Informações sobre a empresa

3. Loja de porcelanas
  4. Loja de equipamento para hotéis
  5. Loja de roupas de trabalho

Escrito pela empresa

Hos LUSINI finder du et af Danmarks bredeste udvalg af udstyr til hoteller, restauranter, caféer og spa. Med vores egne varemærker VEGA, ERWIN M., JOBELINE og PULSIVA tilbyder vi dig alt fra restaurantmøbler på udeserveringen til kokkejakker i storkøkkenet. Med hurtig levering og fantastisk service er vi den oplagte partner for dig!

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Forsendelsen var mærkelig

Jeg havde bestilt 8 pålægsgafler, og de ankom tre dage senere med Postnord. Men ikke til min hjemmeadresse, sådan som der også står på pakken, men til et Postnord boksanlæg tre km fra mit hjem. Hvorfor mon det? Jeg mener at have bestilt levering til min adresse. Boksanlægget var ret svært at finde, idet det befandt sig i et boligkvarter med mange affaldsspande, byggematerialer mv. Jeg måtte spørge lokale beboere to gang, før det lykkedes. Hvorfor anbringe anlægget i en soveby og ikke ved den lokale postbutik??? det drejer sig om Jadedalen, 7830 Randers NØ. - Desuden var de 8 gafler i en papkasse, der kunne have rummet flere hundrede gafler.

20 de agosto de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig god service, trygge rammer, ikke god emballering

Rigtig god service og trygge rammer, dog ikke så god emballering af varer.

Jeg er faktisk ret overrasket over, hvor godt det gik med at bestille glas ved Lusini.dk, tiltrods for da jeg læste negative anmeldelser på trustpilot som det første, før køb. Både før og efter min bestilling, har der været god og tryg kontakt med Lusinis support. Derudover er hjemmesiden nem og overskuelig at navigere i samt at jeg modtog alle de vigtige dokumenter på mail efter køb, uden problemer.
Jeg modtager mine varer ret hurtigt og kan nemt følge varens vej fra Tyskland til levering hos mig, på sendte dokumenter på mail, det var fedt og trygt.
Hvis jeg skulle skrive en enkelt ting som jeg var lidt træt af, så er det at deres emballering ikke er sindsygt god. Jeg mistede 8 glas under transporten, hvilket kan ske, men tror godt det kunne havde været undgået. Når det så er skrevet, så fik jeg faktisk 6 nye glas og refunderet 2 glas, helt uden problemer, efter jeg kontaktede supporten efter levering. Det er sku flot service ! troede ikke jeg fik 6 nye glas og refunderet de 2 af dem. Så flot og trygt !

Tusinde tak for jer!

14 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Helt forfærdelig forretning!

Helt forfærdelig forretning!
Først laver jeg min bestilling, så trækker de 4 forskellige beløb fra min konto, ingen af dem passer.
Jeg siger efter noget tid, at handlen skal annulleres. De siger okay, og efter noget tid, sender de en faktura igen. Har stadig ikke fået mine penge

11 de abril de 2023
logótipo da LUSINI

Resposta da LUSINI

Hej,
Tillykke med jeres nye sted. Vi er meget kede af at I har haft denne oplevelse og beklager ulejligheden.

Vi vil gerne forklare jer hvad der skete med jeres ordre i korte træk.
Vi og PostNord forsøgte at levere, uden held, af to omgange, men da der ikke var synlig virksomhed eller folk på adressen, fandt I desværre aldrig hinanden.
Derefter opstod jeres ønske om at annullere hele bestillingen. Produkterne skal tilbage til vores lager før hele bestillingen kan tilbagebetales og derfor kan dette tage tid. Vi sørger naturligvis for, at I modtager tilbagebetaling for hele ordren.

Tak for at I tog jer tid til at give os feedback. Vi ønsker jer held og lykke med caféen fremover.

Dit LUSINI-team

Classificada 5 em 5 estrelas

Atypiske solide kvaliteter

Købte højbord + 4 stole, der viste sig at være en imponerende flot kvalitet - ikke det tynde Internet-bras man let risikerer, men møbler til professionel brug.
PostNord var ingen succes overhovedet. Udover lang levering og 3 pakker der ankom hver for sig, så leverede de også med transportskader. Lusini var yderst behjælpsom og sendte straks nye varer.
En virkelig god oplevelse trods PostNord.

3 de maio de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais