Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Online de opbergkast Helsinki Eikenhout 200 x 220 cm - Lichtbruin - besteld. Van te voren mailcontact gehad over de levering. Toch best spannend zo'n grote kast, hoe wordt deze geleverd. Heel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Levertijd van het tv meubel was 5 dagen terwijl het bij anderen 8 weken moest duren. Het meubel was zeer goed ingepakt. Op één van de poten was een kleine reparatie te zien. Omdat we twijfelden of we... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

We hebben een prachtig wandkleed gekocht, hier zijn wij zeer blij mee. De levering heeft jammer genoeg bijna 3 weken geduurd. Uitgesteld verlangen zullen we maar denken. Wel nog even een tip. Bij d... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

77 opiniões

Levertijd geen 2-4 dagen

Een Richmond eetkamer lamp besteld met 2-4 dagen levertijd, bewust omdat ik er nu geen heb. En dus zonder licht zit. Inmiddels is het een week later en heb ik nog altijd geen POSTNL verzendbevestiging ontvangen. Als ik dit had geweten had ik niet bij deze webshop besteld. Na 16.30 uur zijn ze ook telefonisch niet meer bereikbaar. Loft24, graag realistische levertijden bij de producten zetten zodat de klant een geïnformeerde beslissing kan nemen wel/niet bij jullie te bestellen.

20 de janeiro de 2026

Lamp

Weet wat je besteld bij deze website. De producten komen uit China. De lamp die ik besteld had was kapot en de doos waar het in zat was beschadigd. Wel krijg je antwoord via de mail, maar ik zit nu nog steeds te wachten op het onderdeel. 13 dec. besteld en betaald, maar de lamp kan ik nog niet gebruiken.
Ook de foto op de website. Laat je niet foppen, in het echt ziet het er heel anders uit. Veel minder kwalitatief.

14 de janeiro de 2026

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden. We werden goed op de hoogte gehouden van de levering en evt vertraging. De tafel werd super netjes geleverd en kregen zelf hulp met monteren. Heel blij met onze tafel. We komen zeker nog eens terug bij Loft24.

12 de janeiro de 2026

Loslaten folie van tafelblad

Na 3/4 weken laat de folie van de gekocht tafel op meerdere plekken los. Iets wat je niet van een dergelijke product hoor te verwachten, na Loft24 wil hier niets van weten en vindt dit blijkbaar hun kwaliteitsnorm.

28 de dezembro de 2025

Top bedrijf

Tijdens Black Friday had ik een tafel op het oog. Ik zag dat Loft24 deze als een van de weinigen op voorraad had en snel kon leveren. Dezelfde tafel zag ik ergens anders echter goedkoper. Ik mailde rond 20:30 de support dat ik de tafel ergens goedkoper zag maar wel graag bij Loft24 wilde bestellen. Binnen 20 minuten kreeg ik al reactie van Erik, en zouden ze de prijs matchen, super!

Na twee dagen zag ik toevallig dat ze ook een lamp en een eetkamerbank verkochten die ik op het oog had. Het waren beiden showroom modellen, en dus een leuke deal. Na even bellen naar de winkel konden beide artikelen nog toegevoegd worden aan de bestelling zodat ik niet dubbel bezorgkosten zou hoeven te betalen. (Bezorgkosten omdat het een black friday actie was)

Voor verzending bleek dat enkele van de peertjes voor in de lamp niet meer op voorraad waren. Ik werd hier netjes over gebeld, en deze zouden na twee dagen nagezonden worden.

De levering verliep netjes met de eigen bezorgdienst tot in de woonkamer, door een vriendelijke medewerker. Alle artikelen waren goed verpakt, ook de showroom modellen. Ook de beloofde peertjes kwamen netjes binnen zoals beloofd.

Al met al zou ik zeker nogmaals bestellen bij dit bedrijf. Goede producten, super service en zelfs een goede bezorgdienst, daar kan menig bedrijf nog wat van leren.

9 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Een dag na bestelling gebeld dat…

Een dag na bestelling gebeld dat levertijd geen dagen maar 3 maanden is. Opmerkelijk, want overal is het leverbaar en ook op de website blijft het Op voorraad staan; pas dat dan direct aan als je weet dat de levertijd x30 gaat.

