Made by Mama Opiniões 79

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet ved Made by Mama flere gange – fornøjelse hver gang. Den perfekte gaveidé, til ham/hende der elsker god mad – kan hvertfald sige at både kæresten og svigermor (der har været så heldi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle hos Made by Mama. Lækre velsmagende produkter. F. eks. Deres fantastiske pizzamel, total lækre pizzaer man selv kan lave samt deres forskellige pastaer og diverse olie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Delicious authentic Italian food. I ordered some pasta, parmesan, balsamic vinegar, olive oil and got a free gift of truffle butter. Every item was just delicious. Authentic Italian cuisine. Serv... Ver mais

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Made by Mama er skabt ud fra en dyb kærlighed til Italien, autentiske råvarer og det kompromisløse håndværk, der findes hos små passionerede producenter rundt omkring i landet. Bag hvert eneste produkt står et menneske, vi kender, stoler på og er stolte af at samarbejde med. Andrea rister vores kaffe med sin søn. Massimo skaber den perfekte balance i vores balsamico. Ilenia og hendes team vender og pakker vores parmesan med stor omhu. Det er disse mennesker, der er vores “Mamas”. Hos Made by Mama udvælger vi nøje italienske specialiteter med fokus på kompromisløs kvalitet, rene ingredienser og autentiske smagsoplevelser. Fra prisvindende olivenolie og lagret balsamico til håndlavet pasta og delikatesser skabt med respekt for traditioner og råvarer. Vi tror på, at de bedste produkter skabes med passion, tålmodighed og respekt for håndværket. Derfor arbejder vi tæt sammen med små familieejede producenter, som deler vores værdier og kærlighed til kvalitet. Vores mission er enkel: at bringe ægte italiensk kvalitet, varme og livsglæde ind i nordiske hjem og skabe små, mindeværdige øjeblikke omkring bordet.

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Ledreborg Livsstilsdage-madebymama

Bestilte mad på Ledreborg Livsstilsdagehos madebymama. Stod længe i køen men duften var dejlig og kl.14 skulle noget i den tom mave, så jeg stod tålmodigt i den lange kø. Betalte for en trøffel pasta og ventede igen. Efter 35min gav jeg op for der var ingen der startede på pasta ret endnu. Der var fire mand, som fordelte sig og byttede pladser 2til pizza, 1drikkevare og en til pasta, men da der var tom på pasta plads i længere tid og mændene gik sin vej, gav jeg op og kørte igen en time hjem på tom mave. Det var min oplevelse af italiensk smag...

25 de maio de 2026
logótipo da Made by Mama

Resposta da Made by Mama

Kære Izabela,
Det lyder som en træls oplevelse. For god ordens skyld, så er vi ikke involveret i driften af disse foodtrucks, vi leverer blot råvarerne til virksomheden der driver dem. Jeg ved at det overgik alle forventninger for dem som driver foodtrucken, og de derfor havde utroligt svært ved at følge med (de havde udsolgt hver eneste dag) - det er jo positivt for dem, men naturligvis en skidt oplevelse for dig. Jeg skal nok vende det med dem også og give det videre, men er lidt ked af en 1 stjernet anmeldelse for noget som ikke er vores forretning. Virksomheden hedder CEC event, og jeg ved at de knoklede alt det kunne for at følge med - måske en ringe trøst.
Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen at kontakte mig. Mvh Morten / 31535310

10/10

10/10 – den bedste og sundeste olivenolie, lavet af ægte ildsjæle. Tak fordi I kom på messen i Hørsholm, ellers havde jeg ikke set jer!

1 de setembro de 2025

En himmelsk smagsoplevelse

Hold nu lige op ❤️
Jeg modtog et stykke parmesan idag bestilt hos jer. Det smager himmelsk, jeg blev afhængig i samme øjeblik. Jeg vil også anbefale jer til alle. 👏👍🏻😊

10 de janeiro de 2025

Fantastisk lækker parmesanost

Fantastisk lækker parmesanost.
Den er jeg fan af. Super hurtig levering. Har anbefalet til venner at købe hos jer. Jeg skal helt sikkert prøve jeres andre produkter.

28 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvad giver man af stjerner når der var…

Hvad giver man af stjerner når der var en smadret flaske i sendingen ?. Jeg har valgt 5 for deres reklamationsbehandling var lige i skabet og produkterne er virkelig gode og lever til fulde op til beskrivelserne

12 de dezembro de 2024

Rigtig god kundeservice.

Rigtig fin kundeservice. Og dejlige produkter.

6 de novembro de 2024
logótipo da Made by Mama

Resposta da Made by Mama

Kære Gunvor. Jeg er utrolig ked af at vi ikke har levet op til dine forventninger. Dog må jeg sige at din anmeldelse kommer lidt bag på mig.
Du har den 29. oktober bestilt en vare som "forudbestilling" da den bestilte vare (som angivet på siden hvor du købte) netop var til forudbestilling og ikke "køb og levering med det samme".
Du har lige efter dit køb modtaget (og i følge vores system åbnet) en e-mail vi sender umiddelbart efter dit køb, som forklarer at du har bestilt en vare som er på "forudbestilling" og vi gør os umage for at levere hurtigst muligt.

Vi har først i dag fået de første kalendre hjem fra vores lager i Italien hvor vores dygtige piger har pakket de lækre kalendre. Og her til morgen er de lagt på laget og vi har begyndt udsendelse. Dvs. din kalender er afsendt og skal (såfremt DAO overholder hvad de lover os) leveres i morgen. Du skulle også meget gerne have modtaget en tracking e-mail som bekræfter afsendelse.

Jeg syntes vi på alle måder har forsøgt at tydeliggøre processen og forløbet i købsprocessen, men kan se at vi ikke er lykkedes. Derfor tillader jeg mig at forsøge at kontakte dig i morgen per telefon, da jeg syntes gerne vil have lidt input til hvad vi kunne have gjort anderledes.

mvh
Morten

Varm anbefaling herfra! 😋

Har handlet ved Made by Mama flere gange – fornøjelse hver gang.

Den perfekte gaveidé, til ham/hende der elsker god mad – kan hvertfald sige at både kæresten og svigermor (der har været så heldig at få lidt produkter derfra), nu er vildt forelsket i deres udvalg – især parmesan-osten, trøflerne samt hasselnøddecremen. 🌟

Varm anbefaling herfra – 11/10

27 de outubro de 2024

det er mit første køb

det er mit første køb, og jeg har ikke modtaget varerne endnu, men whauu et lækkert udvalg :-). Hjemmesiden fungerer pefekt :-)

30 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis jeg nu lige skal tage det…

Hvis jeg nu lige skal tage det essentielle først, produkterne fra Made By Mama, så kan jeg kun give max stjerner, det er kvalitet hele vejen rundt. Det er lige fra parmasankniv til læderforklæde og til olien, det er bare lækkert. Og den parmasanost de har, den er super god.

Hvis jeg så skal sige noget om selve det at handle hos Made By Mama, så har jeg et frisk eksempel på hvordan en fejl jeg fik lavet, blev fikset på 45 sek i tlf.
Jeg havde lagt en ordre, men kom i tanke om noget jeg havde glemt. Et hurtigt opkald gjorde at jeg kunne få lagt de glemte varer i samme ordre, og så modtog jeg en faktura på det resterende beløb som jeg nemt kunne betale vis mobilepay.

Så jeg kan kun give Made By Mama mine bedste og varmeste anbefalinger

20 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais