Prima winkel. Bestelling vlot afgehandeld. Erg goedkoop voor hetgeen ik moest hebben. Kan het largo fit moeilijk kwalijk nemen (vandaar wel vijf sterren) maar als ze dpd als bezorgdienst dumpen is he... Ver mais
Bought a Steelflex Incline Press Machine at Largo Fit. They shipped it quickly to Denmark and it arrived in perfect condition. 10/10 experience. This shop is super great :-)
de levering was heel professioneel, goed verpakt en vriendelijk persoon. het in elkaar zetten ging gemakkelijk d.m.v de duidelijke instructies. inmiddels getest en ben zeer tevreden. je krijgt zek... Ver mais
Largo Fit adverteerde met een aanbieding via een wederverkoper. Wederverkoper gaf een leverdatum aan die voor mij absoluut niet uit kwam. Na contact met Largo Fit, prima geholpen en bestelling aldaar... Ver mais
Kempische Steenweg 303/200, 3500, Hasselt, Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
De vorige levering liep wat vertraging op...maar deze was er zo snel!!! ;-) Een vriendelijke mail én bij de levering een handgeschreven briefje met excuses! Dat werd zeer gewaardeerd!!!! Dankjewel!!!

Resposta da Largo Fit
Snelle levering. Product zoals verwacht. Goede kwaliteit, ben er blij mee. Hopelijk gaat hij jarenlang mee.

Xterra Loopband besteld:
- Super prijs
- Ik kon sneller dan verwacht de loopband gaan halen
- Bij een vraag werd ik snel en vriendelijk geholpen door een medewerkster
- Loopband is volledig naar verwachting
Top ervaring en ik ga hier ongetwijfeld nog bestellen.

Resposta da Largo Fit
Duidelijke bestelwebsite en snel geleverd. Niets op aan te merken.

Resposta da Largo Fit
Aankoop van een fitness toestel. Vragen werden zelfde dag beantwoord via app. Vlotte en snelle verzending + levering. Toestel was volledig naar beschrijving.

Resposta da Largo Fit
Bestelling is vertraagd aangekomen. Dit is echter niet te verwijten aan LargoFit, maar aan een externe partij in Nederland waar ze de bezorgdienst van gebruik maken. Sorteerproblemen of niet, van mij mogen de pakketten echt wel iets later arriveren, als ze het maar netjes en tijdig naar mij door communiceren. Klantenservice was snel en behulpzaam. Producten zijn goed aangekomen.

Snelle en correcte levering. Ben zeer tevreden. Ga zo door

Resposta da Largo Fit
Mijn bestelling was snel binnen en voldeed aan mijn verwachtingen.

Resposta da Largo Fit
Bestelling op tijd geleverd en juiste informatie voorziening over het bestel en leveringsproces

Resposta da Largo Fit
Van bestelling tot aflevering verliep alles keurig. Het product is ook naar wens.

Uitstekende klantendienst.
De service bij een retourzending was zeer correct.

Resposta da Largo Fit
Goed verpakt, de levering had iets sneller gemogen. Verder ook een prima kwaliteit product!!

Resposta da Largo Fit
Goede prijs, materiaal was goed verpakt. Het werd snel en vriendelijk geleverd tot aan de voordeur ondanks dat het een paar zware pakketten waren.

Resposta da Largo Fit
vlugge afhandeling , vriendelijk , goede uitleg over het toestel als ik 1 opmerking mag geven liefst ook nederlands uitleg voor het toestel ineen te zetten dit is enkel engels toegevoegd

Resposta da Largo Fit
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.