Jeg købte et par lashes (Fierce) og en gennemsigtig magnetisk eyeliner. Der gik cirka en halvanden uge før jeg modtog pakken. Selve boksen vipperne lå i er mega gennemført. Super fint. Selve vippe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Dårlig information på hjemmesiden. De magnetiske øjenvipper ser flotte ud når man modtager dem, men holder super dårligt, hårene knækker meget nemt. Den magnetiske eyeliner er dyr, og da jeg modtog... Ver mais
A empresa respondeu
Syntes de er super fine, købte clear liner, men syntes slet ikke de kommer lige så nemt på som vist på tik tok og Instagram, så tror det tog 20 min ca bare for også at få dem til at sidde bare lidt... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Mega fedt
Mega fedt! Nemt at bruge, men svære at få af? Desværre følger der ikke videre instrukser eller oplysninger om hvordan man får dem af igen.
Men de så flotte og vældig smukke!

Kan anbefales
Lækkert produkt, god service og hurtig levering!! Det tog noget øvelse at påføre, men når man har knækket koden så har man et fantastisk resultat.

Resposta da Lashouts
Wow hvor er jeg bare imponeret Jeg har…
Wow hvor er jeg bare imponeret Jeg har kun brugt mine vipper i 4 dage nu, men jeg er virkelig imponeret. De er så flotte og har aldrig haft falske vipper før, men det var super nemt. Jeg var lidt skeptisk i starten, men skrev til dem over insta og de var mega hjælpsomme og svarede utrolig hurtigt. Så fem stjerner herfra!

Resposta da Lashouts
Jeg syntes det er meget svært at få…
Jeg syntes det er meget svært at få vipperne til at side rigtigt uden der både er hud mellem vipperne og mine egne vipper. Og sp syntes jeg også det er svært at få dem til at sidde så man føler de sidder fast.
Men jeg syntes at selve indpakningen er utrolig flot
Mvh Cecilia

Resposta da Lashouts
Har aldrig haft magnetiske øjenvipper
Har aldrig haft magnetiske øjenvipper før, men tænkte jeg ville give dem her en chance.. Det er det bedste jeg har gjort! Det var nemt og uden problemer. Dem med lim sidder aldrig som man vil have det men dem her sad bare perfekt! Så kan klart anbefaledes

Resposta da Lashouts
Bedste vipper og bedste service…
Bedste vipper og bedste service nogensinde! Kom efter 3 dage 😍

Dårlig service
Dårlig service, forkerte priser. Så pas på med hvad du køber

Resposta da Lashouts
Hurtig levering, øver mig stadig, men er vilde med dem.

Resposta da Lashouts
Super god service og super gode vipper…
Super god service og super gode vipper jeg kan klart anbefale dette sted, jeg køber helt klart der fra igen.
Indpakningen er super flot, og personlig.

Fantastisk virksomhed
Super god kvalitet, mega hurtigt levering, og super kundehåndtering. Man er super nevøs for at det man får hjem, er noget værre klyt, men dette er ej tilfældet. Øjenvipperne sidder super godt fast på limen, og lashancorsne (staves), giver ligge prikken over i´et. Øjenvipperne er utroligt pæne, og de booster ens sevtillid. Fem stjerner herfra:)

Mega fine vipper
Mega fine vipper, og det er SÅ nemt! Kan helt klart anbefale, da det er så meget nemmere og hurtigere, og sikkert også en del mindre skadeligt end vippe lim for øjenene. 💖
Jeg bestiller i hvert fald snart igen 🤩

Resposta da Lashouts
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.