Banner for Loods 5

Loods 5 Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jongen achter de kassa was vriendelijk. Kassabon op mail, pluspunt voor het milieu, geen papieren kassabon. Ruim opgezet, dat is fijn. Minpunten echter, weinig nieuws ten opzichte van vorige paar ke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel keuze en hele mooie meubels! Genoeg keuze. We werden snel geholpen, er werd goed meegedacht, en toen ik een dag later toch een wijziging in de bestelling wilde maken werd ik vriendelijk geholpen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit was m’n eerste bezoek aan Loods 5 en ik was echt verrast hoe groot deze winkel is, zo’n uitgebreid assortiment. Bij het afrekenen vroeg ik om een factuur en werd ik zeer vriendelijk en met het n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

WOW! Tolles Möbelgeschäft! Sehr geschmackvoll und hochwertig aber zu realistischen Preisen. Gute und symphatische Beratung. Restaurant mit einfachen aber leckeren Speisen. Wir haben direkt ein Sof... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos domésticos

Sobre Loods 5

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

Volg Loods 5 via onze Socials:

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

1013 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie winkel en ruim opgezet

Mooie winkel en ruim opgezet, heel aardig personeel.

Hi Nancy,

Wat fijn dat je zo te spreken bent over onze winkel, de inrichting daarvan en het personeel!

Veel plezier met je pracht aankopen en tot de volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ruimtelijk gevoel en toch knus!!!

Ruimtelijk gevoel en toch knus!!!

Daar een bank gekocht , zeer vriendelijk en goed geholpen!!!

Hi Ronald,

Leuk om te lezen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad tijdens je bezoek aan onze winkel in Sliedrecht.

Veel plezier gewenst met je nieuwe bank!

Goed geholpen

Goed geholpen
Vloerkleed besteld op zaterdag en dinsdag erop al geleverd

Hi Jolanda,

Wat goed om te lezen dat je het vloerkleed zo snel hebt mogen ontvangen.
Hopelijk staat deze prachtig in huis!

Tot gauw.

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen. Daarna is de bestelling netjes afgehandeld. Kan niet wachten tot het geleverd wordt!

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te lezen dat je goed geadviseerd bent bij het plaatsen van je bestelling.

Wij wensen je veel plezier met de voorpret!

Classificada 5 em 5 estrelas

prima service en vriendelijk personeel

Werd goed, kundig en zeer vriendelijk geholpen.
Kreeg zelfs nog een bon voor een.kopje koffie omdat de printer even op zich liet wachten.

16 de junho de 2026

Hi Leonie,

Bedankt voor het delen van je ervaring.
Jouw mooie review stellen wij enorm op prijs.

Geniet van de koffie en tot snel!

Classificada 4 em 5 estrelas

Altijd een feestje om in de winkel te…

Altijd een feestje om in de winkel te zijn! Dit keer waren er alleen verbouwingswerkzaamheden, noodzakelijk uiteraard, maar voor mij een beetje onoverzichtelijk. Ik zou ook graag wat voedzamere opties in het restaurant zien!

12 de junho de 2026

Hi Agnes,

Wij vinden het net zo'n feestje om jou te zien shoppen bij Loods 5!

Wij nemen je feedback intern mee en hopen je snel weer eens te mogen verwelkomen.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. En het blijft een heerlijke zaak om te winkelen.

11 de junho de 2026

Hi Catharina,

Bedankt voor je mooie woorden over onze service en winkel.

Wij hopen je snel weer eens te zien winkelen!

Prima advies bij aankoop

Prima advies bij aankoop. Het personeel was op het juiste moment aanwezig toen we ze nodig hadden.

15 de junho de 2026

Hi Gerhard,

Bedankt voor je complimenten over onze service van het winkelteam!
Dit geven wij maar al te graag door aan de collega's in Amersfoort.

Veel plezier met de nieuwe stoelen!

Heel goed en snel geholpen

Heel goed en snel geholpen

Hi,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wij hopen je snel weer te zien shoppen!

Personeel Service Bestelling

Personeel
Service
Bestelling

Hi,

Wauw! Wat een mooie review.

Wat fantastisch dat je zo te spreken bent over zowel het personeel, de service als het proces in het plaatsen van de bestelling.

Wij wensen je veel plezier met deze pracht stoelen!

Classificada 5 em 5 estrelas

We werden uitstekend geholpen door heel…

We werden uitstekend geholpen door heel vriendelijke verkopers en kassa medewerkers, kortom Super.

Hi Franck,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je de service in onze winkel Duiven als uitstekend hebt ervaren.
Wij zullen de complimenten over onze vriendelijke collega's zeker aan hen doorzetten.

Tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke spullen en goede service bij het…

Leuke spullen en goede service bij het opmaken van de factuur

Hi Ann,

Wij waarderen je mooie review over onze winkel Maastricht enorm.
Wat fijn om te lezen dat je de service zo goed hebt ervaren.

Wij hopen je snel weer te zien shoppen bij Loods 5!

Classificada 2 em 5 estrelas

Terrible delivery service

Friendly staff, terrible service. Ordered 2 couches and 1 wardrobe that were supposed to be delivered 2-4 weeks later. When they hadn't, I contacted them for an explanation. No one could explain, but they promised me they would make an appointment asap. Weeks later they finally arrived. Well, the wardrobe arrived. The couches did not. Almost 2 months later, I am still waiting. Poor show

15 de junho de 2026
Opinião espontânea

Hi Pim,

Thank you for your feedback.

Our sincere apologies for the delay in the delivery of the couches.
Internally we will find out the status of the order and we will keep you updated by e-mail.

Thank you for your patience.

With kind regards,
Customer Care Loods 5

Classificada 3 em 5 estrelas

Teleurstellende service

Op 31 mei een schilderij van HK Living besteld via Loods 5. Pas op 10 juni kregen wij een voorstel voor levering op dinsdag 23 juni. Omdat wij dan werken, konden wij dit niet accepteren.

Er werden geen alternatieve data aangeboden. Volgens de klantenservice kwam onze bestelling daardoor weer onderaan de stapel terecht. Inmiddels zijn we drie weken verder en hebben wij nog steeds geen enkel nieuw voorstel voor levering ontvangen.

De klantenservice kan hierin blijkbaar niets betekenen en verwijst steeds naar “Loods5 Transport”. Er wordt vooral naar elkaar gewezen, maar concrete antwoorden, duidelijkheid of een oplossing blijven uit.

Erg teleurstellende service en communicatie

31 de maio de 2026
Opinião espontânea

Top service

Ruime keuze, mooie zaak, vriendelijk personeel, nemen alle tijd voor je en geven eerlijk advies

8 de junho de 2026

Hi John,

Bedankt voor je leuke review.
Deze woorden stellen wij enorm op prijs!

Wij hopen je snel weer eens te zien shoppen bij Loods 5.