Veel keuze en hele mooie meubels! Genoeg keuze. We werden snel geholpen, er werd goed meegedacht, en toen ik een dag later toch een wijziging in de bestelling wilde maken werd ik vriendelijk geholpen... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Jongen achter de kassa was vriendelijk. Kassabon op mail, pluspunt voor het milieu, geen papieren kassabon. Ruim opgezet, dat is fijn. Minpunten echter, weinig nieuws ten opzichte van vorige paar ke... Ver mais
Dit was m’n eerste bezoek aan Loods 5 en ik was echt verrast hoe groot deze winkel is, zo’n uitgebreid assortiment. Bij het afrekenen vroeg ik om een factuur en werd ik zeer vriendelijk en met het n... Ver mais
WOW! Tolles Möbelgeschäft! Sehr geschmackvoll und hochwertig aber zu realistischen Preisen. Gute und symphatische Beratung. Restaurant mit einfachen aber leckeren Speisen. Wir haben direkt ein Sof... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Loods 5
25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.
Volg Loods 5 via onze Socials:
Informações de contacto
Pieter Ghijsenlaan 14B, 1506 PV, Zaandam, Holanda
- 088 65 50 555
- klantenservice@loods5.nl
- loods5.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 76% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Snelle levering en vriendelijke hulp in…
Snelle levering en vriendelijke hulp in de winkel.

Fantastische service
Fantastische service, in de winkel maar ook aan huis, toen de kast werd bezorgd. persoonlijk en met zorg.

Ben heel vriendelijk geholpen
Ben heel vriendelijk geholpen door aardige man .vind het een geweldige winkel met fijn personeel

Resposta da Loods 5
Snelle service na bestelling verkeerde maat bankstel
Prachtig bankstel besteld maar thuisgekomen blijkt dat wij de verkeerde maten hebben aangehouden.....
Door de vriendelijke en pro-actieve houding van de klantenservice is de bestelling snel en tijdig aangepast.
Hartelijk bedankt!

Resposta da Loods 5
Kees die me heeft geholpen was zo mee…
Kees die me heeft geholpen was zo mee denken en spontaan

Resposta da Loods 5
Mooie dressoir gezien en gekocht
Mooie dressoir gezien en gekocht. Later besloten om het te laten bezorgen en dat is best een (prijzig) ding.
€120 van Sliedrecht naar Rotterdam. Dit is van te voren duidelijk gemaakt, maar bijna 20% op je aankoopbedrag is toch best veel.
We wachten nog op de levering, maar een volgende keer kijken we eerst nog buiten Loods 5
Vriendelijke staff, en leuke items maar alleen voor "cash & carry".

heel mooi productaanbod
heel mooi productaanbod - vriendelijk personeel - leuke omgeving

Aardig personeel
Aardig personeel, vlot geholpen en de stoelen dezelfde week al bezorgd! Top!

Resposta da Loods 5
Mooie winkel en ruim opgezet
Mooie winkel en ruim opgezet, heel aardig personeel.

Resposta da Loods 5
Ruimtelijk gevoel en toch knus!!!
Ruimtelijk gevoel en toch knus!!!
Daar een bank gekocht , zeer vriendelijk en goed geholpen!!!