A empresa respondeu
Testet dette for første gang nå , å leide en tepperenser. Det var utrolig lett å manøvre seg gjennom hjemmesiden , og prisen er meget bra !;) Eneste jeg var usikker på var om boksen ved siden av mask... Ver mais
A empresa respondeu
Rask og enkelt å få leid absolutt alt du trenger til dine prosjekter. Eneste som trekker ned er at noe av utstyret ikke er tilgjengelig på alle utleie stedene å det kan gi plagsomt lange turer for å h... Ver mais
A empresa respondeu
Hengeren fungerte bra. Ny løsning med bilder av hengeren o.s.v., var litt uvant og krevde noe mer, men gikk greit. Sikkert mye en vanesak. Jeg setter pris på at dere gjør tiltak som opprettholder den... Ver mais
A empresa respondeu
🔧 Leid – Lei tepperenser, henger, høytrykkspyler og verktøy der du bor Leid gjør det enkelt å leie utstyr til hus, hage, bil og prosjekt – når du trenger det, og der du bor. Hos oss kan du leie alt fra tepperensere og høytrykkspylere til hengere, verktøy og byggtørkere – med selvbetjent henting og åpent 24/7. Vi er til stede i hele Norge – fra by til bygd – slik at du kan leie utstyr nær deg uten medlemskap eller dyre dagspriser. 📍 Lei utstyr i din by: Oslo, Lillestrøm, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Skien, Porsgrunn, Tønsberg, Sandefjord, Hamar, Gjøvik, Jessheim, Kongsvinger, Hokksund, Eidsvoll, Raufoss, Spydeberg, Ski 🧰 Mest populære produkter: Leie tepperenser – perfekt til sofa, seng, bilseter og gulvtepper Leie høytrykkspyler – vask terrasse, fasade, bil eller fliser Leie henger – for flytting, hageavfall eller materialer Leie verktøy – bajonettsag, drill, kapp- og gjærsag m.m. Leie byggtørker eller avfukter – tørk raskt etter vannskade Leie løvblåser, gresstrimmer, hekksaks – alt til hagen 🚀 Derfor velger tusenvis Leid: Selvbetjent henting døgnet rundt – hent med kode på SMS Du betaler kun for tiden du trenger – fra 3 timer og opp Trygg og enkel bestilling på nett Brukervennlig – vi hjelper deg å velge riktig utstyr Miljøvennlig alternativ til å kjøpe nytt 🎯 Leid = riktig utstyr, på rett sted, til rett tid. Enten du trenger en tepperenser i Lillestrøm, en henger i Moss eller en høytrykkspyler i Tønsberg – så er Leid løsningen. Bestill på nett og hent i nærheten!
Wiels Plass 2, 1771, Halden, Noruega
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Her kan du leie det du trenger til en helt overkommelig pris, på en enkel måte!

Resposta da Leid
Altfor liten parkeringsplass, står varebiler som blokkerer veien inn dersom det er en annen leveringsfirma rett ved, og det er oppoverbakke ved parkeringen. Den er heller ikke strødd, så det hjelper lite når det er is med bakhjulstrekk. Ene baklyset funket heller ikke, klage gjør de også om det er noe som går feil men ser tydeligvis ikke feilene de gjør basert på anmeldelsene sine. Leier heller på finn.no neste gang.

Resposta da Leid
Feil på utstyr medførte at jeg måtte levere tilbake etter få timer. Hadde leid for en helg. Fikk ikke pengene tilbake, men inn på min bruker på leid.no
Jeg måtte leie et annet sted og har da penger låst på en konto hos leid som jeg ikke er interessert i å leie fra igjen. Meget dårlig kundeservice!

Resposta da Leid
Betalte for henger som ikke var tilgjengelig på avtalt sted og tidspunkt (Kjeller). Brukte rundt én time på å lete uten resultat. Rakk derfor ikke å hente varene før butikken stengte. Bortkastet tid og penger. Uakseptabel tjeneste.

Resposta da Leid
Noe forvirrende og komplisert løsning. Særlig ved tilbakelevering av utstyret hvor man krevde flere bilder for å få godkjent tilbakelevering. Ellers fornøyd.

Resposta da Leid
stor plass og rene velholdte hengere. Selv om det var en go og nøyaktig kart så var det litt utydelig men fler skilter rett før svingen in på arealer hvor hengere stod ville hjelpt. Enkelt med kodelås. Raske tilbakemeldingen, men meldingen om at ta bilder etterpå kom litt seint. Det var supert att det blev muligt å forlenge tiden med en enkel klikk
Tusen takk for en virkelig god opplevelse!! Jeg vil rekommandere dere til flere

Resposta da Leid
Veldig enkelt å leie, brukervennlighet topp!! Bra utstyr og service!

Resposta da Leid
Det var veldig lettvint og rimelig. Beskrivelsen for henting og levering var enkel og brukervennlig.

Resposta da Leid
Oversiktlig nettside og enkelt å finne fram til utstyr jeg ønsket å leie. Tilretteleggingen for leie var veldig god, og all informasjon man trengte kom gjennom nettsiden eller tilsendt melding. Lettvint å komme seg inn og ut av stedet utstyret var lokalisert.

Resposta da Leid
Dette er en genial løsning. Enkel registrering og utføring av henting & levering. God sikkerhet med bilde-bekreftelse.

Resposta da Leid
Easy booking and pick up of the trailer.

Resposta da Leid
Den tekniske løsningen med web etc er veldig bra. Dog fungerte ikke produktet som det skulle og jeg fikk ikke utført planene.

Resposta da Leid
God tilgjengelighet, men vanskelig pålogging og bestillingsrutine…

Resposta da Leid
Jeg har leid henger hos dere tre ganger på en uke, ingen av gangene har nettsiden fungert ved henting/levering. Jeg har mått ringe inn ved henting/levering hver gang. Utover det, helt knall konsept.

Resposta da Leid
Enkelt, greit og rimelig. Litt vanskelig å finne dere på nett.

Resposta da Leid
Blinklys på henger fungerte ikke. Ringte inn for å få hjelp til å låne en av de andre som fungerte, men det tok 25 minutter i telefonen før noen svarte. Da hadde vi allerede måtte kjøre videre.
For øvrig billig, og lett med booking, henting/levering instrukser. Hadde kundeservice vært raskere, hadde de fått høyere skår.

Resposta da Leid
Enkelt og greit leiesystem ved bruk av email/SMS og koder. God kvalitet på tilhenger.

Resposta da Leid
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.