Lightinthbox Opiniões 135

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

I ordered a coat which came much smaller than it should have I've tried so many times to speak to customer services to order an exchange but I have never had a reply so I assume i'm stuck with thi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Do not trust this company. Their website says nothing about being out of China. When attempting to return my order they made a promise of a store credit plus 60% refund, but then later reneged stati... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ordered 3 items paid for them only 2 arrived. They are awful.way to BIG. THE DRESS IVE PAID NOT EVEN MENTIONED. WILL GET BACK TOYOU ALL.lets see how refund process goes.

Classificada 2 em 5 estrelas

Har modtaget to pakker fra dem, den ene var i stykker ved modtagelsen. Fik tilgodebevis og bestilte en ny pakke. Her var der så gratis expressleveren, BRUG ALDRIG EXPRESS levering. De benytter... Ver mais

1,3

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Excellent

Délais tenus - qualité toujours selon descriptif et prix très atractifs

21 de julho de 2016
Classificada 2 em 5 estrelas

Dette firma skal du passe på

Jeg købte et par køkkenting. Det var tilfredsstillende derfor 2 stjerner, men så fristedes jeg til at købe noget smart tøj og så gik det galt. En flot frakke i str. 46. 3 bluser i str. 46.
Frakken var str. 38 , 1 bluse str. 42, de 2 bluser passede.
Da jeg modtog pakken skulle jeg af med kr. 267 kr. i told og moms. Det har firmaet ikke fortalt noget om. Jeg klagede over str. og måtte gerne sende tilbage, men hvordan. Jeg prøvede at finde ud af det og det blev meget dyrt, så jeg valgte at tage tabet og så forære tingene til genbrug.
Det prøver jeg ikke mere. Pas på her

4 de julho de 2016

God kundeservice

Jeg har købt hos dem 2 gange første gang overholdte de alt med leveringen anden gang var min pakke gået over tid og jeg snakker med kundeserice som straks tager kontakt til fragtfirmaet og fortæller at de har meget travlt men at den skulle komme inden for to dage og det gjorde den også
Så 5 stjerne fra mig

26 de junho de 2016

Brug ikke denne side

Bestilte en cykeltrøje og en cykeljakke i XL.
Kvaliteten er "Kina" kvalitet. Så dårlig kvalitet.
Fik 2 cykeltrøjer i XL, men de var så små, at de passer et barn på 8-10 år.
Du kan ikke ringe til en kundecenter, og de svare ikke på dine mail.
Samlet pris 400 kr. Så kommer der lige 159 kr. i fragt og forsikring.
Det fremgår ikke at varen bliver sendt fra Hong Kong. Så 2 uger efter fik jeg en rigning på mons + gebyr 257 kr.
Så nu har jeg to trøjer i dårlig kvalitet der er alt for små, til 817 kr.
Hold jer langt væk fra denne side.

15 de junho de 2016

DODGY

Absolutely dreadful company , trying to return anything is a nightmare , loads of obstacles put in your way, still have items which I've paid for but they have made it so awkward to send back.

1 de junho de 2016

Customer service

My complaints of being charged for taxes were taken very seriously by the customer service and the refund was received within 2 working days.
Thank you, very happy with the service.
Ilona

20 de maio de 2016

Svindelside

Køb aldrig her. Pengene bliver trukket fra din konto, men du modtager ikke nogen vare. Det er endvidere umuligt at komme i kontakt med firmaet. Ren og skær SVINDEL !!!!!

4 de maio de 2016

excellent

I received the items in time. The quality was excellent as described.
I paid the V.A.T, and as they promised very quickly they refund me the amount of V.A.T.
Highly recommended.
Thanks

12 de abril de 2016

Great dress

Great dress, exactly as in pictures. Smooth fabric, good measure. great customer service experience, will order in the future.

30 de março de 2016
Classificada 4 em 5 estrelas

BIEN

he recibido varios bikinis y un c-String que he vuelto a comprar, me han parecido productos de calidad y que recogen perfectamente lo que dicen, sientan muy bien y son muy sexys, a mi chica les ha encantado.

28 de março de 2016

horror

sending back product is a drama.Finally they put the money on an account i had to spent on their site.After 3 days it was gone! I'm tired of the bad communication.Never buy again there!

16 de março de 2016

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais