Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig hyggelig og hjelpsom kundeservice! Har handlet her i alle år, og de svarer fort dersom man har spørsmål om bestillingen eller man trenger hjelp.

Classificada 2 em 5 estrelas

Har handlet hos Lensit i flere år og var veldig fornøyd helt til de siste par gangene hvor har jeg gått fra å motta bestillingen innen en uke, til å vente nesten en måned på bestillingen.. De har nok... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig kundeservice! To ganger på rad har jeg måttet sende mail grunnet sen levering. Etter 14 dager kommer linsene og kun en beklagelse på mail. Reklamerer med lynrask levering (1-3 dager) og lage... Ver mais

3,4

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte linser 1 måned siden og…

Bestilte linser 1 måned siden og fortsatt jeg har ikke mottatt pakken! Jeg kontaktet kundeservice, og de sier de ikke har slik linser og jeg må vente. MEN de fortsetter å selge samme linser som jeg bestilte/de har ikke, og lover 5-7 dager levering. Aldri igjen!

6 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Lensit - ekte merkevarer, gode priser, bra levering

Var ganske usikker på om Lensit er en ekte leverandør, hadde ikke handlet hos dem før. Lensene jeg vanligvis hadde kjøpt fra andre nettbutikker (Brilleland, Synsam) var på 40% salg her (Biofinity månedslinser). Etter at jeg hadde fått en bekreftelse ble de leverte i 4 dager via Posten - Jeg bor i Oslo. Linsene var originale. Ikke tvil på Lensit, man kan stole på dem! Vet ikke hvorfor noen andre folk har fått dårlig erfaring.

16 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Styr unna denne nettbutikken om du…

Styr unna denne nettbutikken om du ønsker god kundebehandling og linser når du trenger dem! Jeg mottok linser med feil på slik at jeg måtte ta i bruk siste paret et par uker før planlagt skiftedato. Bestilte umiddelbart ny linsepakke, og den skulle vært levert ila 2-3 dager. Men, Posten rotet den bort. Ifølge sporingsnummeret var den lastet på bil, og da blir pakken normalt levert samme dag. 3 dager senere er de fortsatt ikke levert, og jeg vet av erfaring (mottar mange pakker) at da er pakken borte.

Lensit bryr seg ikke, vil ikke sende nye erstatningslinser selv om de vet jeg har ikke flere linser igjen. De vil ikke engang etterlyse pakken før det har gått 10 virkedager, og da vil det være for sent uansett.

Det at jeg måtte ta i bruk siste linseparet før tiden på grunn av feil på linser fra dem, har de ikke engang giddet å kommentere. De burde i det minste erstattet dem!

De utviser null forståelse for situasjonen og gir åpenbart blanke i meg som kunde. Så jeg handler ikke der igjen, for å si det sånn!

10 de agosto de 2022

Fantastisk

Jeg har bestilt linser herfra i mange år, og jeg er likevel sjokkert over hvor rask leveringen er hver gang! Det er faktisk helt utrolig hvor kjapt det går fra jeg legger inn bestilling til den er i postkassen min. Fantastisk!

1 de julho de 2022

Misvisende info om levering

Misvisende info om levering. Tok mye lengre tid enn 2-7 dager! Kundeservice unnskylder seg med at 2-7 dager kun er når varen er på lager. Ingen info om varen er på lager ved kjøp, så det blir 50/50 sjans.

23 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Raskeste levering av linser jeg…

Raskeste levering av linser jeg noensinne har opplevd, og det til meget god pris og gratis frakt. Bestilte 13:10 ene dagen, 14:34 dagen etter lå de i postkassa mi. Anbefales om du brått trenger nye linser til en god pris!!

2 de junho de 2022

Elendig leveringstid

De skryter av rask leveringstid. Men dette er løgn. Har gitt dem fire sjanser og bare en gang holdt de seg innenfor 2-7 arbeidsdager leveringstid som de oppgir på produktet. Jeg går ut i fra de lyver om at ting er på lager for å få folk til å bestille... selv når det tok en måned hevdet de at den var på lager...

18 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke bli lurt med trumf-bonus

Ikke bli lurt med trumf-bonus. Både Mister Spex og Lensit er eid av samme morselskap, og begge lokker med ganske mye på Viatrumf, for så å avvise det i etterkant. For øvrig tar levering altfor lang tid.

5 de outubro de 2021

Super rask levering.

Super rask levering.

Jeg bestilte kontaktlinser kl. 11 på tirsdag og de var i postkassen dagen etter kl. 11! Nesten ikke mulig!!

2 de junho de 2021

Konstante leveringsproblemer

Har prøvd å bestille hos dem flere ganger, men 3 av 4 gangene så har bestillingen blitt kansellert etter 1-2 uker, da ifølge dem grunnet forsinkelse hos produsenten, og at ventetiden ville blitt 4 uker+. Veldig merkelig at det skjer så ofte. Kundeservicen var heller ikke så veldig behjelpelig med å tilby andre linser som de har på lager. Fikk beskjed at jeg måtte legge inn bestilling på nytt hvis jeg skulle ha andre merker. Det finnes så mange linseleverandører på markedet nå, så hvorfor ønsker de å skille seg ut med slik kundeservice? Bestilte fra et annet sted, og de sendte ut på samme dag. Ikke sløs tiden her...

19 de maio de 2021

Tåpelig treg levering

Tåpelig treg levering!
Står at linsene er på lager, men kan lett ta over 2 uker før linsene i det hele tatt blir sendt. Og de har baller nok til å reklamere med "lynrask levering."

28 de abril de 2021

Treg leveranse

Vanvittig treg leveranse i forhold til konkurrent. Venter ofte 2-6 uker på linsene. Har også fått vite at linsene sendes fra Tyskland noe som motstrider i forhold til hva de reklamerer for. Skuffende. Byttet til konkurrent.

26 de março de 2021

Helt suverent

Helt suverent. Billig,kjapt og Fikk linsene på 3 dager. Kjapp kundeservice også 👌kommer til å bruke lensit.no fremover.

3 de março de 2021

Ingen lager, treg levering

De har ingen eller lite lager i Norge, det meste importeres fra Tyskland etter ordre. Fikk det bekreftet på mail fra dem, likevel fortsetter de å markedsføre som "på lager". 17 dagers levering er det de kaller "lynrask levering".

22 de fevereiro de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais