Mede door de reviews te bekijken kwamen we bij MacBas terecht toen we een MacBookPro wilden kopen. Ook onze ervaring met MacBas is zeer positief. Bas heeft ons geweldig geholpen om de MacBook goed in... Ver mais
Afgelopen week een MacBook Air M1 bij Bas gekocht. Mijn eerste keuze bleek helaas al verkocht, echter Bas kwam meteen met een aantal alternatieven. Mocht de laptop eerst even rustig bekijken en wat za... Ver mais
Contact en een afspraak was snel geregeld. Bas was er zelf niet maar werd goed geholpen en geadviseerd door z’n collega waardoor ik heel tevreden naar huis ging met een nieuwe MacBook Air.
Uw specialist in degelijke en betaalbare Apple producten!
Haver 4, 1648EK, De Goorn, Holanda
Macbook besteld. Alles werkt naar behoren en een uitstekend customer service.

Resposta da Macbas
Voor de tweede keer mijn Macbook bij Macbas gehaald en weer super geholpen!

Resposta da Macbas
Een mooie Macbook Air M4 gekocht bij MacBas. Kreeg ook nog een goede inruil prijs voor mijn iMac M3.
MacBas levert kwaliteit en heeft persoonlijke aandacht voor de klant.
Dit bedrijf is een echte aanrader voor uw nieuwe en refurbished apple producten. Check de site macbas.nl

Resposta da Macbas
Top service! Na wat research voor een nieuwe telefoon (de oude was inmiddels 10 jaar oud en begon nu toch echt achterop te raken qua apps/updates) kwam ik op de site van MacBas terecht. Online (let wel, buiten kantoortijden) waren medewerkers direct beschikbaar voor advies en werd meteen goed geholpen. Diezelfde avond besteld en met een vlotte verzending ontving ik m’n nieuwe telefoon snel waardoor ik weer jaren vooruit kan! 👍🏻

Resposta da Macbas
We konden direct langskomen en de telefoon werd tijdens het gesprek al voorzien van een bescherm laagje en hoesje.
Bas is zeer gastvrij en behulpzaam bij het overhevelen van gegevens van oude telefoon naar de nieuwe.

Resposta da Macbas
Top ervaring met bas, even app contact gehad en eigenlijk daarna meteen kunnen ophalen!

Resposta da Macbas
Prima prijs en kwaliteit, is zeer snel in het beantwoorden en, als je de spullen afhaalt, netjes en correct in tegenstelling tot veel mensen die handelen via marktplaats!! Ik beveel hem zeker aan een zal hier zeker terugkomen.

Resposta da Macbas
Super goede en snelle service. Heel blij mee! Bedankt. :)

Resposta da Macbas
Top ervaring met bas, zaterdag morgen gebeld en smiddags al eigenaar van een nieuw toestel. Vragen van mijn kant af werden perfect beantwoord en een goede extra uitleg erbij (ondanks dat ie druk was) bas bedankt voor de goede service, en tot snel met de volgende aankoop.

Resposta da Macbas
Vlotte levering. Snel beantwoorden van mijn vragen. Computer werkt fantastisch.
Ik heb een macbook air en ipad pro bij MacBas gekocht en werd razendsnel geleverd. Macbook was een gebruikt model en tot mijn verrassing in excellente staat. Dus absoluut een aanrader. Ik kom zeker terug

Resposta da Macbas
Snelle service voor de reparatie van een macbook pro scherm. Vriendelijk en kundig. Denkt mee en communiceert duidelijk en fijn. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar! Ik raad MacBas zeker aan!

Resposta da Macbas
Super goed advies en zeker een aanrader om hier iets te kopen !!

Resposta da Macbas
MacBas reageerde supersnel op vragen. Uitstekend geholpen en erg blij met de levering.

Resposta da Macbas
Top geregeld en precies alles zoals in de advertentie beschreven !

Resposta da Macbas
Ik was even bezorgd over mijn keuze, tegenwoordig kan je niet te vertrouwd zijn, maar ik heb vandaag mijn MacBook ontvangen en super blij mee!😊

Resposta da Macbas
Zeer tevreden geholpen. Ruime keuze en alles werkt optimaal.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.