Leia as opiniões dos outros
Helaas een mislukt product Ze zouden meer naar de koper luisteren ik heb een hele kier in de deur dus het past niet waardoor ik het niet kan gebruiken en dat komt niet door verkeerde afmetingen... Ver mais
Ik kreeg op maandag een mailtje dat het door mij bestelde product naar mij onderweg zou zijn, maar volgens de track & trace ontving UPS het pakje pas op donderdag. Ik ontving het pakje vrijdag. Het... Ver mais
Informações sobre a empresa
Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat - zoals plexiglas - en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.
Informações de contacto
Energieweg 1, 8304AJ, Emmeloord, Holanda
- 0857325800
- info@kunststoplatenshop.nl
- kunststofplatenshop.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 70% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Perfect gegaan,zowel bestellen als de…
Perfect gegaan,zowel bestellen als de levering
Fijne oplossing bij schade
Ik heb hier een plaat besteld en deze werd super snel verzonden. Helaas was de pakketdienst (UPS) niet in staat om de plaat te leveren op de afgesproken tijden (meermaals een poging gedaan en speciaal thuisgebleven, zonder succes). Toen de plaat er eenmaal was, was deze ook nog eens flink beschadigd. Dit was allemaal vrij snel opgelost door kunstofplatenshop! Ik kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd en die was gelukkig binnen enkele dagen in huis en netjes geleverd door Jongstra Transport.
Ik ben heel fijn geholpen en complimenten voor het oplossen van deze situatie!
Ik bestel 2 platen van 52.4mm x 86.2mm
Ik bestel 2 platen van 52.4mm x 86.2mm.
Een plaat heeft een verloop van maar liefst 4mm van 52.4mm tot 52.8mm.
En de breedte van beide platen is maar liefst 86.4 tot 86.5mm. Ik heb hier mijn laatste bestelling geplaatst!
UPS is erg,
UPS is erg,
Doen geen moeite en pakje gaat direct naar ophaalpunt
Mocht het gaan halen 8 km verder.
Vind Bpost & Post Nl pakken beter.
DHL is ook erg :(
Helaas een mislukt product
Helaas een mislukt product
Ze zouden meer naar de koper luisteren ik heb een hele kier in de deur dus het past niet waardoor ik het niet kan gebruiken en dat komt niet door verkeerde afmetingen oplichters zijn het officieel moeten ze het geld teruggeven en dan deze mail terug sturen
Beste,
Bedankt voor je review. Zoals we eerder samen hebben besproken, lijkt dit helaas te komen door een meetfout, waardoor de plaat niet passend is voor jouw situatie. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker omdat je het product hierdoor niet kunt gebruiken. We vinden het jammer dat de bestelling niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd en hopen dat de informatie en het contact hierover alsnog duidelijkheid hebben gegeven. Met vriendelijke groet,
Keurig op tijd geleverd en precies…
Keurig op tijd geleverd en precies zoals besteld. Top!
Waardeloze ervaring, waardeloze service
Waardeloze ervaring.
HPL plaat besteld om te gebruiken als tafelblad. Binnen 24 uur totaal krom getrokken. de reactie is dan, ja maar u had dit onmiddellijk stevig moeten fixeren om kromtrekken te voorkomen. Deze waarschuwing staat nergens op de site vermeld. Er staan wel een aantal mogelijkheden om te fixeren op site maar er staat nergens dat dit 100% noodzakelijk is om dit onmiddellijk na ontvangst te doen.
Als je dit meld krijg je de vraag waar je gelezen hebt dat fixeren niet nodig is ! Ze draaien de zaak gewoon om, want dat schrijf ik niet.
Hun instructies zijn niet duidelijk maar ze leggen de verantwoordelijkheid bij de klant.
Kortom € 250,- weg gegooid en je zoekt het maar uit.
En dan ook nog het lef hebben om een mail te sturen dat ik bij een volgende bestelling even kan bellen voor overleg !! Wat denk je zelf.
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Het gat voor de slurf van de airoc is te groot waardoor het koude lucht naar buiten gaat, maar je kan het niet retourneren. Dus pas op! Als ik ze minder dan 1 ster kon geven, had ik dat gedaan.
BESTEL HIER NIET!
BESTEL HIER NIET!
Update: Vandaag zegt mevrouw aan de telefoon dat ze geen koffiedik kan kijken en kan me niet verder helpen, geen informatie geven wanneer mijn bestelling geleverd wordt maar ik mag de bestelling niet annuleren en ik krijg mijn geld niet terug.
Ik schrijf nooit reviews en wordt niet snel geïrriteerd maar dit bedrijf is werkelijk ongeloofelijk.
2 weken geleden een plaat besteld en deze was snel, de volgende dag al verstuurd. Alleen het kwam nooit aan. Koeriersdienst heeft aan dat ze het niet hebben ontvangen.
Vorige week 3 x gebeld en ze hebben 3x beloofd om de bestelling opnieuw te maken en direct op die dag te versturen maar je raadt het al: niets is verstuurd.
Vandaag weer gebeld nu zeiden ze dat ze het gingen uitzoeken en komen z.s.m. terug bij me: uiteraard niets meer gehoord.
Ze reageren ook niet op mijn mail waarin ik de order wil cancelen en het aankoopbedrag terug claimen. ECHT WAARDELOOS BEDRIJF.
Afmetingen van een plaat klopten niet
Afmetingen van een plaat klopten niet, waardoor de andere bestelde platen ook voor niets zijn, want ik maak er vitrines van.
Ik kwam hier pas achter na enkele maanden omdat ik ze niet direct nodig had, uit goed vertrouwen ga ik niet 15 platen liggen nameten. Ik mag ervanuit gaan dat de afmetingen vermeld op de sticker ook daadwerkelijk de afmetingen zijn van het product.
Melding maken via Mijn Account was ook niet mogelijk vanwege storing bij de webshop zelf. Die kon ik zien na een Gateway Time-out.
Dan maar telefonisch contact opgenomen waar ze me verzekerden dat het niet aan hun webshop lag, terwijl ik er een screenshot van genomen heb waar duidelijk op staat dat het probleem wel bij hun ligt.
Daar komt nog bij dat ze me vermoedelijk toch niet meer konden helpen omdat het enkele maanden geleden is. M.a.w. moet je alle platen nameten wanneer ze geleverd worden. Ik vind dit geen service. Zeker voor iemand die al meermaals besteld heeft bij jullie, zou je toch een bepaald niveau van klantenservice verwachten en gewoon de juiste plaat willen verzenden i.p.v. te liggen discussiëren dat de webshop wel goed werkt en het mijn schuld is omdat ik maar alles moet nameten om jullie fouten eruit te halen. Dag en bedankt.
Snelle levering en uitstekende service
Snelle levering en uitstekende service. Producten zijn precies op maat en vlot geleverd. Ook een ongelukkige transportschade werd professioneel en probleemloos opgelost. Top!
Beroerde klantenservice
Update 24 juni naar aanleiding van de reactie van kunststofplatenshop:
Het feit dat Demi (waar we al meerdere malen contact mee gehad hebben) vraagt om een mail te sturen met het bestelnummer spreekt boekdelen. Hier zijn al zoveel mails en telefoontjes over gepleegd, alles is al bekend bij ze. Ik heb notabene het bestelnummer vermeld bij het aanmaken van de review (alleen zichtbaar voor het bedrijf zelf)
Maar schijnbaar hebben ze zoveel klachten dat ze zelf niet meer weten waar te beginnen met oplossen😉
Ongelooflijk slecht bedrijf met waardeloze klantenservice. Bij de eerste levering komt van de 6 bestelde items de helft gebroken aan met UPS. Na een omslachtige procedure volgt herlevering. Leveren ze 1 van de 3 platen met DPD. Weer contact gezocht, weer omslachtig gedoe. Resterende 2 platen zouden alsnog verstuurd worden. Ditmaal via GoFo. Pakket een week onderweg, krijg je bericht dat ze het niet konden leveren en dat het retour leverancier gaat (dagelijks ontvangen we in de winkel leveringen van diverse pakketdiensten) Weer contact gezocht met kunststof platenshop: zodra het weer bij hun binnen was werd het pakket direct opnieuw verstuurd. Dat is inmiddels ook alweer een week geleden. En weer contact gezocht, standaard riedeltje dat ze het heel vervelend vinden maar je moet geduld hebben..... Het is druk en ze produceren NIET opnieuw. Inmiddels is mijn bloeddruk behoorlijk gestegen, we zijn bijna een maand verder en de bestelling is nog niet compleet. Diverse mails en telefoontjes verder, maar een oplossing komt niet, behalve dat je maar moet wachten. Wij zitten met een winkel waarvan we een vitrinekast niet kunnen gebruiken en bij kunststof platenshop denken ze niet in oplossingen. Geld is binnen, dus zoek het maar uit. Mijn geduld is op, dus erg vriendelijk was ik niet meer bij het laatste gesprek, maar na bijna een maand is dat ook niet zo gek.

