Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt Som hjemmeside sagde: Levering inden for 1-2 dage. Levering dagen efter bestilling Godt indpakket, så ankomst helt uden skrammer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik købt 3 kæmpe plastik balloner, som skulle være pustet op ifm. beskrivelsen til 91cm i diameter (36 inch). Men nå de ankommet - var de 36 cm i diameter. Jeg troede det var en fejl og skrev klag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ved første bestilling købte jeg en helium flaske som desværre var tom. Jeg skrev til luxit og de svarede hurtigt tilbage og jeg fik pengene refunderet. Her ved anden bestilling var alle varer upåklage... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastisk shop med de flotteste produkter og den bedste service! Jeg har bestilt herfra et par gange nu, og der er bare altid styr på det hele. Denne gang blev jeg endda kontaktet, da én af mine... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de bugigangas
  2. Loja de balões
  3. Loja de artigos para festas
  4. Loja de artigos para casamento

Escrito pela empresa

Hos Luxit leverer vi festartikler der indrammer festen i smukke omgivelser til ære for både gæsterne og festens midtpunkt. Enhver fest bør gøres mindeværdig

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Altid super service

Altid super service, og hurtig service! Fedt udvalg af produkter.

15 de setembro de 2023

Hej Maria,

1000 tak for de 5 stjerner. Vi er super glade for, at du kan lide, at handle hos os <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid både super hurtig og super god…

Altid både super hurtig og super god service 💛 Elsker personligheden bag det hele og se små håndskrevne kort som altid følger med en ordre 🙏

10 de setembro de 2023

Hej Coco,

Din flotte anmeldelse varmer vores hjerter, vi er SÅ glade for, at du har haft en god handel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brugt dem flere gange

Jeg har brugt dem flere gange. Bredt udvalg og hurtig levering.

29 de agosto de 2023

Hej Nathaly,

Mange tak for de 5 stjerner, dem er vi super glade for.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig service og gode varer til…

Super hurtig service og gode varer til en fin pris.
Fik et meget flot personligt kort med pakken 🌟

3 de setembro de 2023

Hej Marianne,

1000 tak for din fine anmeldelse, den er vi super glade for.

Fantastisk leveringstid

Fantastisk leveringstid. Jeg bestilte ca. 19.30 tirsdag aften, og modtog pakke i pakkeboks dagen efter. Og produktet jeg bestilte er rigtig godt og pakket forsvarligt ind. Kæmpe anbefaling herfra!

23 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Hej Morten,

1000 tak for din gode anmelsense, vi er SÅ glade for, at du har været tilfreds.

Festlige hilsner fra Luxit.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

I sidste uge bestilte jeg noget fint…

I sidste uge bestilte jeg noget fint baggrund om eftermiddagen. Havde det allerede to dage efter.
Forleden manglede jeg noget mere og igen havde jeg det 2 dage efter.
Det er enormt dejligt at vide at man har sin vare rigtig hurtigt. 👏🏻👏🏻

6 de agosto de 2023

Hej Tina,

Ej hvor skønt, det glæder os du kan lide vores hurtige levering. Tak for den fine anmeldelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering og gode produkter - kundeservice kunne blive bedre

Hurtig levering, gode produkter - dog kunne jeg godt ønske mig lidt bedre kundeservice (meget korte svar - ikke særlig kundemindet og ikke hurtigste chatsvar).

2 de agosto de 2023

Hejsa,

Det glæder os, du kan lide vores hurtige levering og produkter, di er meget glade for de 4 stjerner. Vi beklager dog, hvis der har været lang svartid, det vil vi absolut gøre bedre fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hurtig levering og god…

Fantastisk hurtig levering og god kundeservice

7 de agosto de 2023

Hej Kate,

1000 tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for, at du kan ilde vores kundeservice og hurtige levering.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, gode varer, kan varmt anbefale dette sted

10 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Hej Emilie,

Ej, det er vi bare så glade for, vi kan altid bruge anbefalinger. 1000 for de 5 stjerner.

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside. Hurtigt levering.

28 de julho de 2023

Hej Dorthe,

Hvor er vi glade for, at høre du synes vores hjemmeside er overskuelig og du kunne lide vores hurtige levering. Tak for din gode anmeldelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

‘Kun’ 4 stjerner trods den gode service

‘Kun’ 4 stjerner, da jeg ikke kunne få min ordre sendt til Grønland. Udover det, har jeg kun oplevet super god service.

12 de julho de 2023

Hej Kulunnguaq,

1000 tak for din anmeldelse, vi er glade for du synes godt om vores service og beklager selvfølgelig, at vi ikke kunne sende til Grønland.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dagen efter bestilling havde jeg allerede mine varer i hånden.

30 de julho de 2023

Hej Yvonne,

1000 tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du kan lide vores hurtige levering.

Hurtig levering :-)

28 de julho de 2023

Hej Lone,

Mange tak for de 5 stjerner, dem er vi taknemlige for. Det glæder os, du kan lide vores hurtige levering.

Hurtig levering!!!🤩

20 de julho de 2023

Hej Sarah,

Hurtig levring

Bestilte torsdag kl. 19.45 og modtog pakken dagen efter 12.30!

20 de julho de 2023

Hej Rebekka,

Det glæder os, du kan lide vores hurtige levering, vi takker enormt meget for din fine anmeldelse.

Festlige hilsner fra Annette, Luxit.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais