Louvant Opiniões 107

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Das „Angebot“ ist zynisch und vergiftet. Sie versenden ein absurd zu kleines Kleidungsstück von minderwertiger Qualität und ohne jede Materialkennzeichnung. Sie wissen genau, daß Kosten von 30 € n... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Scammers Wish I had read these reviews before ordering. Still not received items. They claim to be located in Manchester but items being shipped from China. No telephone number provided. Have conta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Viimeisimmän alennusmyynnin aikana ostin itselleni jotain, jota olin katsellut jo jonkin aikaa, ja voin ilokseni todeta, että laatu on erinomaista, ja se säilyttää kauniin ulkonäkönsä useiden käyttök... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Would never order from this company again, returned my items to china almost a month ago and am still yet to receive a refund. I just keep getting fobbed off with emails saying it hasn’t been received... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

107 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet bij dit bedrijf kopen!!!

Halsband met led gekocht, nu 20 dagen geleden. Ze geven aan dat het is afgeleverd maar nooit gekregen. Weg geld.

7 de janeiro de 2024

Hey Rita,

de tracking geeft inderdaad aan dat hij op 2 januari in de brievenbus geleverd zou zijn, wij hebben u destijds aangegeven dat als dit niet zo is wij graag gratis een nieuwe wilden opsturen, helaas kregen wij hier geen antwoord meer op.

Classificada 1 em 5 estrelas

Prutsfirma chinese brol die maanden op…

Prutsfirma chinese brol die maanden op zich laat wachten

26 de outubro de 2023

Hey Frank,

Zoals duidelijk vermeld op onze website versturen wij onze producten direct vanuit onze leverancier om zo een scherpere prijs aan te kunnen bieden dan onze concurrentie.
Hierdoor hanteren wij een levertijd van 10-15 dagen maar door de feestdagen was uw pakket 18 dagen onderweg (vertraging bij het postbedrijf) onze producten laten dus niet maanden op zich wachten zoals u aangeeft.

Met Vriendelijke groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

2,5 week geleden de halsbanden…

2,5 week geleden de halsbanden aangeschaft en ben zeer tevreden over de bandjes en tracker, Mijn tante heeft hem ook besteld voor haar hondje sjakie, nu kan ze eindelijk een beetje dr hondje zien in het donker 😂

22 de dezembro de 2023

Resposta da Louvant

Fijn dat u tevreden bent!

Een dropshipper!!

Een dropshipper!!! Koop er niets!
Google Lens bij de producten gebruiken en je ziet dat deze Chinese troep rechtstreeks plm 1-2 euro kost waar deze handelaar gerust € 30 vraagt voor 2 led halsbanden onder het mom 2 halen, 1 betalen.
Wees gewaarschuwd!!

22 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Halsband heel snel stuk, geen reactie van klantenservice

Twee weken geleden een halsband met lichtje aangekregen. Na twee wandelingen was het lintje waar de aanlijnhaak aan hangt al bijna helemaal doorgescheurd. Heel slechte kwaliteit.
Mail naar de klantenservice gestuurd met foto's, maar na meer dan een week nog steeds geen reactie.

20 de dezembro de 2023

Hey Han,

In het geval van een defect in het product kort na de levering bieden wij altijd gratis een nieuwe aan! U geeft aan ons een mailtje gestuurd te hebben maar wij hebben niks van u binnen gekregen dus daar zal iets zijn mis gegaan, kunt u ons opnieuw een e-mail sturen?

Team Louvico

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.