Perfecte klantenservice.
Levering kwam volgens planning op de door mij gekozen dag, fantastisch, helaas vol krassen en een deuk. gemaild en link gekregen naar een verschrikkelijk geautomatiseerd klachtenformulier die geen enkele rekening houd met de klant. Maar drie dagen later kreeg ik nieuwe platen geleverd, in perfecte conditie, zoals het hoort. Perfecte klantenservice.

Resposta da Kunststofplatenshop.nl
Van bestellen tot afleveren is top georganiseerd.
Vanaf de bestelling t/m de aflevering is het proces goed georganiseerd met communicatie naar de klant.

Resposta da Kunststofplatenshop.nl
Gezien op tictoc, goed opletten wat je besteld
Gezien op tictoc, airco afdichtingsplaat besteld op 8 juni 2026, staat ook op de factuur. Paar dagen later gekregen maar zonder gat erin voor de afvoerbuis van de airco. Ik de zaak gebeld, een vriendelijke mevrouw zei dat ik een nieuwe met gat erin zou krijgen. Mooi. Dag later van ene Rijk een mail ontvangen dat ik geen aircoplaat besteld had want had het gat niet vermeld. Ik bestel een aircoafdichtingsplaat.. wat heb ik nu alleen aan een stuk plasticplaat? Ik moest het maar opnieuw bestellen. Ik heb er , inclusief vezendkosten en bevestigingsmateriaal, € 85,09 voor betaald. Ga ik niet nog eens doen want het is veel geld.
Nu blijkt dat je ergens op het formulier had moeten aangeven hoe groot het gat en waar het gat moest komen. Dit heb ik over het hoofd gezien. Maar waarom niet even contact opgenomen? Waarom zou ik een airco afdichtingsplaat kopen zonder gat. Jammer

⭐ 1 ster
⭐ 1 ster
Zeer, zeer ontevreden over zowel het product als de klantenservice.
Ik heb een wandpaneel besteld in de kleur “Crème Marmer Glans”. Wat ik geleverd kreeg, had een duidelijk grijze uitstraling. Dit gaat niet om een klein kleurverschil of een nuanceverschil door scherminstellingen, maar om een compleet andere kleur. Beige en grijs zijn twee totaal verschillende kleuren.
Toen ik hierover contact opnam, werd mijn klacht niet serieus genomen. In plaats van inhoudelijk te reageren op het feit dat het product niet overeenkomt met de presentatie op de website, bleef men zich verschuilen achter standaardargumenten over scherminstellingen en lichtinval.
Nog teleurstellender is de manier waarop de klacht is afgehandeld. Er werd steeds vastgehouden aan een vergoeding van slechts 15%, terwijl ik door de verkeerde kleur feitelijk niets aan de bestelling heb voor het doel waarvoor ik deze heb gekocht. Een passende oplossing, vervanging in de geadverteerde kleur of volledige terugbetaling werd geweigerd.
Ik voel mij als klant totaal niet gehoord en absoluut niet serieus genomen. Er werd niet gezocht naar een oplossing, maar vooral naar een reden waarom men niets hoefde op te lossen.
Ik bestel regelmatig online en begrijp dat kleine afwijkingen kunnen voorkomen. Maar wanneer een product duidelijk afwijkt van de presentatie én een klacht vervolgens op deze manier wordt afgehandeld, dan is voor mij het vertrouwen volledig verdwenen.
Op basis van mijn ervaring zou ik dit bedrijf absoluut niet aanbevelen.

Resposta da Kunststofplatenshop.nl
Slechte interne communicatie ?
Had eerder een plaat ontvangen met beschadeging. Daarover melding gemaakt en afgesproken deze te houden met een vergoeding van 25 % van de waarde. Dit besproken met mn klant en die gimg akkoord. Vervolgens ontving ik toch weer een nieuwe waar ik niets mee kan en mn klant moet weer de volle prijs betalen. Vreemd, slechte interne communicatie. Jammer

Ontmoedigend !!
Ontmoedigend !!! Geen aanrader
Gaat al mis als je samples besteld. Gaat minimaal week overheen ; vervolgens zijn ze “ kwijt” ; ik stuur een e-mail omdat ze niet te traceren zijn; krijg ik vervolgens e-mail terug om een soort van ticket te bevestigen waarin ze binnen 2 dgn gaan onderzoeken. Te gek voor woorden.
Een échte bestelling ga ik derhalve maar bij een ander bedrijf doen.

Snel geleverd
Snel geleverd, goede kwaliteit, past precies . Heel blij mee.

Snel geleverd
Mooie prijs, mooi product en ook de volgende dag al geleverd.