Leia as opiniões dos outros
Jag är jätte nöjd med er service… Men däremot inte när jag hämtade paketet på Direkten i Husby..Oprofessionella personal, nonchalanta och dåligt bemötande. Min adress är i Akalla, och jag går h... Ver mais
AI botten var ju kunnigare än kuntjänsten. De hade verkligen inte lust att hjälpa till. Mailat dem för att jag ska ersätta gamla lysrör i en gammal armatur. Tur man är elektriker och har jobbat med be... Ver mais
Lamporna vi köpte var fina! Star Trading Solcellslampa Solia 3 olika styrkelägen Ett batteri var kasst laddade aldrig upp men dom fanns på Biltema Betyget är enbart för den fina kylväskan man... Ver mais
Informações sobre a empresa
Här finner du alla typer av lampor och belysning från de bästa leverantörerna. ✓Störst på lampor ✓Fri frakt över 499* ✓Snabba leveranser
Informações de contacto
SÄBYGATAN 6, 753 23, Uppsala, Suécia
- 018-843 20 65
- kundservice@lysman.com
- lysman.com
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Vilken vändning!
Det här hade kunnat bli en etta eller en tvåa på grund av fel som uppstod inledningsvis – MEN tack vare både sitt sätt att lösa problemet och den mycket trevliga attityden så snart de förstod vad som hänt så blir det istället högsta betyg i form av en femma. Fel kan alltid uppstå, det är hur man väljer att hantera dem som gör skillnad och spelar roll. Jag kommer gärna tillbaka som kund!
Beställde 9 april och inom en vecka…
Beställde 9 april och inom en vecka skulle leveransen komma, men har ännu inte fått varken någon vara eller information om varför det inte dykt upp. Så jag har i nuläget inget annat att recensera.

Jättesnabb leverans
+ Snabb leverans ok produkt
+ Snabb leverans ok produkt.-
- Tråkigt att det fanns bara kallljus och inte varm så man kunde välja .
Jag är jätte nöjd med er service…
Jag är jätte nöjd med er service…
Men däremot inte när jag hämtade paketet
Min adress är i Akalla, och jag går hellre till Kista om ni inte har en leverans adress i Akalla.
Tack för en bra service.🙏
snabb och smidig leverans
Mycket snabb leverans utan krångel.
Tycker att allt var bra,
Tycker att allt var bra,. Både med er snabbhet att skicka varorna och er fina service .
Fantastiskt att kunna beställa riktiga…
Fantastiskt att kunna beställa riktiga glödlampor 👌
Vi avsade oss ytterligare mejl och…
Vi avsade oss ytterligare mejl och meddelanden från er och ändå skickar ni ut mer skräp till vår mejl.
SLUTA, tack!

Som det ska vara
Bra pris, enkelt att beställa och snabb leverans. Som det ska vara!
Beställde 12 st halogen lampor
Beställde 12 st halogen lampor
2 förpackningar var tomma

Resposta da Lysman
Bra pris och bra leverans
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.