Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Kwalitaria Krimpen. Bezorgd. Duur. Lauwe, slappe frites. Frikandel speciaal met meer uien dan saus. Sateetje met belachelijk weinig pindasaus. Niet echt voor herhaling vatbaar. Aardige bezorger, da... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Wat een verschil, Kwalitaria Hesseplaars Rotterdam. Vanaf de opening een mooie schone zaak geweest. Onlangs veranderd van eigenaar, het ziet er niet uit. Smerige tafels, vuile vloer en ramen. Per... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwalitaria Almeloplein Den Haag. Heerlijke salades, veel keuze en smaakvol. Of je nou vegetariër bent of niet, het maakt niks uit het ruime assortiment dekt de lading. Wordt warm bezorgd door een vrie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles was perfect, keurig op tijd, goed ingepakt en echt smakelijk! Voor herhaling vatbaar! Zoals altijd weer super lekker gegeten. De gerechten zijn verrassend, smaakexplosies en echt verrukkelijk. O... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de encomenda de comida online
  2. Snack Bar

Informação fornecida por diversas fontes externas

Beste gast, Houd er rekening mee dat reviews zijn van alle Kwalitaria-vestigingen. Indien u een laag beoordeelde review ziet is deze slechts van één vestiging en niet van allen.

Informações de contacto

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

15 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todos os idiomas

Extreem lange wachttijd

Ik bestelde via thuisbezorgd en moest meer dan een uur op mijn bestelling wachten. Ben toen zelf maar naar de winkel gereden en daar moest ik nog weer 15 minuten wachten op mijn bestelling. In de winkel zag ik dat klanten in de winkel eerst werden bediend😭

10 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

kapotte kroketten bij een bestelling…

kapotte kroketten bij een bestelling een kwart van de bovenkant van het hamburger was kapot. lauwwarme patat. kwaliteit is erg wisselend. Erg spijtig om zo een bestelling te ontvangen. Alsof er al aan gegeten was voor je dure geld.

2 de março de 2026

smerig

gingen voor t eerst naar binnen de kwalitaria in makadocentrum bestelde patatje was prima maar wat je van buiten niet ziet hoe smerig het binnen is alsof er al weken nergens een doek overheen is gehaald vensterbanken met voedselresten deur erg vet te vies om vast te pakken zal niet meer zo gauw daar iets te eten halen....en t was pas 12 uur middag

24 de fevereiro de 2026

Vesting Bergschenhoek.

Vesting Bergschenhoek.

Uur zitten wachten op het eten.
Je besteld voor 55 euro aan eten, en het is weer niet compleet.
Dit gebeurt zovaak bij deze vestiging.
Eigenaarresse is best onbeschoft.
Je mag als klant zijnde niet vertellen wat je klacht is en al helemaal niet dat het de zoveelste keer is.

Tip... bel naar verhage of een andere snackbar.

20 de fevereiro de 2026

Wat een verschil

Wat een verschil,
Kwalitaria Hesseplaars Rotterdam.
Vanaf de opening een mooie schone zaak geweest. Onlangs veranderd van eigenaar, het ziet er niet uit. Smerige tafels, vuile vloer en ramen. Personeel bestaand uit jonge mannen, drukker met praten met elkaar inplaats van het werk doen. Jammer, ons ziens ze niet meer.

18 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Niet best.

Kwalitaria Krimpen. Bezorgd. Duur.
Aardige bezorger, dat wel.

13 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas opnieuw een teleurstellend ervaring

Helaas opnieuw een teleurstellende ervaring. Voor de tweede keer was de friet en crispy chicken sompig en duidelijk niet vers.

Toen wij hierover belden, kregen we te horen dat de bestelling een half uur eerder zou zijn afgehaald. We hebben het eten direct gegeten, maar konden door de zorg voor onze baby niet meteen bellen. Hier werd totaal geen begrip voor getoond.

Niet alleen de kwaliteit laat te wensen over, maar ook de klantvriendelijkheid. Er werd geen verantwoordelijkheid genomen en er werd niet meegedacht in een oplossing.

Voor ons reden om hier niet meer te bestellen. Erg jammer.

15 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Eten kwam veel te laat en was koud

Eten kwam veel te laat, gebeld waar het eten blijft en kregen sorry te horen en ze zouden meteen de bestelling klaar maken? Na 2 minuten stond de bezorger voor de deur met het eten en dat was wel erg snel als ze er nog aan moesten beginnen. Resultaat alles was koud het was letterlijk niet te vreten verschrikkelijk veevoer was het. Mijn advies wegblijven bij Tra Goirle”

14 de fevereiro de 2026

Valt tegen

Het eten valt elke keer tegen. Veel vetter en minder smaak dan andere cafetaria's bij ons in de buurt. Daarnaast altijd lang wachten. Heb het meerdere kansen gegeven. Wellicht in de toekomst nog een keer. Wel een ruim aanbod.

1 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Eten besteld om thuis te laten komen. Te laat en koud!!

Eten besteld om thuis te laten bezorgen. Dit was de 2x. De eerste keer ging er al van alles mis. 1 uur later dan de afgesproken tijd. Patat en snacks koud en de saus niet geleverd. Na bellen kwam de saus 15 min later en eten was op. De tweede keer 1 uur later dan de afgesproken tijd. Eten weer steenkoud. Heel jammer dit!!!

3 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Eigenaar was niet voor reden vatbaar…

Eigenaar was niet voor reden vatbaar nadat ik een bestelling had geplaatst met actie.Punt staat ook op mijn bon als bewijs maar hij geeft niks toe!Arrogant en kwam niet met een oplossing!Gaat mij totaal niet om het geld gun iedere Middenstander z'n verdiensten,maar zo ga je niet om met klanten.

11 de janeiro de 2026

oudjaarsdag

Afhalen van bestelling op rustige dag. Proffesionele service en bestelling zoals besteld en op tijdstip klaar welke ik had aangevraagd.

1 de janeiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.