Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Otrolig dålig kundtjänst. Mailat tre gånger men har fortfarande inte fått svar. Testade att skriva ett meddelande på deras Facebooksida, de läste men behagar inte svara. Ringde butiken dit min vara... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Lekia i Umeå.. ni borde skämmas! Under dagens besök fick jag uppleva både mästrande, skrämseltaktik och hot om reprimand. Varje gång jag varit in där är det en ny usel upplevelse. Denna dag blev de... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

73 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag tycker att företaget borde kolla hur personalen beter dig

Jag tycker att företaget borde kolla extra på vem de anställer och veta hur de beter sig innan de får jobbet eftersom jag var ute idag i Malmö, triangelns lekia med mina vänner och blev förföljda runt hela lekia(detta hände bara för några minuter sen). De anställda ”misstänkte” att vi skulle stjäla något från butiken när allt vi gjorde var att kolla runt som vilka andra tonåringar i butiken. Detta var respektlöst och förnedrande av de anställda. Att ha en anställd vuxen säga till de andra att de är misstänkta är helt absurt, det var någonting de hade emot just oss eftersom att det fanns andra tonåringar också men tydligen så var vi de som skulle ”stjäla”. Jag tycker att ni borde anställa trevligare personal som inte ser ner på andra. De borde få sparken.

13 de março de 2026

Bluffpriser på Lego!

Barnet hade fått presentkort av släktingar och skulle köpa ett stort Lego på Lekia i en butik. De gör reklam om att de alltid har 20% rabatt på Lego över ett visst pris. Dock är deras pris helt galet dyrt från start, de har ju höjt ordinarie priset helt galet mycket. Rena rånet om man ska vara ärlig. Kan gå till vilket ställe som helst och hitta Lego billigare även om Lekia dragit av 20% på priset. Bara bluff-priser. Hade det inte varit för presentkortet hade vi aldrig handlat där. Att de var helt oförmögna att ta till sig av åsikter gällande bluff-priserna de har som ordinarie pris gjorde inte saken bättre.

26 de dezembro de 2025

Hemskt

Hemskt, köpte en baby new born docka på Lekia MoS i födelsedagspresent till barnbarnet. Fick 10% för kartongen var lite defekt.
Det visade sig vara fabrikationsfel på benet och vi försökte reklamera men fick inte en ny docka trots att det fanns på andra butiker i länet. Mottagaren fick även åka till flera butiker eftersom man vägrade ta emot ärendet i Sollentuna trots att man skall kunna välja vilken Lekiabutik som helst enligt utsago vid köpet. Det fanns absolut ingen vilja att lösa problemet mer än att ge tillbaka pengarna och låta mottagaren åka tio mil för att betala ännu mer för en ny docka. Så sorgligt att man som konsument skall känna sig skyldig för att man köpt en defekt vara och givit bort. En väldigt ledsen kund och ett ledset barn.

21 de dezembro de 2025

Riktigt dålig kundtjänst.

Absolut sista gången som jag beställer eller köper något på Lekia!
Jag fick fel vara i min beställning och kontaktade dem. Eftersom det är väldigt kort tid kvar till jul så ville jag att det skickade ut den rätta varan direkt istället för att jag skulle returnera och sen skulle de skicka. Då kan den rätta varan både ta slut eller inte hinna komma. Jag fick till svar att det var tråkigt att jag fått fel men att de ska återkomma. Efter 4 dagar är det fortfarande ingen som återkommit. Nu fick jag ta saken i egna händer och kontakta de närmsta butikerna till mig. Den ena är 5,5 mil bort den andra 6,3, just därför som jag beställde på nätet. Men som tur var fanns den rätta varan i en av butikerna. Totalt urusel kundtjänst!

10 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Vilken otrevlig herre

Vilken otrevlig, äldre, herre i ystadsbutiken vid Stortorget. Anledningen till två stjärnor är att den yngre kvinnan är mycket serviceminded och trevlig. Har handlat av henne flera gånger, men misstänker att herren är ägare. Kommer därför aldrig mer att gynna butiken.

