Lausvarme Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt Lau’s flere gange og altid…

Har brugt Lau’s flere gange og altid været 100 % tilfreds .. især sidste gang da fyret var kørt tør for olie og skulle “genstartes” var Lau der inden for 1 time efter jeg ringede.. så kun 👍🏼👍🏼👍🏼 herfra

12 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Mit ældre gasfyr var siden forrige service begyndt at banke meget, tørkoge og slukke pga. tørkogning, selvom anlægget var påfyldt og luftet ud. Gasfyret krævede op til 3 genstart pr. uge efter starten af vinteren. Esben fra Lau's Varme fik afhjulpet samtlige problemer, så gasfyret igen kører fuldstændigt stille og uden problemer. Samtidigt fik jeg også god vejledning om, hvilke indstillinger mit gasfyr skulle stå på.

Desuden fik jeg (igen) på garantien skiftet den berømte Vaillant CO-sensor, som går i stykker med 10-12 måneders mellemrum i min modelserie.

Alt i alt god service, som det plejer at være.

27 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Over alt forventning - yderst kompetent fagmand

Vi er yderst tilfredse med den service, vi modtog – det er ikke ofte, man møder så dygtig og imødekommende en fagmand. Lau's varme er nu vores go-to, og vi kan varmt anbefale ham til alle, der har brug for kompetent og effektiv hjælp. Tøv ikke med at kontakte ham – han er virkelig en af de bedste!

29 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Service ud over det sædvanelige !

Service ud over det sædvanelige !! Skriver en mail til Lau kl: 05,30 vedr. en meget utæt cirk. pumpe, kl. 09,30 er pumpen skiftet og alt er i orden igen , det er det man kalder hurtig og uovertruffen service :)

18 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan klart anbefale Lausvarme.

Kan klart anbefale Lausvarme.
Han har lavet service på vores gasfyr, siden P.E Larsen stoppede med at servicere gasfyr. Han er virkelig en rar fyr, som kan sit kram.
Vi overgår til fjernvarme, så det er slut for vores vedkommende.
Dem der stadig har gasfyr, kan roligt bruge Lau. Tak for din service 👍🙂

4 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Oliefyr der periodisk gik i stå.

Har et kondenserende oliefyr fra 2015, som periodisk gik ud, og har kæmpet med det i et par år, ringede så til Lau, efter flere anbefalinger, og Lau kom derefter ud og tjekkede op på mit fyr. Fyret kører nu uden problemer, super service! Og en kanon dialog inden kontrol.

Kun varme anbefalinger herfra!

Mvh. Martin

7 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Min varmepumpe gik i stå juleaften

Min varmepumpe gik i stå juleaften. Ringede til installatør og blev viderestillet til Lau. Lau servicerede desværre Panasonic men gav gode råd og sig tid til at anvise muligheder for at afhjælpe problemet. Meget behagelig og tydeligvis kompetent rådgivning. Varmepumpen kom igang. Tak Lau for super service. Varmeste anbefalinger herfra. Mvh. Martin

23 de dezembro de 2022

Hurtig og effektiv.!

Hurtig og effektiv.!
Problemet med gasfyret blev gennemskuet allerede ved forklaringn over telefon, og nogle timer senere var alting fikset..
God service og alle anbefalinger herfra 👍

23 de novembro de 2021

Fair behandling

Hurtig svar tid, meget fair og ærlig behandling. En service man sjældent oplever nu til dags! Vil anbefale Lau til alle

30 de outubro de 2021

Gasfyret strejkede

Gasfyret strejkede, ringede til service telefonnummeret der stod på fyret, de havde ikke reservedelen på lager, blev af en kammerat anbefalet Lau´s Varme og der gik 2 timer, så stod teknikeren (Martin) på adressen, 1 time senere var Veksleren skiftet og fyret oppe og køre igen, det er jo altid "ubehagelige" udgifter når sådan noget sker, men jeg vil sige at det var yderst fair prismæssigt og HOLD nu K... en service, flink og empatisk behandling og SUPER service, kæmpe stor anbefaling herfra.
/Jacob

29 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg så i lokalavisen i 2019 at Lau`s…

Jeg så i lokalavisen i 2019 at Lau`s Varme startede op i Næstved og omegn som selvstændig VVS installatør og var ikke i tvivl om at det skulle være min nye gasfyr servicemand. Han har nemlig tidligere serviceret mit gasfyr som DONG service partner på meget kompetent vis.
Jeg har brugt Lausvarme.dk 2 gange i 2020/21 da mit weishaupt gasfyr skulle repareres og kan kun anbefale andre at gøre det samme.
Top service, hurtig fejlfinding og yderst kompetent faglighed til en rigtig fair pris.

29 de janeiro de 2021

FANTASTISK - En håndværker der kan sit kram

FANTASTISK - hvor er det rart at møde en håndværker der bare kan sit kram.
Havde problemer med mit naturgas fyr, og selv om det er et 20 år gammelt fyr havde Lau allerede ved mit telefonopkald fuldstændig styr på hvilket model jeg havde og allerede på telefonen fundet frem til fejlkilden. Efter et servicebesøg på 15 minutter og udskiftning af en reservedel spillede fyret igen.
En klar anbefaling herfra

17 de dezembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais