Prima winkel. Bestelling vlot afgehandeld. Erg goedkoop voor hetgeen ik moest hebben. Kan het largo fit moeilijk kwalijk nemen (vandaar wel vijf sterren) maar als ze dpd als bezorgdienst dumpen is he... Ver mais
Bought a Steelflex Incline Press Machine at Largo Fit. They shipped it quickly to Denmark and it arrived in perfect condition. 10/10 experience. This shop is super great :-)
de levering was heel professioneel, goed verpakt en vriendelijk persoon. het in elkaar zetten ging gemakkelijk d.m.v de duidelijke instructies. inmiddels getest en ben zeer tevreden. je krijgt zek... Ver mais
Largo Fit adverteerde met een aanbieding via een wederverkoper. Wederverkoper gaf een leverdatum aan die voor mij absoluut niet uit kwam. Na contact met Largo Fit, prima geholpen en bestelling aldaar... Ver mais
Kempische Steenweg 303/200, 3500, Hasselt, Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Alsnog twee sterren voor de goede producten, snelle bezorging en contactmogelijkheden. De reden van de 'slechte' beoordeling is het retourbeleid dat onduidelijk en aan de prijzige kant is.
De retourkosten zijn voor eigen rekening en erg hoog als je iets groots en zwaars wil retourneren. Ik ben zelf 33 euro kwijt aan een PostNL retour naar België (daar is Largo Fit / Body Solid gevestigd) van een Olympische Curl Bar wat mij € 73 heeft gekost. De retourvoorwaarden en de regels omtrent retour zijn zo geschreven dat je denkt dat die voordelig voor de klant uitpakt. Van mij mogen de kosten van retour veel duidelijker naar voren komen op de website. Als je iets haalt, weet dan zeker dat het product iets is waar je naar zocht en daarmee je het artikel niet retour hoeft te sturen.

Resposta da Largo Fit
Largo Fit adverteerde met een aanbieding via een wederverkoper. Wederverkoper gaf een leverdatum aan die voor mij absoluut niet uit kwam. Na contact met Largo Fit, prima geholpen en bestelling aldaar gedaan.
Enige aandachtspunt is dat de bezorger (tegen afspraak in) geen contact opneemt voor bezorgtijd/-datum; stond gewoon ineens voor de deur (en had mazzel dat ik net thuis was)

Resposta da Largo Fit
Vooraf telefonisch goede informatie gekregen. Leuke crosstrainer. Wel spijtig dat de transportfirma vooraf geen contact opgenomen had betreffende de levering. Gelukkig waren we thuis.

Resposta da Largo Fit
Good price, quick delivery, best place for buying competition kettlebells at an affordable price.

Resposta da Largo Fit
Duidelijke site met eenvoudige bestel mogelijkheden.
Snelle ontvangst van de bestelde producten.

Resposta da Largo Fit
Je krijgt het snel geleverd en vooral een scherpe eerlijke prijs.

Resposta da Largo Fit
Als kettlebell trainer komt er altijd redelijk wat verzendkosten bij (aankoop kettlebells) door gewicht kettlebell. Bij Largo Fit gewoon gratis verzending . Top firma

Resposta da Largo Fit
Ik heb op 19 januari diverse producten besteld.
En op maandag 23 januari om 12:00 binnen gekomen.
Allèèn gèèn berichtje gehad van de transportmaatschappij.
Patrick Spangenberg.
P.s super snelle levering

Resposta da Largo Fit
Alles ok, het enige verbeterpuntje is dat de transportfirma mail zou sturen met verzend en leverings info, wat niet gebeurde en dus was levering hier terwijl er niemand thuis was, ze hebben het dan wel bij de buren geleverd, dus dat was goed! voor de rest alles prima.

Resposta da Largo Fit
De smaak Proteïne was niet op voorraad. Kreeg ik geen bericht van. Pas toen ik zelf contact opnam.
Toen ik mijn bestelling kreeg, waren 2 potten open.
Hierdoor zat er allemaal poeder door de doos.
Een beetje jammer.
Hopelijk gaat het bij een volgende bestelling beter.
Na contact te hebben gehad met Largofit hebben ze hun excuses aangeboden en het opgelost.
Al met al toch nog een goede service.
😀

Resposta da Largo Fit
Zending duurde te lang en bij het verkeerde adres geleverd!

Resposta da Largo Fit
Vriendelijke medewerkster die goed advies gaf.
Het rek was uitermate goed ingepakt en binnen de gemelde levertijd bezorgd.
De bouwinstructie was helder.
Blij mee.

Resposta da Largo Fit
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.