Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en sand fornøjelse fra start til slut! Niels er ikke bare en dygtig og nørdet "tøjmand", han er en behagelig vært, som tager sig tid til at gøre oplevelsen så god som mulig. Man føler sig i c... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt og aldeles en skøn oplevelse🙌🏼 Bestilte et jakkesæt og skjortenpakken (4 skjorter) med Express. 17 dage efter var det hjemme og jeg nåede til bryllup. Yderst god service og dejligt... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt service og endnu bedre tøj! Købte et jakkesæt og en skjortepakke samlet og fik det leveret inde for 3 uger. Alt passede lige som det skulle bortset fra at længden på bukserne skulle justeres... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I forbindelse med mit bryllup, så stod jeg og manglede et jakkesæt af kvalitet - men samtidig et der ikke kostede det hvide ud af øjne. Ved et tilfælde faldt jeg over Tailormate på facebook og ringede... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Alfaiate de vestuário masculino
  2. Loja de roupa
  3. Alfaiate

Escrito pela empresa

Hos TailorMate handler det ikke bare om at skabe tøj. Det handler om at forstå dig. Om at omsætte dine ønsker og behov til jakkesæt, skjorter og bukser, der ikke blot sidder perfekt, men også føles rigtige – til den du er, og den anledning du står overfor. Vi skaber ikke bare tøj, men oplevelser. Et tæt og personligt samarbejde, hvor du hele vejen igennem bliver guidet og lyttet til. Her er der plads til både klassisk elegance og moderne design, og du vælger selv detaljerne – ned til mindste sting. Vi lægger vægt på kvalitetsmaterialer og godt håndværk, og tilbyder livstidsgaranti på syninger og knapper. Vores mål er ikke blot at give dig en skjorte eller et jakkesæt, men at give dig noget, der kan følge dig i mange år, og måske en dag gives videre. Hos TailorMate er du ikke bare en kunde. Du er en del af processen og i trygge hænder hele vejen igennem. Fordi vi ved, at godt tøj ikke bare handler om stof og snit – men også om mennesker, relationer og tillid.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en sand fornøjelse fra start…

Det var en sand fornøjelse fra start til slut!
Niels er ikke bare en dygtig og nørdet "tøjmand", han er en behagelig vært, som tager sig tid til at gøre oplevelsen så god som mulig. Man føler sig i centrum og bliver guidet kompetent hele vejen i forløbet.

7 de novembro de 2025

Ekspertise, nærvær og engagement

Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse at få lavet mit bryllupsjakkesæt hos Tailormate.
Fra første øjeblik var der tid, ro og nærvær. Vi kunne tale åbent om, hvad jeg havde af ønsker og tanker, men samtidig blev jeg mødt af præcis det, jeg havde brug for: en ekspert, der både lytter og tør guide. Jeg er typen, der gerne vil være med i processen, men som også har brug for én, der ærligt kan sige, hvad der fungerer – og hvad der ikke gør. Det mest trygge ved hele forløbet var netop den balance. Jeg følte mig altid fri til at sige: “Det er jeg ikke interesseret i”, samtidig med at jeg hele tiden blev præsenteret for nye idéer og forslag, som gav mening.
Stemningen hos Tailormate er afslappet og imødekommende. Man bliver taget ordentligt imod – uanset om man kommer alene, med sin far eller med sin forlover. Et glas champagne, en god snak og følelsen af, at der ikke bliver skyndet på noget. Det gjorde hele oplevelsen til noget særligt.
Efter at have fået lavet mit jakkesæt her, står forskellen krystalklart for mig. Forskellen på masseproduceret tøj og skræddersyet kvalitet. Forskellen på skjorter, der mister facon efter kort tid, og tøj, der er skabt til at holde – både i pasform, materialer og håndværk. Det er tydeligt, at der er tale om gennemført kvalitet og ægte faglighed.
Jeg ved allerede nu, at jeg fremover hellere vil investere i tøj hos Tailormate end at bruge penge på billigere løsninger, der ikke holder. Det her er håndværk, der kan mærkes – og ses. Og det føles helt rigtigt.

