Lightswing® Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij de plannen voor een kleine herinrichting van de woonkamer 'zaten' we met de locatie van de lichtpunten in het plafond. Lightswing kennen we al van een eerdere aankoop. Een blik in jullie webshop g... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie oplossing voor boven de eettafel, zo kan ik de tafel verplaatsen en de lamp meebewegen. Strak design. Installatie was makkelijk met online gebruiksaanwijzing. Je moet geen pauzes houden tussen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel opgestuurd, was goed verpakt, alles apart in zakje en doosje,Eerst zonder tussenring opgehangen, bleek toch te dicht bij het plafond te zitten i.v.m.beschadiging ,Ik vond het topspul waar over n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed degelijk product! Op een plekje wat lakschade maar daar komt een afdekplaatje op dus vond ik het niet nodig om te reclameren. Instructies via de qr code is goed doordacht alleen jammer dat i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação
  2. Decoração e Design de Interiores

Sobre Lightswing®

Bij Lightswing® draait alles om verlichting die met je meegaat. Je huis verandert voortdurend: een nieuwe tafel, een andere indeling of gewoon zin in iets anders. Met Lightswing® hangt je hanglamp altijd op de perfecte plek, zonder dat je hoeft te boren of kabels hoeft te verleggen. Je monteert het systeem één keer en vanaf dat moment kun je je lamp vrij bewegen zoals jij dat wilt.

Met Lightswing® creëer je direct meer vrijheid in je interieur. De Lightswing® Single en Twin geven je de ruimte om je lamp tot wel negentig centimeter te verplaatsen. Ideaal wanneer het lichtpunt net niet op de juiste plek zit. De Lightswing® Zero maakt het mogelijk om balklampen en lampen met meerdere lichtpunten soepel te draaien zonder extra gaten in je plafond. Zo pas je je verlichting eenvoudig aan iedere opstelling aan.

Onze producten combineren praktisch gemak met stijlvol Dutch Design. Ze geven je lamp een strakke afwerking en maken je interieur flexibeler dan ooit. Of je nu je eettafel verschuift, je woonkamer opnieuw inricht of een nieuwe sfeer wilt neerzetten, met Lightswing® heb je altijd controle over je verlichting.

Ontdek waarom zoveel klanten voor Lightswing® kiezen en ervaar hoe gemakkelijk en mooi verlichting kan zijn wanneer het echt met je interieur meebeweegt.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

136 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mooi

Keurig verpakt, een mooi
Product, duidelijke instructies

8 de setembro de 2025

Hallo!

Wat fijn dat alles netjes aankwam en de instructies duidelijk waren. Zo kun je zonder gedoe snel genieten van je Lightswing, dat geeft ons ook een glimlach.

We hopen dat je er lang plezier van hebt!

top product

Blij met het de light swing, ik heb n ronde tafel van 1,20 die ik kan uitschuiven tot ovaal 2 meter. Met dit product hangt de lamp altijd perfect in het midden, ongeachte de vorm van de tafel. Top dus.

9 de setembro de 2025

Beste Betty,

Wat een mooi voorbeeld van hoe de Lightswing bedoeld is! Het maakt ons erg blij te lezen dat je zo tevreden bent.

Bedankt voor je fijne review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Slim & fijn (ophang)mechanisme.

Overzichtelijke & duidelijke website.
Handige stap voor stap handleiding.
Mooi en goed verpakt.
Stevig en goed materiaal.
Slim & fijn (ophang)mechanisme:-).

4 de setembro de 2025

Beste Sorel,

Wat een mooi rijtje complimenten, dankjewel! We hebben er alles aan gedaan om het hele proces zo helder en soepel mogelijk te maken, van website tot ophangen. Fijn dat jij dat zo ervaart en bedankt voor je uitgebreide review!

Lightswing mooi en nuttig

Lightswing ziet er goed uit, mooi verpakt, informatieve handleiding. Mijn tafellamp was nu makkelijk te centreren. Ik ben benieuwd hoe het werkt als ik mijn tafel ga uitschuiven....

29 de agosto de 2025

Beste Marianne,

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de Lightswing en de handleiding!

We zijn benieuwd hoe het straks gaat als je je tafel uitschuift, je mag het altijd met ons delen als je wil!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie oplossing voor in ons nieuwe huis…

Mooie oplossing voor in ons nieuwe huis en een degelijk systeem. Snelle levering en duidelijke instructies.

28 de agosto de 2025

Beste Elianne,

Bedankt voor je super review! Zo fijn om te lezen dat je bestelling zo snel is aangekomen en dat je overal zo blij mee bent!

Als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar!

Melloney – team Lightswing

product is handig

product is handig subtiel en werkt zoals we dat wilde

2 de setembro de 2025

Beste Fred,

Bedankt voor deze fijne review! Mooi dat de Lightswing doet wat jullie ervan verwachtten. Veel plezier ermee!

Fantastische lamp ophanging

Fantastische manier om de positie van tafel en lamp flexibel te houden.

2 de setembro de 2025

Hallo,

Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je Lightswing en de flexibiliteit hiervan!

Mooi product

Mooi product, makkelijk te monteren, erg goede kwaliteit!

