Krusmoelleshop Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Så fik vi besøgt Krusmølle i juletiden. Jeg har aldrig set så meget jul et sted. Der er så meget at kigge på …nisser og juleting, juleting og juleting - ja selv rensdyr! Det er så hyggeligt. Je... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Hej, jeg bestilte to puder fra Boltze Home.Disse har to mørke prikker i bogstaverne og et udtværet print efter vask.(meget uskønt med et grafisk design i sort/hvid) Til denne pris er kvaliteten frem... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er det hyggeligste jeg har været længe Personalet er de mest vidunderlige mennesker jeg har mødt længe I skal være stolte af jer selv sikke en betjening i levere, tusind tak for det kan I have... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja
  2. Cafetaria
  3. Delicatessen

Escrito pela empresa

Krusmølle – Livsstilsbutik & Café i Sønderjylland, Aabenraa 🌿 Velkommen til Krusmølle, en unik livsstilsbutik og café beliggende i smukke omgivelser nær Aabenraa i Sønderjylland. Hos os finder du et stort udvalg af specialvarer, delikatesser, håndværk og unika produkter, der er nøje udvalgt for deres kvalitet og autenticitet. Vores butik er fyldt med lokale og udenlandske produkter, der spænder fra lækre madvarer og eksklusive delikatesser til smukke interiørartikler og kunsthåndværk. Vi har samlet alt det bedste fra både Sønderjylland og resten af verden, så du kan opleve ægte kvalitet og unikke fund på ét sted. I vores hyggelige café kan du nyde hjemmelavede kager, en varm kop kaffe eller en lækker frokost, mens du tager en pause fra hverdagen. Med en atmosfære, der emmer af hygge og autenticitet, er Krusmølle det perfekte sted at kombinere shopping og gode smagsoplevelser. Ud over vores fysiske butik tilbyder vi også en inspirerende webshop, hvor du kan udforske vores sortiment hjemmefra. Uanset om du leder efter en personlig gave, et stykke smukt håndværk eller lækre specialiteter, har vi noget for dig. Besøg Krusmølle og oplev en ægte livsstilsbutik, hvor kvalitet, hygge og gode oplevelser går hånd i hånd. Vi glæder os til at byde dig velkommen – både online og i butikken! ✨

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

defekte varer

Hej, jeg bestilte to puder fra Boltze Home.Disse har to mørke prikker i bogstaverne og et udtværet print efter vask.(meget uskønt med et grafisk design i sort/hvid) Til denne pris er kvaliteten fremragende.

Tillæg: Mange tak for den hurtige hjælp og den ukomplicerede behandling af returneringen 👍🏻

2 de setembro de 2023

Hej,
Vi kan kun være enig med dig, at situationen er ærgelig og varen burde holde bedre.

Hvis du skriver en mail til os, så sender vi en retur seddel så varen kan komme retur og du får dine penge tilbage.

Vi retter henvendelse til leverandøren.

Ser frem til at høre fra dig.

Info@krusmoelle.dk
Vh. Christian / Krusmølle

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik øje på tilbud i nyhedsmail

Fik øje på tilbud i nyhedsmail, om lakrids. Sammensatte en lille gavepakke til en lakridselsker. Betalte 10kr ekstra for dør til dør levering. Desværre var modtager ikke hjemme, da PostNord ville levere pakken og tog den med til et pakkeudleveringssted. Det kan Krusmølle selvfølgelig ikke gøre for. Men lakridserne var gode, fik jeg at vide. 😋

29 de julho de 2023

Resposta da Krusmoelleshop

Skønt du kunne bruge vores gode tilbud

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var meget hyggeligt, men da jeg var hjemme, glemte jeg mig tørklæde. De var så sød at sende den til mig. Tusind tak.

Det var meget hyggeligt, og maden smakte rigtig godt.
I forretningen kiggede vi rundt i ro og fred. Der er mange dejlige ting man kan købe. Og vores søn fandt en tekande af jern, han ønskede den længe.

18 de março de 2023

Resposta da Krusmoelleshop

Mange tak for de fine ord. Vi er glade for vi kunne hjælpe med tørklædet.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais