Banner for LEI Register

LEI Register Opiniões 346

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

leiregister.dk har en hjemmeside, der er nem at finde rundt i, og det er nemt at bestille en LEI-kode. Prismæssigt ligger LEI Register absolut i den billige ende. Efter bestilling og betaling af... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuldstændigt problemløs og ganske billigt. Forstår måske ikke helt opsalgsmulighederne ifht. et digitalt eller fysisk certifikat som de pusher lidt hårdt, men det kan man selvfølgelig bare fravælge.

Classificada 5 em 5 estrelas

Oprettelsen giv problemfrit, men ved en fejl kom jeg til at trykke to gange, så jeg betalte dobbelt. En enkelt mail til dem, og de sørgede for hurtigt at sende pengene tilbage.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fin behandling og tilbagebetaling af, for mig, IKKE NØDVENDIG serviceydelse. God service ! Ikke p.g.a. beløbet men p.g.a. af princippet.

Informações sobre a empresa

1. Serviço de empresa para empresa

Escrito pela empresa

LEI Register er forpligtet til at levere enestående service og hjælpe virksomheder med at opfylde finansielle regler. Vi er kendt som en af de hurtigste LEI-registreringsagenter takket være vores API-integration, der fjerner behovet for manuelle opgaver. Derudover gør vores forbindelser med lokale registre ansøgningsprocessen lettere med automatisk dataudfyldelse.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Nemt og hurtigt

24 de junho de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt processen nem og hurtig. Vi sætter stor pris på din feedback!

Hurtig levering af LEI kode

Nem proces med at bestille LEI kode og hurtig levering.

30 de junho de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at processen med at bestille LEI-kode var nem, og at leveringen gik hurtigt. Din feedback betyder meget for os!

Classificada 5 em 5 estrelas

LEI fornyelseAlt på hjemmesiden fungerede uden…

Alt på hjemmesiden fungerede uden problemer, og meget hurtig ekspedition. Lige som man bør kunne forvente af fornuftigt firma.

PW

25 de junho de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt fungerede problemfrit på hjemmesiden, og at du oplevede en hurtig ekspedition. Det betyder meget for os, at vi lever op til dine forventninger. Vi står altid klar til at hjælpe igen!

Hurtig kundesupport

19 de junho de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at oprettelsen gik problemfrit, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig med at få tilbageført det dobbelte beløb. Din tilfredshed betyder meget for os — tak for tilliden!

Classificada 1 em 5 estrelas

Resposta da LEI Register

Tak for din ærlige feedback – det forstår vi godt.

Vi forstår, at det kan være svært at se nytten af et LEI-nummer. Vores rolle er udelukkende at hjælpe med registrering og fornyelse af LEI-koder – vi fastsætter ikke reglerne selv. Kravet om et LEI-nummer kommer fra myndighederne og gælder ofte ved visse typer af finansielle transaktioner.

Har du spørgsmål, hjælper vi naturligvis gerne.

Nem fornyelse

Nem - effektiv fornyelse.

12 de junho de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede fornyelsen som nem og effektiv. Din tilfredshed betyder meget for os!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var fantastisk så hurtigt vi havde…

Det var fantastisk så hurtigt vi havde koden.

23 de maio de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en fantastisk hurtig levering af koden. Din tilfredshed betyder meget for os!

Det gik skisme stærkt!

21 de maio de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at det gik hurtigt – lige som det skal være! Vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget professionel og hurtg fornyelse…

Meget professionel og hurtg fornyelse af LEI registreringen.

16 de maio de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en professionel og hurtig fornyelse af din LEI-registrering. Vi sætter stor pris på din feedback!

Nemt og effektivt

20 de maio de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt processen nem og effektiv. Vi sætter stor pris på din feedback!

Hurtig og god levering - Jeg valgte 5 år

Hurtig og god levering. Prisvenlig. Jeg betalte for 5 år for at få det billigere.

12 de maio de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og god levering, og at du fandt løsningen prisvenlig. Det er helt rigtigt – at vælge en 5-årig periode giver en god besparelse. Tak for din tillid!

Nemhed

Det var nemt og hurtigt

7 de maio de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at det var nemt og hurtigt for dig. Vi sætter stor pris på din feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

God service hele vejen igennem

6 de maio de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service hele vejen igennem. Det betyder meget for os – og vi står altid klar til at hjælpe dig igen!

28.04.25

28.04.25

Det var en hurtig cyklus, så det var fint.

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at processen var hurtig og levede op til dine forventninger. Vi står altid klar til at hjælpe dig igen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Gik godt

God snak god dag

29 de abril de 2025

Resposta da LEI Register

Tak for din besked! Dejligt at høre, at du havde en god snak – hav en rigtig god dag!

Super nemt og hurtigt

Nemt, hurtigt og billigt

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt processen super nem, hurtig og til en god pris. Din feedback betyder meget for os!

virker fint

Resposta da LEI Register

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt fungerer fint. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for det!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais