Bestilte mad på Ledreborg Livsstilsdagehos madebymama. Stod længe i køen men duften var dejlig og kl.14 skulle noget i den tom mave, så jeg stod tålmodigt i den lange kø. Betalte for en trøffel pasta... Ver mais
A empresa respondeu
Har handlet ved Made by Mama flere gange – fornøjelse hver gang. Den perfekte gaveidé, til ham/hende der elsker god mad – kan hvertfald sige at både kæresten og svigermor (der har været så heldi... Ver mais
Altid en fornøjelse at handle hos Made by Mama. Lækre velsmagende produkter. F. eks. Deres fantastiske pizzamel, total lækre pizzaer man selv kan lave samt deres forskellige pastaer og diverse olie... Ver mais
A empresa respondeu
Delicious authentic Italian food. I ordered some pasta, parmesan, balsamic vinegar, olive oil and got a free gift of truffle butter. Every item was just delicious. Authentic Italian cuisine. Serv... Ver mais
A empresa respondeu
Made by Mama er skabt ud fra en dyb kærlighed til Italien, autentiske råvarer og det kompromisløse håndværk, der findes hos små passionerede producenter rundt omkring i landet. Bag hvert eneste produkt står et menneske, vi kender, stoler på og er stolte af at samarbejde med. Andrea rister vores kaffe med sin søn. Massimo skaber den perfekte balance i vores balsamico. Ilenia og hendes team vender og pakker vores parmesan med stor omhu. Det er disse mennesker, der er vores “Mamas”. Hos Made by Mama udvælger vi nøje italienske specialiteter med fokus på kompromisløs kvalitet, rene ingredienser og autentiske smagsoplevelser. Fra prisvindende olivenolie og lagret balsamico til håndlavet pasta og delikatesser skabt med respekt for traditioner og råvarer. Vi tror på, at de bedste produkter skabes med passion, tålmodighed og respekt for håndværket. Derfor arbejder vi tæt sammen med små familieejede producenter, som deler vores værdier og kærlighed til kvalitet. Vores mission er enkel: at bringe ægte italiensk kvalitet, varme og livsglæde ind i nordiske hjem og skabe små, mindeværdige øjeblikke omkring bordet.
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Det er en fantastisk og lækker oplevelse at bestille varer fra Made By Mama. Smuk og hyggelig indpakning, lækre produkter samt hurtig og fejlfri levering.
Ikke så meget at sige - jeg fik det jeg havde bestilt inden for kort tid. Og fede produkter, de levede helt op til det jeg havde forventet.
Vi er vilde med Madebymama's olivenolie, den bedste vi har smagt! De har en utrolig fin og velfungerende hjemmeside fyldt med fristelser.
Varm anbefaling herfra!
Jeg bestilte olivenolie og den blev leveret lækkert indpakket og bestillingsprocessen var super tjekket hele vejen igennem. Olien smager i øvrigt helt fantastisk. Jeg har brugt et par flasker som værtindegave/gave til stor begejstring, så sørg for at købe ind i rigelige mængder!

Resposta da Made by Mama
Kan varmt anbefale Made by Mama's olivenolie. Top kvalitet og super service!!

Resposta da Made by Mama
Vi glæder os til at benytte produkterne fra Made by Mama, som vi netop har modtaget fint emballeret og pakket med sjæl fornemmer man.
Deres fine produkter nyder vi selv meget, men bruger dem også til værtindegaver, til glæde for modtagerne.

Resposta da Made by Mama
Elsker deres olivenolie og der kommer ny produkter hele tiden og er indtil nu ikke blevet skuffet

Resposta da Made by Mama
Alt i fineste orden ved levering. Super service!

Resposta da Made by Mama
Jeg fik rigtig god service og min vare, som var en gave, nåede frem i løbet af to dage. Jeg fik hurtigt svar på mine mails og modtog en rigtigt flot vare.
Fantastiske produkter som, bliver leveret på en måde som får en til at smile. meget høj kvaltiet, hvor man hver gang får en lille bid af det fantastiske Toscana.
Jeg vil anbefale denne side til alle.
Nu har vi 3 gange fået produkter fra Made by Mama og vi er yderst tilfredse. Indpakningen og produkterne er helt igennem gennemførte og lækre og hver gang kassen kommer, får jeg lyst til at lave det lækreste italienske mad..
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.