelig

Hele dure artikelen tussen hele goedkope plaatsen …. Sneaky prijsverlagingen met de verkeerde artikelen onder de kop “aanbieding”, per ongeluk dure artikelen tussen de goedkope aanbiedingen , allemaal per ongeluk ! Dan bij de kassa merk je dat je rekening wel heel hoog is. Staat er een gekocht artikel van 14.99 tussen dat uit een rek komt met goedkope producten van 2.49 en 1.49. Reagerend hierop dat ik het direct terug inlever omdat het veel te duur is wordt niet gewaardeerd. Het is lastig natuurlijk. Het moet weer gescand worden, kassa open met het pasje van de kassa mevrouw en dan ook nog 14.99 teruggeven… Jammer Kruidvat. Voor mij na de zoveelste keer nooit meer

24 de setembro de 2025

0,0000000 dat is de klantendienst WAARD

0,0000000 dat is de klantendienst WAARD
Ik telefoneer en er zijn NUL wachtende voor mij zegt de automatische stem. Tarara..na 6 min was het nog niet aan mij dus maar de ingelegd. Wat een onprofessioneel bedrijf is dit. En hoezo moet er worden gebeld..wat is er mis met mail of chat..maar dan menselijke chat e..geen stomme Kiki die niks weet.
Pfff ik stop met hier nog iets online te kopen!!!! Ik koop wel bij BOL.COM.

16 de setembro de 2025

Niemand bereikbaar bij klantenservice

Er is iets mis met het aanvragen voor de gratis baby cadeaubox. Ik ben naar de winkel geweest voor info en zij verwezen mij door om de klantenservice te bellen, omdat er vermoedelijk ergens een storing zit. Zij zouden dit niet voor mij kunnen.
Je kan hen in de week bereiken tot 17u30. Ik ben beginnen bellen om 16u45, er was niemand in de wachtrij en toch nam er nooit iemand op, ik heb om 17u35 dan maar opgehangen. Je kan de online chatbot sturen tot 19u30, dit heb ik dan ook geprobeerd. De chatbot vroeg of ze moest kijken naar een medewerker waar ik 'ja' op zei en die antwoordde dan meteen dat er niemand was met de uren erbij wanneer het wel kan (tot 19u30 dus). Je kan hen dus zogezegd op 2 platformen bereiken en toch krijg ik maar niemand te pakken. Wat een klantenservice.

12 de setembro de 2025

Kruidvat = bedriegers en oplichters

Kruidvat = bedriegers en oplichters. Heb het echt gehad met hun belachelijke promoties. 8€ voor een flesje deodorant vragen en dan een actie 2+2 van maken om het goedkoper te laten lijken. Alsof ik 4 flessen ga kopen als alleenstaande. Action, Amazon en DM in Duitsland hanteren WEL eerlijke prijzen. Voor Rexona, NIVEA, L'Oreal, etc. koop ik via Amazon. Prijzen amper 2€ voor een deodorant of douchegel en ik hoef maar 1 stuk te kopen.
Hopelijk gaat het erg afwaarts met deze winkels.

10 de setembro de 2025

Alles gaat er mis

Alles gaat er mis, betalen geld
weg en geen goederen, zullen uiteindelijk klacht moeten neerleggen wegens oplichting voor het niet nakomen van hun leveringen,

25 de agosto de 2025

Valse promotie

Ik heb een doosje Omega3 besteld met promotie 1+1 gratis, maar ze stuurden maar 1 doosje op. Klantendienst is onbereikbaar. Geen kruidvat meer voor mij.

4 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.