Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en vara i mitten på maj, har inte fått den än även fast den är betald!! Anmälde problemet till Klarna men Lilly's tyckte att jag skulle avsluta med Klarna, allt skulle gå smidigare och snabb... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en bikini som jag inte kunde ha. Fick ett kanonerbjudande om att behålla varan och få tillbaka 15% av köpesumman. Det generösa erbjudandet var inte aktuellt då varan i te passade. Mailade o... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en blus 3XL i linnematerial. Storleken var kanske L. Konstig modell, bred och kort. Saknade information om material och tvättråd i plagget. Det fanns enbart en isydd lapp med storlek. Dess... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

69 opiniões

Bluff företag

En stor varning för detta klädföretag med säte i Kina.
Utger sig i reklamannonsen på facbook att man säljer bla stickade varor från Island tröjorna har aldrig varit i närheten av Island detta är inget annat än falsk reklamföring och med uppsåt att luras tyvärr finns det fler av denna sort .
Blir självklart förbannad på mig själv som låter mig luras.
Kontaktate kundtjänsten på Lilly Olssen 5 minuter efter min orderläggning för att få den makulerad men ingen återkoppling den kom till slut efter 1 dygn med info
ingen makulering varan är skickad
Bort med dessa oseriösa företag som säljer undermåliga och miljöbelastande varor från Kina
Kolla alltid upp innan orderläggning så det är seriösa företag som du handlar med

12 de maio de 2024

Bluff bluff bluff

Bluff bluff bluff. Varorna var för små och tyget var inte bomul/lin utan bomull polyester. Har också blivit erbjuden 15% i rabatt på varor som jag inte kan använda eller som inte stämde med beskrivningen för det var tydligen bra för klimatet enl dem. Har inte betalat klarna än så de ska kontaktas

10 de maio de 2024

VARNING!!

Handla INTE från detta företag. Bara bluff. Jättesvårt att få kontakt. Vill inte förstå problemet. Fick helt fel produkt. När jag till slut fick en returadress så skulle det kosta lika mycket som byxorna jag beställt. Och jag skulle stå för returen fast dom gjort fel. Så jag har betalat och lärt mig en läxa. Jag tror faktiskt inte att kläderna på hemsidan ens finns. Och kundtjänst, som jag i mitt enfald trodde fanns i Stockholm, verkar ligga någonstans utrikes där dom kör med standardsvar. Så lyd mitt råd: HANDLA INTE FRÅN LILLY OLSSON!!

7 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Varorna stämmer inte överens med bild.

Varorna stämmer inte överens med bild.
Material, storlek och modell helt annat än vad som visas på bild. Otydligt också att varorna skickas från Asien via Lilly Olsson - du kan lika gärna handla direkt från Temu eller annan återförsäljare i Asien. Mellanhänder tar bara mer betalt!

7 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ella, snygg tröja med polokrage

Beställde en ”Ella, snygg, stickad tröja med polokrage”, grå, pris 349 kr. Fick en i 100% akryl, tunn, sladdrig, ljusbrun och riktigt ful. Kontaktade firman den 12/4 och de beklagade sig och skulle kontakta leverantören. Sen skulle de återkomma och hålla mig uppdaterad. Har inte hört nåt sen dess. Kontaktade samtidigt KLARNA, som tydligen samarbetar med denna fuskfirma och de pausade fakturan som tur är. Nu håller jag på med KLARNA, som också är svåråtkomliga (140 i telefonkön) och först ville KLARNA.COM och sen deras Dispute Resolutions avd. ha all info om ärendet + bilder. Man kan bara svara på deras mejl. De vägrade ge mig mejladressen, eftersom min man hade gjort best. gm Fb. GDPR!! Höll på i flera timmar i går med detta. De använder nog utmattningstaktik. Jag ger mig inte heller, som nån skrev tidigare.
TIPS 1: Handla inte från denna firma! De
levererar annat än vad bilderna visar.
TIPS 2: Om du ändå gör det, välj ”få först, betala sen”, ta bilder på det du beställer och på det du får och spar all korrespondens med firman!
TIPS 3: Onsd. 8 maj -24 kl. 11.05 sänds ett program i radions P1 om KLARNAS samarbete med fuskföretagen. Finns att lyssna på SR Play senare.
*Senare samma dag fick jag ett mejl från Lilly Olsson att jag får en återbetalning av beloppet, så affären verkar vara avslutad. Nån returfraktsedel har jag inte fått. Skänker bort tröjan, om de inte vill ha tillbaka den.
*I programmet lovade KLARNA skärpa till sig ang. fuskföretagen och betala tillbaka pengarna, om fel varor levererats. Så ge er inte!
LILLY OLSSON fortsätter att visa vackra bilder på sin hemsida - med 70 % rabatt!
GÅ INTE I FÄLLAN!

12 de abril de 2024

Sämsta köpet

Sämsta köpet, känner mig lurad. Inget stämmer, varken färg, form. material eller storlek. Verkar vara hopplöst att få returnera. Erbjuds att behålla plagget mot 15% i återbetalning. Blufföretag!

5 de maio de 2024

Varning

Varning! Fick efter en månad kläder i i helt fel storlek och färg. Är nu inne i en kamp om att få en retursedel via mail men det verkar vara helt hopplöst, i det sista svaret ville de ge mig 15% rabatt på varorna! Som jag inte kan använda.
Kämpar vidare mot idiotiska förslag…

4 de maio de 2024

Bluff VARNING!

Bluff , dåligt material och inte alls som på bilderna, köpte ett set i linne men fick en pyjamas och XxL är som en L och jag beställde större. Köpte på rea för 600 kr på rea så går inte att skicka tillbaka. Ren bluff, sämsta materialet från Kina.

2 de maio de 2024

Företaget bör lägga ner

Företaget bör lägga ner. Det är oseriöst. Ingen storlekstabell, inget passade trots en storlek större som det stod på hemsida. Material stämmer inte med annonsen. Det tar 30 dagar att få varorna. Som kommer med flyg från Kina. Ångrar man sig, så ska de skickas tillbaks till Kina med höga utsläpp av koldioxid som följd.

1 de maio de 2024

Urdåligt

Urdåligt, står att det är linne.
Men inte, sladrigt tyg i polyester.
BLUFF....
Tog dessutom väldigt lång tid.

30 de abril de 2024

VARNING

VARNING! Det här företaget är en trist upplevelse. Köp först, betala sen, fungerade inte. Pengarna drogs i samband med beställningen. Jag beställde en snygg linneskjorta i naturfärg och fick ett sladdrigt rosaaktigt tygsjok i polyester. Få se om det går att få en returadress och pengarna tillbaka. Med tanke på alla negativa omdömen verkar utsikterna inte så goda.

26 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en tröja som såg fantastisk…

Beställde en tröja som såg fantastisk ut på bild. Såg ut som en stickad ulltröja i fina färger. Betalning drogs direkt och det blev jag förvånad över för det brukar vara att man betalar när man fått varan. Tröjan ser fördjävlig ut och är inte stickad utan mer som en slät collegetröja! Färgerna är dessutom blaskiga! Mejlade dem att jag vill skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka (299 kr) med en fråga hur jag ska gå tillväga, men får inget svar. Handla inte hos dem!

18 de abril de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.