Bestilte en pizza med ingen ost/kun…
Bestilte en pizza med ingen ost/kun lidt og den var fyldt med ost.
Maden var kold.
Købte et bægre remoulade til 15kr og et bægre ketchup til 15kr, ketchuppen fik jeg KUN 1 lille pose 25g bähncke ketchup??
Hos Lundens Spisehus tager vi god kundeservice seriøst. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder skal gå herfra med et stort smil. Vores passion er at serverer det bedste mad, til alle vores kunder. Derfor sørger vores medarbejdere for, at hver en ret, som forlader vores køkken lever op til vores høje standard. Vores mad er altid frisklavet, velsmagende og tiltagende. Hos Lundens Spisehus er der plads til alle, og vi er klar til alle anledninger, om det er til de travle aftener, eller fødselsdagsmiddagen, så er vi klar til at lave maden. Du kan bestille fra vores hjemmeside nemt og sikkert. Vi glæder os til at modtage din bestilling.
Amaliegade 39, 8700, Horsens, Dinamarca
Não respondeu a opiniões negativas
Bestilte en pizza med ingen ost/kun lidt og den var fyldt med ost.
Maden var kold.
Pivringe mad . Ta Lundens Grill i stedet der er ordentlig mad . Hygiejnen halter også meget i Lundens spisehus som man kan se på smileys
bestilte burger menu- pommes frites ok Og en kebabsalat
Levering til tiden - værste hundeæde
Kylling med pommes 😏 Pommesfrites ved ikke om de overhovedet havde været i friture . Kolde og bløde😢 Salaten blev lagt i bakken med fingrede🤢 Første Eneste og sidste gang
Bestilte pølse mix
Pølserne har fået for meget, og fritterne for lidt, løget ligner at det er skåret af en doven teenager der hellere ville lave alt andet end at stå og lave mad. Stor mangel på karry ketchup. Generelt en useriøs omgang. Og så er portionerne små.
Jeg bestilte en familiepizza hos Lundens Spisehus, og det var en fantastisk oplevelse! Pizzaen var utrolig lækker, med sprød bund, masser af friskfyld og perfekt smag. Portionen var stor og rigelig til hele familien. Betjeningen var venlig og hurtig, og man kunne virkelig mærke, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller herfra. Kan varmt anbefales!
Jeg besøgte Lundens Spisehus for nylig, og jeg blev virkelig imponeret. Pizzaerne var helt perfekte – sprød bund, friske råvarer og masser af smag. Man kan tydeligt mærke, at de går op i kvalitet og håndværk.
Servicen var også i top! Personalet var venlige og imødekommende, og der var en dejlig atmosfære i restauranten.
Hvis du leder efter et sted med autentiske pizzaer og en hyggelig oplevelse, kan jeg varmt anbefale Lundens Spisehus. Jeg kommer helt sikkert igen!.
De bedste pizzaer er hos lundens spisehus!! Jeg var vild med smagen, og service var for sig selv noget af det bedste, medarbejderne havde bare et godt smil, der fik en til at føle sig velkommen. Det ville forhåbentlig ikke være sidste gang jeg kommer her, og anbefaler det gerne til andre. Tak for god oplevelse!
Sprøde og gode pizzaer, det smagt virkeligt godt især kebaben, som var hjemmelavet.
God service. Vi fik 7 familiepizzaer leveret til tiden. De smagte godt og vi laver gerne bestilling her en anden gang.
Var inde og kigge på JustEat anmeldelser, hvor Lundens Spisehus lå meget høj i ratings, så derfor bestilte jeg 2 familiepizzaer derfra. Jeg burde have tjekket Trustpilot også, da det siger sandheden bedre. Jeg bestilte kebab/pepperoni/okse/skinke pizzaer. Må indrømme det var en vældig trist smagsoplevelse, og det var vi 7 om at være enige i. Alle råvarer smagte som de billigeste man kunne få. Skinken var i strimler, så de var helt brændte, så de var hårde, tørre og smagsløse. Det samme med kebabben som også var også helt forkullede næsten, og så var pizzaerne bare enormt saltede. Bunden var ret gummiagtig, så kunne slet ikke skille slicene ad uden at ødelægge dem. Vi spiste alle kun et slice, og så havde man fået nok, og det var så uden skorberne som også bare var tørre. Det bliver et nej tak fremover. Pizzabuddet var dog flink og rar, så ham vil jeg gerne give 5 stjerner. 70% af pizzaerne blev kasseret. Så 516 kr for 7 slices. Det bliver ikke Lundens Spisehus mere.
Super service. Har fået de store familiepizzaer flere gange og de er bare rigtig gode. Bestiller gerne igen og de kommer til tiden
Kommer alt for tidligt med maden og vil ikke komme igen med nyt… dårlig service
Efter tidligere ejers afgang fra Lundens Spisehus synes mange at have bemærket en forringelse af madkvaliteten, hygiejnen samt den velkendte smagsoplevelse, som tidligere var en fast bestanddel af besøget.

Resposta da Lundens Spisehus
Lækkert stor pitabrød, nemt at spise, fyldet falder ikke sådan lige ud, der er nemlig ikke meget af det.
Indhold: stor mænge iceberg salat, et par tomat skiver, lidt agurk i strimler, en lille håndfuld rejer og noget syrlig dressing.
Leveret kolde af et venligt og smilende bud, det eneste positive ved den aftensmad
kaberulle
Fandt afklippe negl i kabab rulle
det er sku for ulækkret

Resposta da Lundens Spisehus
Vi har aldrig oplevet så dårlige 1/2 Sprydsstegte kylling, ingen salt på eller på vores pommes, kyllingen smagte for gamle og de var tørre. Ingen remoulade og ketchup med til vores pommes og ikke nok pommes, der man plejer at få kyllingerne ved siden af og i det stor rum i bøtten låg kyllingen og pommes EN sf de små rum og en med salat..

Resposta da Lundens Spisehus
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.