LicentieHuis.com Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een vraag over een van de producten via de website gesteld. Na ruim 4 weken maar liefst 3 vriendelijke herinneringen van mijn kant om a.u.b. te reageren, heb ik nog niets gehoord. Ik las dat de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima service. Installatie wilde niet starten. Contact via de klantenservice voor assistentie en kreeg snel daarna antwoord waarom de installatie niet doorliep. Het blijkt dat er op mijn nieuwe lapt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Installatie van een Windows 11 N of een desktop met een enkele corrupte W11 was niet zo eenvoudig. Uiteindelijk zijn ze er in geslaagd om het juiste disktype (geen MBR) + nog een paar andere fouten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De licentiecode was vrij goedkoop vergeleke met andere prijzen. De eerste licentiecode die ik binnen had gekregen deed het niet. Toen ik dit aangaf hadden ze het opgelost door mij een nieuwe te sturen... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de software

Tot 92% Korting op Windows en Office bij LicentieHuis.com

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

710 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 15% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

136 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Happy :-)

Vond het wel spannend maar toch geprobeerd; Office 2024 Professional Plus LTSC.
Na aankoop (bij mij werkte de paypal link trouwens niet goed, dus via Ideal betaald) een aantal minuten later de mails met code en bevestiging.
Eerst zoals de handleiding aangeeft echt goed oude office componenten van de laptop verwijderd. Hierna de installatie gestart, makkelijk en zonder enig probleem geïnstalleerd. Alle programma's even gestart en alles lijkt voor zover prima te werken. Koppeling naar Microsoft account ook prima, dus ik ben benieuwd of alles zo blijft zoals het nu is.

Twee weken later en alles functioneert nog prima, geen foutmeldingen of codes die niet meer werken o.i.d. Wat mij betreft aanrader! Ik ben er blij mee :-)

16 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De installatie was geen evidentie

De installatie was geen evidentie, maar de hulp die ik kreeg was zéér goed. Er zijn enkele mailtjes nodig geweest met telkens wat opties om na te kijken, maar finaal is alles goed gekomen.
Indien ik deze licentie elders gekocht had, dan zou ik zeker dezelfde problemen gekend hebben.
Maar of ik dan dezelfde hulp had gekregen is absoluut niet zeker.
Dikke pluim voor Erik (van Lcentiehuis.com).
Ik kom zeker terug.
Raf

26 de abril de 2025

Goede opvolging klantenservice

Licentie en download worden meteen gebeld, ik had problemen om de licentie te activeren, dus klantenservice gemaild, meteen reactie en oplossing voor het probleem. Office werkt nu probleemloos.

19 de abril de 2025

Twee keer betalen!

Ik heb een nieuwe licentie moeten kopen, terwijl de vorige maar één maand oud was.

17 de abril de 2025
logótipo da LicentieHuis.com

Resposta da LicentieHuis.com

Beste Guido,

Een licentie is levenslang geldig. Bij problemen helpen wij u graag verder via: klantenservice@licentiehuis.com.

LicentieHuis.com

Classificada 4 em 5 estrelas

Office 2024 Professional Plus LTSC

Vond het wel spannend maar toch geprobeerd; Office 2024 Professional Plus LTSC.
Na aankoop (bij mij werkte de paypal link trouwens niet goed) een aantal minuten later de mails met code en bevestiging.
Eerst zoals de handleiding aangeeft echt goed oude office componenten van de laptop verwijderd. Hierna de installatie gestart, zonder enig probleem geïnstalleerd. Alle programma's even gestart en alles lijkt voor zover prima te werken. Koppeling naar Microsoft account ook prima, dus ik ben benieuwd of alles zo blijft zoals het nu is. Voor nu heel happy! De ene ster over nog niet ingevuld om even te kijken hoe het verder gaat en nog geen contact gehad met de klantenservice. Maar dat is op zichzelf natuurlijk ook positief...;-)

16 de abril de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Officepakket werkt na 2 maanden niet meer en het bedrijf is telefonisch niet te bereiken. Gelukkig toch weer opgelost.

Begin februari een officepakket aangeschaft en geinstalleerd. Dit verliep goed. Vandaag werkte het niet meer en moest ik opnieuw een productcode ingeven (die ik niet meer had). Ik kon mijn werk als zzp-er niet meer doen, wat behoorlijk frustrerend was. Aangezien het licentiehuis telefonisch niet te bereiken is, was het de vraag hoe snel ik geholpen zou worden. Na een paar uur had ik reactie op mijn mailtje. Nog een mailtje (en weer wachten) later kon ik het met de goede hulp oplossen. Nu maar hopen dat het niet nogmaals voorkomt.
Een telefonische klantenservice zou echt héél helpend zijn.
Maar gelukkig is het nu opgelost!
Daarom heb ik de recensie veranderd van 2 naar 4 sterren.

10 de abril de 2025

Snelle service

Vanuit uw PC laad je de officiële software met bijhorende sleutel.
In functie van de grootte, ben snel de software aan het installeren.

3 de abril de 2025

Office 2024 upgrade besteld

Office 2024 upgrade besteld. Na 3 weken is je licentieovereenkomst verlopen. Waarschijnlijk verkopen ze die aan iedereen. Een telefoonnummer hebben ze niet en op mailtjes wordt niet gereageerd. Blijf hier weg. Grote oplichters!

29 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.