A fuir ! Comme par hasard, le colis se serait perdu - bien qu'il n'y ait jamais eu de notification d'envoi - et il m'est désormais proposé de remplacer l'article que j'avais choisi par d'autres produi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Le produit ne correspond en rien, ni à la photographie sur le site, ni à sa description. De plus, le prix affiché est un tiers au dessus de celui pratiqué par d'autres vendeurs. Si j'avais lu les avis... Ver mais
Ich habe meine Bestellung nach Absendung nochmal geändert, was überhaupt kein Problem war. Per Email wurde mir die Änderung bestätigt. Als die Ware kam war ich zunächst mit der Farbe nicht zufrieden... Ver mais
Finger weg. Schlechte billige Lampen aus China. Shopfotos entsprechen nicht der Originalware. Retouren nicht möglich da man auf eigene Kosten die Lampen nach China schicken muss. Nie wieder!
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Lampjes gezien die ik wel kon gebruiken…
Lampjes gezien die ik wel kon gebruiken en nu 1 kopen 1 gratis.
8 maart besteld en pas vandaag 25 maart aangekregen! Schande.
Meermaals gestuurd wel vrij snel antwoord maar telkens antwoord geduld het is drukker, etc.
Uiteindelijk gezegd dat ik hier niet mee opgezet ben, je adverteert nl. 5 max 10 werkdagen. Als het een bedrijf uit nl. Is 5d levering best zat.
Toen ik zelf aanhaalde dat deze lampjes waarschijnlijk uit China kwamen en daarom zolang duurde.. raad is een nl. Bedrijf dat hun magazijn in Azië zou hebben laat me niet lachen! Dus je hebt geen voorraad in nl. Je besteld rechtstreeks van daaruit. Lampjes waarschijnlijk dikke winst op.
Uiteindelijk blij dat ik ze aangehad heb, leuke Lampjes maar enorm teleurstellend qua licht volume 😞 dus eigenlijk heb ik er nog niet veel aan.
En erg dat deze firma geen vorm van compensatie had aangeboden!
1x en nooit meer.
Andere lampjes gekregen dan vermeld
Andere lampjes gekregen dan vermeld, minder lichtsterkte en max 4u. Alsook terugzending ten kosten vd koper en naar magazijn in China!!! Dus laat maar dan, miskoop.

Resposta da Lasora
Bestelling geplaatst 5 maart 2025 !!
Bestelling geplaatst 5 maart 2025 !!
Nog steeds niks ontvangen ...krijg als antwoord ze worden deze week geleverd nou niet dus .. Is dit bedrijf wel echt een bedrijf of ben ik mijn centen kwijt 👹

Oplichters!!
Na lang wachten kwam er een product van slechtere kwaliteit dan op Instagram aangeboden. Dit gemeld als antwoord op de mail met de aankoop gegevens/betalingsbewijs. Tevens aangegeven het product retour te zullen zenden naar retouradres op pakket. Antwoord: korting als ik product toch zou houden. Geweigerd en daarna ontstond er een verzoek om mail met aankondiging retourzending die ik had verstuurd en die zij niet zouden hebben gekregen. Dit herhaalde zich een paar keer, terwijl de mail wel degelijk werd doorgezet, want elke keer reageerden ze erop. Leek op verwarring zaaien zodat ik zou opgeven en dat heb ik uiteindelijk gedaan…….Wat een zielige mensen en zéker geen “professioneel bedrijf” LET DUS OP!!! De onderstaande reactie van Lasora ziet er heel keurig en vriendelijk uit, maar trap er niet in!!

Resposta da Lasora
Ik heb mijn lampen nog niet gekregen…
Ik heb mijn lampen nog niet gekregen dus qua kwaliteit weet ik het nog niet. Ik zie nu wel dat exact dezelfde lampen goedkoper zijn op Amazon..plus als ze retour moeten, moet je als consument op eigen kosten naar China terugsturen... Ik vind dat niet kunnen. Dus zal voortaan beter lezen vooraleer te bestellen. Nu maar hopen dat alles in orde is.