25 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse - kan kun anbefale!

Min mand fik syet sin bryllupssuit her, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Betjeningen var både professionel og personlig - man følte sig virkelig set og hørt. Detaljerne var top, og det færdige resultat sad lige i skabet!
Noget jeg særligt ville fremhæve, var den lille detalje med, at han fik en lille øl undervejs - han elsker øl, så det var bare virkelig betænksom og en hyggelig gestus, som gjord min mands oplevelse endnu mere speciel.
Vi fandt butikken via Instagram - deres videoer og billeder fangede vores opmærksomhed med det samme, og det var super nemt at booke tid.

Alt i alt - stilrent, lækkert og virkelig god service. Tusind tak for at gøre vores store dag endnu flottere!

16 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bruger primært blazere og skjorter…

Jeg bruger primært blazere og skjorter på arbejde, så både kvalitet og pasform er virkelig vigtigt for mig – det skal holde længe og sidde godt hele dagen.

Jeg har tidligere købt de klassiske kvalitetsskjorter i butikkerne og troede egentlig ikke, de kunne sidde meget bedre a men så prøvede jeg skræddersyet tøj her fra Tailormate, da en kammerat anbefalede det, og det var en kæmpe øjenåbner.
Pasformen er spot on, kvaliteten føles mindst lige så godt, og det har virkelig løftet både komfort og udseende i hverdagen. Når en skjorte og blazer bare sidder perfekt, føler jeg også at jeg bærer det bedre, så det kan ses på mig.
Jeg har fået lavet både skjorter og blazere hos Tailormate, og kan varmt anbefale Niels – han er super behagelig, og rådgivningen hele vejen igennem har været i top!

5 de junho de 2025

Kreativitet, kvalitet og konkurrencer – min oplevelse hos Tailormate

Jeg har efterhånden fået lavet flere ting hos Tailormate, og jeg bliver lige imponeret hver gang – både over kvaliteten, farten og ikke mindst servicen. Niels er ikke bare god til at føre dine vilde idéer ud i livet, han sørger også for at styre dem sikkert i havn, hvis fantasien skulle løbe lidt for meget af med dig (tro mig, det sker!). Det er altid en fornøjelse at være der – fra den perfekte velkomstdrink til intense puttekonkurrencer om en flaske vin midt i butikken. Stemningen er i top, og man føler sig virkelig hjemme. Jeg kan varmt anbefale Tailormate – uanset om du skal have syet noget lækkert eller bare trænger til at slå Niels i putting!

7 de junho de 2025

Fantastisk oplevelse 🤩👏🏾

Jeg har længe ønsket mig et jakkesæt, men for mig handlede det ikke kun om at få et – det handlede lige så meget om oplevelsen.

Niels leverede intet mindre end sublim service. Med kort varsel blev jeg modtaget med imødekommenhed og ekspertise, og oplevelsen var lige så udsøgt som det jakkesæt, jeg nu har fornøjelsen af at bære. Hans håndværk og passion var tydelig i enhver detalje, og hans viden om skrædderkunstens traditioner var en fornøjelse at opleve.

Min dybeste tak til Niels og hans team for en oplevelse af den kaliber – det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg vender tilbage.

15 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet og nærværende empatisk service

Min kommende kone foreslog, at jeg skulle henvende mig til Tailormate for at få lavet et jakkesæt til vores bryllup.

Det er ikke alt, hvad hun foreslår, der er lige fornuftigt, men her havde hun fat i den lange ende.

Jeg havde et helt igennem fantastisk forløb og følte mig i gode hænder hos Niels, som er yderst nærværende, serviceminded og god til at vejlede i processen.

Kvaliteten af tøjet er god og jeg endte med at købe 2 jakkesæt + det løse, når jeg engang kommer til penge efter brylluppet, så skal jeg helt sikkert forbi igen.

Jeg medgiver derfor Tailormate og Niels mine bedste anbefalinger.

28 de setembro de 2024

Fantastisk service!

Fra start til slut har Niels hjulpet med fantastisk service til at lave det helt perfekte jakkesæt til mit bryllup.

Kvaliteten på selve sættet har været helt i top. Men det der virkelig skiller sig ud er den fantastiske service.

14 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan klart anbefale at besøge…

Kan klart anbefale at besøge Tailormate, hvis der skal være bryllup eller en anden anledning, hvor der ønskes et skræddersyet jakkesæt.
Min bestman og jeg fik syet et par flotte jakkesæt til mit bryllup og Niels fra Tailormate har ydet en fantastisk service i den forbindelse.
To flotte sæt og lækre skjorter, og da der opstod en lille skjortekrise, var Niels hurtig og fik skaffet en ekstra på kort tid.
En femstjernet oplevelse!
Stor tak til dig Niels, for den gode service.
Sættet blev meget værdsat af min brud.
Henning Vinther Andersen
4050 Skibby

7 de setembro de 2024

Super oplevelse!

Jeg har for nyligt fået lavet et virkelig lækkert jakkesæt hos Tailormate. Det var virkelig en god oplevelse, og jakkesættet sidder helt perfekt.

Det er tydeligt at mærke der er styr på tingene, og man er i trygge hænder.

Mine varmeste anbefalinger til jer, der skal bruge et nyt jakkesæt!

7 de agosto de 2024

Super oplevelse

Super oplevelse. Niels er altid smilende og imødekommende, og virker oprigtig interesseret i at sammensætte det bedst mulige sæt, der matcher dine tanker og ideer. Selve tøjet er i rigtig fin kvalitet. Anbefaling herfra!

24 de julho de 2024

A great tailor!

What an amazing experience I had!

Niels made me feel welcome from the moment I opened the door of his store. He listened carefully to my needs and delivered amazing suits very quickly. I can't wait to wear them and I will definitely come back to get some more.

Thank you again Niels, it has been a great pleasure!

23 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg besøgte for nylig butikken for at…

Jeg besøgte for nylig butikken for at finde et nyt jakkesæt til en vigtig begivenhed, og jeg blev imponeret over den service, jeg modtog. Personalet var utroligt hjælpsomme og vidende, og de tog sig tid til virkelig at forstå mine behov. Kvaliteten af jakkesættene er topklasse, og jeg endte med at købe et jakkesæt, der passede perfekt efter de justeringer, de foreslog og udførte. Priserne er meget rimelige, især i betragtning af kvaliteten og servicen. Jeg vil stærkt anbefale denne butik til enhver, der søger efter nyt formelt tøj.

10 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig lækker oplevelse at få lavet…

Virkelig lækker oplevelse at få lavet jakkesæt hos Tailormate. Niels kan tydeligvis sit kram, og man bliver lukket ind i en verden fyldt med fede detaljer, lækkert stof og praktiske løsninger som man ikke ville have troet eksisterede. Jeg vil til enhver tid benytte mig af Tailormate’s services, og anbefaler alle at tage ind og få en snak med Niels.

16 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Kun positive ting at sige!

Kun positive ting at sige!
Fantastisk oplevelse at købe jakkesæt i Tailormate.

Niels er fantastisk som guide, og sparring i forhold til hvad man ønsker i sit jakkesæt. Så er det også bare altid en fornøjelse at kunne nørde en masse små detaljer, man aldrig har tænkt på før.

Alt dette gøres til en rigtig fin pris, og så får man et jakkesæt efter ens præcise mål og ønsker. Det er bare mega fedt.

9 de novembro de 2023

Super servering og kvalitet

Jeg bestilte mit første skrædder syet jakkesæt og det bliver ikke det sidste

Jeg bestilte bryllupspakken hos Tailormate og blev guidet og rådet så godt af Niels og var efterfølgene til 3 fit’s
Tøjet sad bare helt perfekt og var i lige de farver jeg ønskede mig

Kan kun sige super service og kvalitet hos Tailormate jeg kommer snart igen 👍

4 de setembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais