Top service! Na wat research voor een nieuwe telefoon (de oude was inmiddels 10 jaar oud en begon nu toch echt achterop te raken qua apps/updates) kwam ik op de site van MacBas terecht. Online (let we... Ver mais
Mede door de reviews te bekijken kwamen we bij MacBas terecht toen we een MacBookPro wilden kopen. Ook onze ervaring met MacBas is zeer positief. Bas heeft ons geweldig geholpen om de MacBook goed in... Ver mais
Afgelopen week een MacBook Air M1 bij Bas gekocht. Mijn eerste keuze bleek helaas al verkocht, echter Bas kwam meteen met een aantal alternatieven. Mocht de laptop eerst even rustig bekijken en wat za... Ver mais
Contact en een afspraak was snel geregeld. Bas was er zelf niet maar werd goed geholpen en geadviseerd door z’n collega waardoor ik heel tevreden naar huis ging met een nieuwe MacBook Air.
Uw specialist in degelijke en betaalbare Apple producten!
Haver 4, 1648EK, De Goorn, Holanda

Resposta da Macbas
Wij hebben kort geleden onze 2e MacBook gekocht bij MacBas. Bas levert een super goeie service voor een betaalbare prijs. Voor een aanvulling op onze Apple producten komen we zeker weer even langs.

Resposta da Macbas
Een zeer aardige man met een super (snelle) service. Topper! De prijzen zijn ook 👍

Resposta da Macbas
Bas leren kennen via een vriend die enthousiast is over de manier waarop hij door Bas is geholpen. Deze ervaring kan ik nu onderschrijven. Op een kundige en vriendelijke manier geholpen bij de aanschaf van mijn ipad pro. Bas nam alle tijd om de gegevens van mijn oude ipad over te zetten op de nieuwe ipad.

Resposta da Macbas
Nu voor de 3e keer een Macbook bij Bas gekocht, in een prettige atmosfeer en met een gedegen uitleg.
de eerste Macbook was een stukje te licht, Bas bood aan om deze om te rulen voor een nieuwer model, daarna nog een Macbook en Iphone bij bas gekocht.
Dit adres is een aanrader!

Resposta da Macbas
Uitstekende ervaring met MacBas! Ik kreeg eerst de verkeerde MacBook geleverd, maar dat werd snel en vriendelijk opgelost. Vriendelijk, betrouwbaar en klantgericht. Ik beveel MacBas zeker aan!

Resposta da Macbas
Super vriendelijke en kundige verkoper. Wij hebben een MacBook in nieuwstaat gekocht voor een mooie tweedehands prijs. Echt top.
Wij komen in het vervolg zeker terug

Resposta da Macbas
Macbas was goed bereikbaar, leverde heel snel, hielp mij op weg met de Mac. Heel prettig!

Resposta da Macbas
Het is niet de eerste keer dat ik een Apple device bij Bas koop. Ben altijd zeer tevreden met zijn service.

Resposta da Macbas
Zojuist een “nieuwe” MacBook Pro opgehaald en ben er erg tevreden over.
De omschrijving van het artikel is uitgebreid en transparant. Tijdens het bezichtigen/ophalen wordt er voldoende informatie gegeven en krijg je goede uitleg. Daarbij vind ik het onwijs netjes, dat ik er een nieuwe oplader bij heb gekregen en een sleeve zonder bijbetaling. Ook geeft Bas 12 maanden garantie wat een aardige geruststelling is aangezien een MacBook Pro een flinke uitgave is.

Resposta da Macbas
Ik had een macbook air besteld met 16GB ram maar de voorraad op de website bleek niet goed bijgewerkt , dus die was helaas niet op voorraad. Na overleg kreeg ik een upgrade van een M1 naar een M3 processor met de gevraagde 16GB ram zonder bijbetaling. Dit is een service die er voor zorgt dat ik hier vaker ga bestellen. Niet omdat ik hoop dat ik iedere keer zo'n upgrade krijg maar omdat ik vind dat ik echt geholpen word.

Resposta da Macbas
De Surface Pro 7+ 16GB kwam in uitstekende staat aan, geheel compleet met lader, originele typecover en originele pen (was verassing voor mij)! De tablet werd dezelfde dag al verzonden.
Aanrader!

Resposta da Macbas
Apple i-watch 9 gold gekocht in veronderstelling dat het om een refurbished product ging.
Hij bleek echter splinternieuw.
Deal snel gesloten met heldere snelle communicatie.
Ik beveel Macbas iedereen van harte aan.
Zeer tevreden 👌

Resposta da Macbas
Voor de 2e keer een MacBook bij MacBas gekocht en weer super tevreden. De eerste keer voor mijzelf en nu voor mijn man. Snelle levering en goede laptop voor een kleine prijs. Met garantie!!!

Resposta da Macbas
Een uitermate goede ervaring met Macbas gehad. Macbas komt afspraken na, reageert snel op mails en apps en is zeer servicegericht. Een goed en betrouwbaar adres voor Apple producten.

Resposta da Macbas
Goed product voor een betaalbare prijs
Super snelle levering
Prima communicatie hoe de bestelling verzonden word

Resposta da Macbas
Hele goede zaken gedaan met Bas, eerlijke en een vertrouwelijke persoon. Niks op aan te merken. Ben je opzoek naar Apple producten dan moet je bij hem zijn !

Resposta da Macbas
Ondanks de trage bezorging van PostNL , zeer goede laptop ontvangen van Macbas . Ik hoop er nog wat jaartjes plezier van te hebben . Bas bedankt voor de service

Resposta da Macbas
Gisteren nieuwe iPhone opgehaald. Enthousiaste verkoper, aantrekkelijke prijs.

Resposta da Macbas
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.