Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Resultat var godt og vejen derhen var både behaglig og effektiv. Fik en del vejledning om kvalitet og farver. Jeg var imponeret og er glad for mit jakkesæt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse fra opmåling/scanning til fitting. Intet overladt til tilfældighederne, dybt seriøs og man føler sig virkelig i gode hænder. Kan kun anbefale Madetofit og Christian.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra første besøg, opmåling, valg af stof, farve, knapper, lommer osv og til afhentning af det færdige jakkesæt, har oplevelsen hos Made To Fit været fremragende. Christian er yderst professionel, e... Ver mais

A empresa respondeu

4. Alfaiate de vestuário masculino
  5. Alfaiate
  6. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Made To Fit har hurtigt etableret sig som et foretrukket brand blandt danskere, når det gælder skræddersyede jakkesæt. Med en unik kombination af høj kvalitet og konkurrencedygtige priser (et komplet jakkesæt fra lidt over 3.500 kr.) skiller Made To Fit sig tydeligt ud fra mængden. Uanset om det er til den stilbevidste forretningsmand, der forventer højeste standard, eller til det perfekte bryllupsjakkesæt, hvor hver eneste detalje tæller, leverer Made To Fit en skræddersyet oplevelse i særklasse. Takket være avanceret 3D-opmåling, leveringstid på kun 3–6 uger og showrooms i både Hinnerup og Hvidovre, får du en personlig og gnidningsfri proces – fra første måling til færdigt jakkesæt. 📅 Book din tid her: madetofit.dk/booking

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super professionelt hele vejen

Rigtig god oplevelse fra opmåling/scanning til fitting.

Kan kun anbefale Madetofit og Christian.

17 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og top kvalitet

Jeg kan kun give mine allerstørste anbefalinger til at få lavet dit næste jakkesæt hos Made To Fit. Hvor er det fantastisk at møde så god service og imødekommenhed samtidig med et super professionelt setup. Relativ hurtig levering - det er jo skræddersyet - og ingen brug for fitting - det sad perfekt og kvaliteten er i top!

24 de fevereiro de 2026

Kan anbefale til ALLE!

Det er top moderne, super praktisk og de guider én helt fra bunden.

Jeg har gået i jakkesæt i over 20 år og har aldrig oplevet så gennemført jakkesæt, pasform, features og customer service som her! Helt klart ikke sidste gang I ser mig;)

Det eneste minus er deres leveringstid og at de bruger DAO, men du er hele tiden opdateret via mail :))

15 de novembro de 2025

super servis og produkt

kan kun anbefale made to fit , super kompetent service og produkt. har fået 2 stk jakkesæt fra dem, alt har været perfekt begge gange, kan varmt anbefale dem

6 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En rigtig god oplevelse fra start til…

En rigtig god oplevelse fra start til slut.
Allerede ved opmålingen blev vi mødt af Christian, som var både kompetent og imødekommende. Han tog sig tid til at svare på spørgsmål og sikre, at alt blev målt korrekt.

Man føler sig tryg og i gode hænder gennem hele processen, og der bliver fulgt op som aftalt.
Leveringen skete til tiden, og alle aftaler blev overholdt ned til mindste detalje.

Det er en fornøjelse at opleve så høj grad af professionalisme og ordentlighed.

Kan varmt anbefales.

23 de outubro de 2025

En meget behagelig oplevelse hos Made To Fit

Det var en meget behagelig oplevelse at købe jakkesættet til mit bryllup hos Made To Fit. Opmålingen gik fint, jakkesættet passede i første forsøg, og Christian var kompetent til at guide mig igennem processen med at udvælge det rigtige jakkesæt og komme med indspil til farve- og stilvalg. Kan kraftigt anbefales.

8 de setembro de 2025

Fantastisk oplevelse.

Vi skulle bruge et jakkesæt til et bryllup og bookede en tid hos Made to fit.
Sikken en fantastisk oplevelse. Fra første møde, til opmåling og udlevering af det mest vidunderlige jakkesæt.
Christian yder ikke bare en fremragende og personlig service, man føler sig virkelig velkommen og der er god tid til at gennemgå ønsker og få professionelle råd om materialevalg og farver, samtidig med anekdoter om skjorter, længde på ærmer mm.

Jakkesættet er mere end vi drømte om og det passer naturligvis perfekt.

Skal du bruge et jakkesæt, gør dig selv en tjeneste, få det lavet hos Made to fit.

13 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Christian fra Made to Fit er både…

Christian fra Made to Fit er både virkelig behagelig og dygtig. Man kan roligt betro ham ansvaret om at få lavet det perfekte suit til fx brylluppet.

15 de agosto de 2025

Resposta da Made To Fit

Tusind tak for den fine anmeldelse Jakob! Det glæder mig meget, at du har haft en god oplevelse – og tak for tilliden til at lade mig stå for noget så vigtigt som et bryllupssæt 🙏🏽 Jeg håber, I får en helt fantastisk dag, fuld af gode minder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en virkelig god oplevelse

Det var en virkelig god oplevelse. Jeg blev guidet og vejledt grundigt i en meget behagelig atmosfære. Christians måde at være på og hans små tips og anekdoter, gjorde det hele trygt og nemt. Stor anbefaling fra mig.

27 de agosto de 2025

Resposta da Made To Fit

Tusind tak for din meget fine anmeldelse, Jesper! Det glæder mig meget, at du har haft en tryg og behagelig oplevelse – og at mine råd og små input har gjort processen nemmere. Og tusind tak for din anbefaling, det betyder virkelig meget 🙏🏽

5/5 anbefaling

Super god service, god vejledning og godt humør.

25 de agosto de 2025

Resposta da Made To Fit

Tusind tak for den meget fine anmeldelse, Magnus. Det glæder mig, at du har oplevet både god service, vejledning og godt humør – det betyder meget at få den feedback. Og tusind tak for din anbefaling, det sætter jeg virkelig stor pris på 🙏🏽

Super service og rådgivning

Super service og rådgivning
Helt igennem en go oplevelse

26 de agosto de 2025

Resposta da Made To Fit

Tusind tak for den meget fine anmeldelse, Brian! Det glæder mig, at du har oplevet både super service og god rådgivning – og at hele forløbet har været en god oplevelse. Det sætter jeg stor pris på 🙏🏽

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra, det var en rigtig god oplevelse at få lavet et jakkesæt hos Christian. Han sørgede for at forstå hvad jeg plejede at bruge og vejledte mig i hvad jeg havde behov for, selvom jeg måske ikke selv var klar over det - især det, at det godt måtte være anderledes. Ud af det kom der et jakkesæt med vest og skjorte hvor alt var som det skulle være. Med to dage til mit bryllup fik vi også styr på slips, klud og manchetknapper.
Tusind tak, jeg kommer igen så snart behovet melder sig.

31 de julho de 2025

Resposta da Made To Fit

Tusind tak for den meget fine anmeldelse! Det var en fornøjelse at hjælpe dig med både jakkesæt, skjorte og tilbehør til dit bryllup – og jeg er glad for, at du oplevede vejledningen og processen som en god hjælp hele vejen. Og tusind tak for din anbefaling, det sætter jeg virkelig stor pris på 🙏🏽 Jeg håber, I fik en helt fantastisk dag!

Perfekt!

Det var virkelig en god oplevelse hos MadeToFit og Christian. Han har super godt styr på alt hvad der hedder jakkesæt, og bruger sin ekspertise til at komme helt i mål med det perfekte sæt. Kan klart anbefales uanset anledning. Fin leveringstid også

20 de julho de 2025

Resposta da Made To Fit

Tusind tak for den meget fine anmeldelse, Lasse! Det glæder mig virkelig, at du har haft en god oplevelse, og at du fremhæver både kvalitet, leveringstid og min ekspertise i processen. Og tusind tak for din anbefaling – det sætter jeg stor pris på 🙏🏽

Classificada 5 em 5 estrelas

Super betjening og professionel…

Super betjening og professionel tilgang til opgaven.

11 de agosto de 2025

Resposta da Made To Fit

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Hans! Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Fantastisk oplevelse.

Helt igennem en fantastisk oplevelse at købe jakkesæt igennem Made To Fit. Christian har leveret en super god service, super god rådgivning, materialerne oser af kvalitet. Jakkesættet passede 100% ved fitting, det var ikke nødvendigt udføre nogen tilpasninger. Når næste jakkesæt skal købes, bliver det helt sikkert igennem Made To Fit.

5 de agosto de 2025

Resposta da Made To Fit

Tusind tak for den meget fine anmeldelse, Henrik! Det glæder mig, at du har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem – både med service, rådgivning og kvalitet. Vi sætter stor pris på dine ord og din anbefaling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Blev godt taget imod i en god stemning…

Blev godt taget imod i en god stemning hos Christian og Philip .Behagelig og proffesionel hjælp til at få valgt det helt rigtige sæt tøj.

6 de agosto de 2025

Resposta da Made To Fit

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Poul Erik! Det glæder os, at du følte dig taget godt imod og havde en behagelig oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på dine ord.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en forrygende oplevelse…

Det har været en forrygende oplevelse at få lavet mit jakkesæt hos Christian og Philip.

De er åbenlyst topprofessionelle, og hvis du lægger ordene sympatiske og servicemindede oveni, har du det første indtryk af min oplevelse.

Resultatet? Et stjerneflot jakkesæt i høj kvalitet, der passede perfekt på alle ledder og kanter. Jeg er simpelthen så fornøjet. Ikke mindst fordi prisen viste sig at være overraskende lav.

Tusind tak til jer.

5 de agosto de 2025

Resposta da Made To Fit

Tusind tak for den meget udførlige og flotte anmeldelse, Steen! Vi sætter utrolig stor pris på, at du har taget dig tid til at dele så mange detaljer om din oplevelse. Det glæder os at høre, at både servicen, stemningen og rådgivningen levede op til dine forventninger – og at du samtidig oplevede høj kvalitet og værdi for pengene.

Det er præcis den kombination, vi altid stræber efter: professionel håndtering, et behageligt forløb og et resultat, der giver glæde i garderoben i mange år fremover. Din feedback er en stor motivation for os til fortsat at holde standarden højt.

Christian, Made To Fit

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais