Wat een slechte service heel slecht geen woorden voor … wacht al 6 dagen op een broek krijg iedere dag een mail dat pakket verzonden is. Vanochtend order geannuleerd, kreeg vanmiddag een reactie dat z... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Gekozen voor jullie omdat jullie dezelfde dag nog verzenden! En mijn bestelling heeft haast (ivm cadeautje). Tot nu toe goede service. Ik heb zojuist een bestelling gedaan, dus weet nog niet of deze o... Ver mais
Onbetrouwbare webshop, helaas de andere reviews te laat gezien over deze onbetrouwbare webshop. Had ik er nooit iets besteld. Heb overigens de bestelling geannuleerd en zelfs daar krijg je geen reac... Ver mais
Dit was de eerste keer dat ik wat bestelde bij Lunelva. De bevestigings- en ordermail kwamen direct. Hierin werd mij verzocht, om de ingevoerde gegevens te controleren. Toen viel mij het woord "NON... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Snel besteld
De schoenen die ik wil. Snel besteld vanuit de stoel. En met het warme weer niet de straat op.
Super goed...
Retourneren? Onmogelijk!!!
Retourneren? Onmogelijk!! Ik wil schoenen retourneren omdat ze te klein zijn. Een mail gestuurd met de vraag naar welk adres. Ze reageren 1x op de mail met de vraag om foto's van de schoenen te sturen, ter bevestiging dat ze niet gedragen zijn. Dit gedaan en vervolgens hoor je niets meer. Ik heb nu minstens 10 pogingen gedaan, ook met een ander mail adres maar zonder succes. Echt triest dit!!!
Het was geweldig
Het was geweldig. Vandaag besteld vandaag verzonden. Super ervaring
Mooie prijs voor birckenstock slippers
Snel bezorgen en goed klanten serves .
Waardeloos
Ik heb eerst vertrouwen gehad met deze site gezien de reviews maar vertrouwen is snel weg gezakt. Lijkt erop dat ik moet wachten op een pakket vanuit China! Dus ali of temu!
Ik had het moeten weten maar ja weer ingetrapt. Nu wachten op de kwaliteit van het product,sokken van €22 die voor de helft te vinden zijn op ali en temu. Jammer dat deze soort praktijken niet te stoppen zijn. Drop shipping is diefstal!!!
Geen contact, geen verzending
Ik heb op 08-06-2026 een bestelling geplaatst van €65,60. Na ruim een week was de bestelling nog steeds niet verzonden. De klantenservice gaf zelf aan dat dit niet volgens hun normale proces verliep en zou het oppakken.
Vervolgens heb ik de bestelling geannuleerd omdat het cadeau niet meer op tijd kon worden geleverd. Inmiddels wacht ik al een week op een reactie op mijn annuleringsverzoek en heb ik nog steeds geen verzendbevestiging of terugbetaling ontvangen.
Mocht dit alsnog netjes worden opgelost, dan zal ik deze review uiteraard aanpassen.
De levering duurde zeer lang retour sturen lukt niet
De levering duurde zeer lang, bleek uit China te komen.
Nadat artikel was binnengekomen na ruim drie weken bleek artikel helaas te groot. Na contact vroeg men foto’s op te sturen van het bestelde artikel. Dit gedaan en dan wordt er helaas niet meer gereageerd ondanks twee nieuwe mails na de service afdeling. Retour adres wordt dus niet gegeven omruilen kan ook niet. Ervaring is dus zeer teleurstellend van dit bedrijf. Ik bestel er nooit meer iets.
Retour fail!
Retour; geen reactie meer.
Ik heb zwembroeken besteld, dubbel geleverd gekregen en enkel betaald. Ze passen jammer genoeg niet. Ik heb een retour aangevraagd. Heb foto's en de reden doorgestuurd zoals gevraagd naar Anna, maar daarna geen enkele reactie meer ondanks meerdere pogingen.
Ging heel makkelijk op internet
First impressions
Nice website, easy ordering, now waiting for the delivery
Hele fijne site met mooie producten
Hele fijne site met mooie producten! Erg tevreden!
Lunelva is een webshop die klanten…
Lunelva is een webshop die klanten oplicht. Bestellingen worden niet geleverd. En je wordt aan het lijntje gehouden met berichten dat tracking en tracing achterloopt. Hun tracking en tracing link is fake.
Ik ben erin getrapt.
Wees gewaarschuwd!
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site, snelle bestelling en nu al verstuurd, top!
Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen. Nummer niet in gebruik.
Goede prijs
Goede prijs voor producten die elders duurder zijn. Vandaag een draagzak besteld, hoop deze spoedig te ontvangen.
Voor een beoordeling van het product moet ik eerst de levering afwachten.
Leuke zwembroek
Leuke zwembroek, scherpe prijs, gratis bezorging en retour.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.