20 de agosto de 2025

Beste Joost,

Bedankt voor deze mooie review! Wij zijn echt heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de Lightswing, veel plezier ermee!

Top product

Top product, van bestellen tot afleveren alles goed geregeld. Product wordt erg mooi verpakt aangeleverd. Stappen voor installatie zijn helder en goed beschreven. De lamp hangt nu strak en netjes op de juiste plek, zonder lelijke kabelgoot op het plafond

26 de agosto de 2025

Beste Mart-Jan,

Van de doos tot het plafond: missie geslaagd! Super om te lezen dat alles zo soepel is gegaan en je lamp nu strak hangt zonder kabelgoot.

Veel plezier met je Lightswing en bedankt voor je super review!

Super voor je lamp

De bezorging was best snel , wat minder was vond ik dat alles in het engels stond .
Verder blij mee super makkelijk dat je lamp alle kanten kan hangen waar je hem wilt en geen snoeren heeft.

25 de agosto de 2025

Beste Wilma,

Bedankt voor je feedback! Zodra je de QR-code scant en de website opent, kun je bij taal kiezen voor Dutch om de Nederlandse handleiding te krijgen. We snappen dat dit soms even zoeken kan zijn, zeker omdat er niet ‘Nederlands’ maar ‘Dutch’ staat. Hopelijk is de installatie verder toch soepel verlopen en mochten we je ooit nog met iets kunnen helpen, dan staan we voor je klaar!

Classificada 3 em 5 estrelas

25 de agosto de 2025

Beste Anja,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat Lightswing snel zijn weg naar jou vond.

Prachtig resultaat

Snelle levering van dit bedrijf. De lamp hangt nu prachtig boven de tafel.

14 de agosto de 2025

Beste Geja,

Wat super om te lezen! We worden helemaal blij van het idee dat jouw lamp nu de show steelt boven de tafel!

Veel plezier ermee en bedankt voor je review!

Prachtig product en goed verpakt

Prachtig product en goed verpakt

29 de julho de 2025

Beste Ingrid,

Bedankt voor je fijne review! We zijn erg blij te lezen dat je zo tevreden bent over de Lightswing®. Wij hopen dat je er lang van zal genieten!

Goede afhandeling klantenservice

Lightswing besteld waarbij de montage bleek dat het schroefdraad verkeerd om geplaatst was in de montage ring. Contact opgenomen met de klantenservice en goed geholpen door Colombe. Vervangende montage ring ontvangen per post waardoor we nu kunnen genieten van de lightswing.

28 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Hi!

Dankjewel voor je geduld en je mooie woorden! Ik zal je positieve review zeker met Colombe delen.

Wij wensen je veel plezier met de Lightswing!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is een mooi product en werkt goed…

Het is een mooi product en werkt goed en makelijke te monteren

18 de agosto de 2025

Beste Henk,

Geweldig dat je het product mooi vindt én dat het zo makkelijk te plaatsen was. Bedankt dat je dit deelt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen een paar dagen geleverd

Binnen een paar dagen geleverd. Was even uitzoeken maar was goed te plaatsen. Resultaat ie er echt naar. De lamp is nu verplaatst en het ziet er geweldig uit.

15 de agosto de 2025

Beste Janine,

Super om te horen dat de montage gelukt is en dat je zo blij bent met het resultaat! Daar doen we het voor. Bedankt voor je review!

Mooi en handig!

Het filmpje wat alles stap voor stap uitlegt is erg fijn. Het is een ideaal product voor mensen die nogal eens met hun interieur schuiven

6 de agosto de 2025

Hallo,

Wat fijn om te horen dat het filmpje je goed heeft geholpen en bedankt voor je enthousiaste woorden!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering, netjes verpakt product alleen spijtig van de handleiding. Stap voor stap uitleg, enkel de bijhorende video's waren zonder geluid.

8 de agosto de 2025

Beste Peter,

Fijn dat je blij bent met de levering en verpakking!

Wel jammer dat de handleiding voor verwarring zorgde. De video’s hebben wel geluid, al staat dat soms standaard uit. Bedankt dat je dit liet weten: we nemen je feedback mee!

Prima materiaal

Prima materiaal, snelle levering, duidelijk montage instructies. Zelfs 2 exemplaren besteld binnen 14 dagen. Alleen jammer dat je dan geen korting krijgt

31 de julho de 2025

Beste Paul,

Wat leuk dat je zo tevreden bent over de Lightswing én er zelfs twee hebt besteld! Wij bieden inderdaad helaas geen bundelkorting, maar we waarderen je dubbele bestelling enorm.

Veel plezier ermee!

Tot op heden tevreden

Tot op heden tevreden. Alleen de lamp moet ik nog aansluiten, daar deze in bestelling staat en nog niet ontvangen.
Als men de gebruiksaanwijzing goed volgt, makkelijk om zelf aan te sluiten.
Dus tot nu toe tevreden

30 de julho de 2025

Beste Marjan,

Bedankt voor je review!

Ik hoop dat je de lamp inmiddels hebt ontvangen en aan het genieten bent van de lamp en de Lightswing®!

Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan staan we voor je klaar!