Jongen achter de kassa was vriendelijk. Kassabon op mail, pluspunt voor het milieu, geen papieren kassabon. Ruim opgezet, dat is fijn. Minpunten echter, weinig nieuws ten opzichte van vorige paar ke... Ver mais

Veel keuze en hele mooie meubels! Genoeg keuze. We werden snel geholpen, er werd goed meegedacht, en toen ik een dag later toch een wijziging in de bestelling wilde maken werd ik vriendelijk geholpen... Ver mais
Dit was m’n eerste bezoek aan Loods 5 en ik was echt verrast hoe groot deze winkel is, zo’n uitgebreid assortiment. Bij het afrekenen vroeg ik om een factuur en werd ik zeer vriendelijk en met het n... Ver mais
WOW! Tolles Möbelgeschäft! Sehr geschmackvoll und hochwertig aber zu realistischen Preisen. Gute und symphatische Beratung. Restaurant mit einfachen aber leckeren Speisen. Wir haben direkt ein Sof... Ver mais
25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.
Volg Loods 5 via onze Socials:
Pieter Ghijsenlaan 14B, 1506 PV, Zaandam, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 76% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Mooie winkel en ruim opgezet, heel aardig personeel.

Resposta da Loods 5
Ruimtelijk gevoel en toch knus!!!
Daar een bank gekocht , zeer vriendelijk en goed geholpen!!!

Goed geholpen
Vloerkleed besteld op zaterdag en dinsdag erop al geleverd

Resposta da Loods 5
Goed advies gekregen. Daarna is de bestelling netjes afgehandeld. Kan niet wachten tot het geleverd wordt!

Resposta da Loods 5
Werd goed, kundig en zeer vriendelijk geholpen.
Kreeg zelfs nog een bon voor een.kopje koffie omdat de printer even op zich liet wachten.

Resposta da Loods 5
Altijd een feestje om in de winkel te zijn! Dit keer waren er alleen verbouwingswerkzaamheden, noodzakelijk uiteraard, maar voor mij een beetje onoverzichtelijk. Ik zou ook graag wat voedzamere opties in het restaurant zien!

Resposta da Loods 5
Vriendelijk geholpen. En het blijft een heerlijke zaak om te winkelen.

Resposta da Loods 5
Prima advies bij aankoop. Het personeel was op het juiste moment aanwezig toen we ze nodig hadden.

Resposta da Loods 5
We werden uitstekend geholpen door heel vriendelijke verkopers en kassa medewerkers, kortom Super.

Resposta da Loods 5
Leuke spullen en goede service bij het opmaken van de factuur

Resposta da Loods 5
Friendly staff, terrible service. Ordered 2 couches and 1 wardrobe that were supposed to be delivered 2-4 weeks later. When they hadn't, I contacted them for an explanation. No one could explain, but they promised me they would make an appointment asap. Weeks later they finally arrived. Well, the wardrobe arrived. The couches did not. Almost 2 months later, I am still waiting. Poor show

Teleurstellende service
Op 31 mei een schilderij van HK Living besteld via Loods 5. Pas op 10 juni kregen wij een voorstel voor levering op dinsdag 23 juni. Omdat wij dan werken, konden wij dit niet accepteren.
Er werden geen alternatieve data aangeboden. Volgens de klantenservice kwam onze bestelling daardoor weer onderaan de stapel terecht. Inmiddels zijn we drie weken verder en hebben wij nog steeds geen enkel nieuw voorstel voor levering ontvangen.
De klantenservice kan hierin blijkbaar niets betekenen en verwijst steeds naar “Loods5 Transport”. Er wordt vooral naar elkaar gewezen, maar concrete antwoorden, duidelijkheid of een oplossing blijven uit.
Erg teleurstellende service en communicatie
Wij zochten kussens voor op de bank en er was heerlijk veel keuze en mooie kleuren en kwaliteit. Leuk om te mixen en matchen
Behulpzaam personeel, fijn geholpen toen artikel besteld moest worden
Aantrekkelijk productaanbod. Overzichtelijk uitgestald. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ruime keuze, mooie zaak, vriendelijk personeel, nemen alle tijd voor je en geven eerlijk advies