Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

CORRECTIE: naar aanleiding van onderstaande review is alles super netjes opgelost, was geheel de fout van de post en niet van maison lab. Nogmaals bedankt! Vreselijk! Op 2 februari iets besteld, n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Great service! The bag was not available elsewhere as this particular model was discontinued but my son really wanted the older, stronger, nicer version! It was so reasonably priced too. It arrived... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Snelle levering. Alleen geen documenten bij levering. Wanneer ik probeer in te loggen op de website zegt hij verkeerd emailadres/wachtwoord, en bij wachtwoord vergeten herkent hij mijn e-mail niet. He... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

ik heb een account aangemaakt maar zie geen foto's van de kleding op de website en kan zodoende niet bestellen

Informações sobre a empresa

1. Loja de excedentes
  2. Loja de roupa
  3. Loja de malas e bolsas
  4. Loja de calçado

Maison-lab.com is an online & offline outlet for designer brands at an average 70% discount on the original price, but with the service & look on a premium level. Fashionable & Affordable shopping for women & men. Every week we add new items, new collections and new brands to our site.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

3 mil opiniões

top webwinkel

top webwinkel ,bezorging duurde langer dan dat ik gewend ben

Hi Tineke,

We hadden inderdaad eventjes te kampen met een vertraging, maar hebben iedereen op de hoogte gesteld en zo snel mogelijk de bestellingen verzonden. Onze excuses voor die vertraging! We zijn toch blij dat je nu tevreden bent met je nieuwe items!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, ook bij retour geen problemen, netjes je geld terug.

Hi Ingrid,

Bedankt voor je leuke feedback!
We zorgen er voor dat we elke dag opnieuw de beste service bieden!😊

Snel geleverd

Twee jurken besteld op maandag en woensdag had ik ze al in huis! Dit terwijl er gezegd werd dat het wat langer kon duren. Supersnel dus! Bovendien zat er een handgeschreven briefje bij. Jurken zijn helemaal naar mijn wens, bedankt!

Hi Liesbeth,

Het doet ons deugd om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. 😊
Veel plezier met je 2 nieuwe jurken!

Zeer goed!

Ik bestel best veel. Daarom onthoud ik ook niet altijd welke bezorgopties ik gekozen heb. Bij maisonlab kreeg ik een link om te traceren. Dat kwam uit op het adres van een bpost kantoor. Daar wisten ze van niks en ik had een code nodig. Die had ik niet. Ik stuurde een email naar de klantendienst van maisonlab. Meteen kreeg ik een email met de juiste gegevens. Het was gewoon in een krantenwinkel kortbij geleverd. Ik had sneakers van ted baker gekocht. Super! Ik had nog een paar een jaar geleden in de winkel aan volle prijs gekocht. Die deden mij pijn. Deze aan de helft en doen me geen pijn. Top aankoop en zeer goede service van maisonlab!!! Een aanrader

Hi Chantal,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankoop en de service.
We staan elke dag voor onze klanten klaar om ze de beste service te bieden. 💪🏻
Enjoy your new shoes!

Correct

Correct. Duidelijke up to date info betreffende de verzending. Niks op aan te merken.

Hi Wouter,

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over de service. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met men kleren!

Super blij met men kleren!! Zeker een nieuwe klant bij!! Dankjewel!

Hi Ines,

Wij zijn super blij met je leuke feedback! 🥰
Geniet van je nieuwste fashion items en kom zeker nog eens kijken naar de nieuwe collectie!

Classificada 3 em 5 estrelas

Reviews vragen voor de producten worden…

Reviews vragen voor de producten worden geleverd🤷🏼‍♀️. Laatste tijd is de levertermijn echt ondermaats.
Ik blijf in blije verwachting van mijn bestelling.

Resposta da Maison Lab

Hi Natalie, we hebben eventjes met wat vertraging te kampen gehad door verhuis van depot, maar we communiceren zo snel en duidelijk mogelijk over ieders bestellingen! Je hebt een mailtje ontvangen met info over de vertraging en nadien ook een tracking code waarmee je je pakje kan volgen zodra het ons depot verlaat. Je bestelling is intussen aangekomen zie ik, geniet nog van je fashion items!

Classificada 5 em 5 estrelas

Geen problemen gehad en dat persoonlijk…

Geen problemen gehad en dat persoonlijk briefje erbij maakt het volmaakt!
Dank u
Nicole

Hi Nicole,

We gaan elke dag opnieuw voor de beste service.
Dankjewel voor de toffe feedback! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie merken en goede service

Duidelijk omschreven artikelen, kwaliteit spullen en merken en levering gaan steeds beter. De aangegeven data wordt vaak gehaald. Laatste levering zelfs na 5 dgn.
Ook retour wordt goed afgehandeld en betaling volgt vlot.

Hi Thijs,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Dat motiveert ons om door te blijven doen met wat wij graag doen 😊💪🏻

Classificada 4 em 5 estrelas

Het product is zeker en vast in orde…

Het product is zeker en vast in orde alleen was de levering wat laat.

Hi Wietse,

Dankjewel voor je positieve feedback. Wat jammer om te horen dat je levering wat laat was. We houden iedereen steeds op de hoogte van vertragingen en het doet deugd om te horen dat je toch geniet van je nieuwste fashion item! 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Heel tevreden over jullie service en ik…

Heel tevreden over jullie service en ik heb niet lang moeten wachten op de zending. Alleen vind ik het jammer dat de kleding niet verpakt zat in aparte zakjes. Dat zou toch wel moeten in deze Coronatijd.

Hey Ruth,

Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de service. 😊 We houden ons altijd aan alle hygiënemaatregelen, dus je hoeft je geen zorgen te maken, zelfs niet in deze coronatijden!
Artikelen die extra bescherming nodig hebben, worden wel apart verpakt. Bedankt voor de feedback en je positieve beoordeling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel keuze aan betaalbare prijzen

Veel keuze aan betaalbare prijzen.
Als je besteld hebt en ze hebben de maat niet meer dan word je verwittigd via mail en storten ze het bedrag meteen terug.
Snelle levering.

Hey Mimi,

Dat doet deugd om te horen. 😊 We doen altijd ons best om de stock zo goed mogelijk aan te vullen en de klanten een goede service te bieden.
Kom zeker nog eens een kijkje nemen van de nieuwe collectie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuke webshop en ook snelle…

Super leuke webshop en ook snelle verzending. blij met het aankoop.

Hi Suchipon,

Dankjewel voor de goede feedback. Veel plezier met je aankoop!

Maison Lab

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.