Update: er schijnen helemaal geen leveringsproblemen te zijn. Als er iets anders speelt, geef dat dan gewoon aan en wees daar eerlijk over.

20 de novembro de 2025

Teleurstellende ervaring

Teleurstellende ervaring

2 krukken besteld en helaas bleken beide stoelen/krukken te wiebelen, omdat bij allebei één poot zeker een centimeter korter is. Eerst werd zelfs maar één stoel geleverd in plaats van twee.

Het klantenserviceproces is dramatisch: telefonisch nooit bereikbaar en per mail nauwelijks reactie. Een monteur kan pas op 4 december, wat betekent dat we dan al bijna twee maanden met defecte krukken zitten.

14 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De lamp is gisterochtend bezorgd

De lamp is gisterochtend bezorgd, keurig na de berichtjes op de minuut nauwkeurig! Prachtig en wat een kanjer ! Ja hij staat er mooi, nu naar vanavond uitkijken hoe de licht schijn is.

7 de novembro de 2025

Levering kast - TOP service

Online de opbergkast Helsinki Eikenhout 200 x 220 cm - Lichtbruin - besteld.
Heel vriendelijk geholpen met een duidelijke uitleg.

De dag van levering keek de vakkundige chauffeur eerst hoe de kast naar binnen kon en heeft hem netjes binnen afgeleverd. Vanaf het bestelproces t/m de levering super goed geholpen!

2 de outubro de 2025

Zeer tevreden!

Eetkamerbankje besteld bij Loft24. Deze stond als voorradig, maar de levering liet even op zich wachten. 1 telefoontje met de klantenservice en alles werd direct in orde gebracht! Excuses ontvangen, het bankje werd in 2 dagen afgeleverd. Leuke en nette bezorger, zeer tevreden!!

26 de junho de 2025

Grote zitbank besteld

Grote zitbank besteld, waar we tevreden mee zijn maar deze werd bezorgd door 1 bezorger (die zei al lang gepensioneerd te zijn) waarbij wordt aangegeven dat er iemand thuis moet zijn om mee te helpen tillen.
Dit staat echter pas in de e-mail die je een dag voor levering krijgt, ik was blij dat ik zelf thuis was en niet mijn vrouw. De bezorger toonde zich bij aankomst ook "bezorgd" hoe deze klus te klaren. Hier moet je echt sterk voor zijn, het was een grote bank, bijna niet te doen met twee man. De bezorger liet de bank per ongeluk vallen in de woonkamer en bezeerde zichzelf. Niet beschadigd, gelukkig een stevige bank en stevige vloer. Maar deze wijze van bezorging kan echt niet... Loft24 bespaar nu niet een paar tientjes op jullie bezorging en loop deze risico's niet meer aub. Echt belachelijk.

24 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Er was een mankement met mijn tafel

Er was een mankement met mijn tafel, het vervangen van het tafelblad ging best wel lang duren maar mede ook door mij. Verder hele goede service, klantenservice reageert gelijk en ben super blij met mijn tafel. Beter kan niet. Het was het wachten waard.

12 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hele slechte service heb een tafel…

Hele slechte service heb een tafel besteld voor ruim 800 euro’s. Hij komt helemaal beschadigd aan en nadat ik hun heb contact moet ik foto’s mailen en wachten op respons die uitblijft. Zelf er achter en dan zeggen ze wil je een vergoeding nou natuurlijk niet want het is geen krasje of deukje maar acht helemaal beschadigd aan de onderkant. Uiteindelijk niet uitgekomen zijn ze hun tafel komen halen en wouden ze helemaal niet nadenken over een oplossing. Die vrouwen die daar werken en je te woord staan als
Je belt zijn super onbeschoft en helpen je nergens mee. Zou daar niet bestellen als ik jullie was oplichters zijn het

26 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Veel overzichtelijker en inspirerender geworden

De site is duidelijk vernieuwd en veel overzichtelijker. Wat ik vooral fijn vond: de inspiratiepagina met woonideeën! Daardoor bleef ik langer kijken en kreeg ik zin om meerdere dingen te combineren. Ben uiteindelijk ook nog langs de showroom gegaan – aanrader!

18 de abril de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.