Perfekt Som hjemmeside sagde: Levering inden for 1-2 dage. Levering dagen efter bestilling Godt indpakket, så ankomst helt uden skrammer.
Leia as opiniões dos outros
Jeg fik købt 3 kæmpe plastik balloner, som skulle være pustet op ifm. beskrivelsen til 91cm i diameter (36 inch). Men nå de ankommet - var de 36 cm i diameter. Jeg troede det var en fejl og skrev klag... Ver mais
Ved første bestilling købte jeg en helium flaske som desværre var tom. Jeg skrev til luxit og de svarede hurtigt tilbage og jeg fik pengene refunderet. Her ved anden bestilling var alle varer upåklage... Ver mais
A empresa respondeu
Helt fantastisk shop med de flotteste produkter og den bedste service! Jeg har bestilt herfra et par gange nu, og der er bare altid styr på det hele. Denne gang blev jeg endda kontaktet, da én af mine... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Luxit leverer vi festartikler der indrammer festen i smukke omgivelser til ære for både gæsterne og festens midtpunkt. Enhver fest bør gøres mindeværdig
Informações de contacto
Voldbjergvej 24, 8240, Risskov, Dinamarca
- kontakt@luxit.dk
- luxit.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Super godt tilfreds
Super godt tilfreds. Bestilte den ene dag og havde det næste dag. Kan kun sige at jeg er godt tilfreds.

Resposta da Luxit.dk
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Bestilte 4 items og dagen efter ved middagstid modtog jeg mine varer.👌

Dårlig stil
Fortrød køb 30 min efter bestilling og fik en auto reelt om, at købet ikke kunne annulleres da det var afsendt…
Selvom mail med brødtekst af køb skrev noget helt andet

God inspiration til festen
Jeg fik de fineste balloner, sæbebobler, helium, og små vaser til min fest. Hurtig levering. God inspiration.

Resposta da Luxit.dk
Vi har fået det fedeste pynt fra Luxit
Vi har fået det fedeste pynt fra Luxit! Kom i tanke om i sidste sekund, at vi manglede sugerør, kopper og det sidste pynt. Bestilte det inden kl 20 og modtog det allerede næste dag! Helt genialt! Vi har været så glade for at bruge Luxit og vil til enhver tid anbefale det til andre samt bestille derfra igen!

Glad og tilfreds!!
I har et kæmpe udvalg af varer til alle slags begivenheder, hvilket er super fedt. Har bestilt en masse inde hos jer, og jeg er kun blevet tilfreds og glad! Leveringstiden er også super kort og troværdig, som angivet på hjemmesiden. Priserne er også mega gode. Alt er helt perfekt :)

Resposta da Luxit.dk
Hurtigt levering og bredt og spændende…
Hurtigt levering og bredt og spændende udvalg.
Vi skulle oprigtigt bruge noget bestemt, men så vi et andet setup med balloner, så gik vi med det i stedet.

Super hurtig levering
Super hurtig levering! God information under hele forløbet og ja, rigtig fine produkter (i vires tilfælde til barnedåb) - det bliver ikke sidste jeg handler hos Luxit 😊

Resposta da Luxit.dk
Ringe Kvalitet som ikke har noget med pris at gøre
Jeg købte en gæstebog til 186kr. Da min dreng åbner den er siderne ved at falde ud. Køb IKKE pom pom det er af h til. Det er falsk imod det man ser på netttet, for du skal selv folde den ud, den bliver ikke sådan.
Selv om man ikke kan ringe til jer, kan man skrive. Tusind tak for hurtig tilbagemelding. I yder en en en høj service, derfor kan jeg kun anbefale jer på bedste måde.

Resposta da Luxit.dk
Hurtig levering :) og det vi bestilte…
Hurtig levering :) og det vi bestilte var fint.

Resposta da Luxit.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.