4 de dezembro de 2025

Hej Lekia

Hej Lekia. Min dotter var i butiken med sina kompisar för att köpa slime, och de testade några av squishiesarna som stod framme. Då blev de tillrättavisade av personal på ett sätt som gjorde dem väldigt ledsna – bland annat tog personalen en squishy direkt ur handen på ett av barnen.
Barnen upplevde att de inte gjorde något fel eftersom det var testprodukter, och de kände sig riktigt illa bemötta. Jag vill gärna att ni tar med er detta, för barnen älskar Lekia egentligen och det här förstörde verkligen deras upplevelse

30 de julho de 2025

Svindyra

Köpte ett monopolspel till mitt barnbarnsbarn. Jag fick betala 499:- på Clas Olsson tar dom 349:- skamligt av lekia att ta så mycket betalt. Tyvärr så var dom slut på Clas Olsson. Kunde inte vänta tills dom fick hem då det är en födelsedagspresent. Aldrig mer lekia.

19 de março de 2025

Otrolig dålig kundtjänst

Ringde butiken dit min vara jag beställde online och valt att hämtas ut på skickats, men bemöttes väldigt otrevligt och kaxigt. Problemet löstes till slut men det var inte tack vare
Lekia sk kundtjänst. Kommer aldrig mer handla av Lekia om det ska vara så omöjligt att få respons.

17 de janeiro de 2025

Otroligt dålig kundtjänst

Otroligt dålig kundtjänst! Mejlat 3 dagar i rad utan återkoppling. La en beställning under black week, ej fått nån orderbekräftelse. MEN en faktura via klarna, så köpet har ju gått igenom. Det har nu gått 2 veckor utan varken svar från kundtjänst eller orderbekrädtelse.
SJUKT! Köp aldrig här ifrån! De har inte ens nått nummer till kundtjänst…

13 de dezembro de 2024

Varning för Lekia.se

Varning för Lekia.se
De låter en orderfråga ligga hela fredagen utan respons.
Orden tog en vecka efter att de påstod att den var skickad.
Leveransinformationen fanns inte tillgänglig på hemsidan som de påstod i orderbekräftelse .

6 de setembro de 2024

Gjelder Lekia kremmergården ålelsund

Gjelder Lekia kremmergården ålelsund
Vil råde alle til å okke handle her
Vi fikk en leke som gave og var innom for hjelp , og sendte bilder på sms , (var også personlig inom butikken) og fikk til svar at de skulle sjekke det opp og hørte ikke mere ( desember 3023 )
Vi kjøpte sykkel og tok kontakt i mai 9 mai 2024 svaret var det samme de skulle sjekke opp og ta kontakt med meg igjen ... så hører vi ikke mer fra de
( sykkelen er kastet på dynga da vi ikke hørte noe met)
Dette er for dårlig... vi handler aldri der igjen og råder andre til å sture unna ..
Skulle bare hatt 1/2 Stjerne og i bunn og grunn ingen stjerne
Lekia trenger ikke svare på denne anmeldelsen nå når de ikke har svart / gjort det til nå )

8 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Er du fra Danmark så hold dig væk

Lad hver at handle her hvis du kommer fra Danmark…..

Vi købte 2 elektriske vandpistoler i deres butik i emporia Malmø…
Da vi kommer hjem er den ene defekt/virker ikke… kontakter lekia via mail med beskrivelse af problemet & film af at den slet ikke virker, og problematikken omkring vi kommer fra Danmark…

Deres eneste svar er de kun kan gøre noget hvis jeg kommer op i butikken, de VIL ikke acceptere at modtage varen pr post, og enden sende mig en ny vare eller give mig pengene tilbage - som de ellers “hjertens gerne vil” HVIS jeg bare lige køre over broen for at aflevere den i butikken…

Vi har ellers før handlet “flittigt” i lekia når vi har været i Sverige, men det her er sidste gang jeg ligger så meget som en krone i deres butik…. Virkelig skuffende elendig “kundeservice”

24 de julho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.