Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

CORRECTIE: naar aanleiding van onderstaande review is alles super netjes opgelost, was geheel de fout van de post en niet van maison lab. Nogmaals bedankt! Vreselijk! Op 2 februari iets besteld, n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Great service! The bag was not available elsewhere as this particular model was discontinued but my son really wanted the older, stronger, nicer version! It was so reasonably priced too. It arrived... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Snelle levering. Alleen geen documenten bij levering. Wanneer ik probeer in te loggen op de website zegt hij verkeerd emailadres/wachtwoord, en bij wachtwoord vergeten herkent hij mijn e-mail niet. He... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

ik heb een account aangemaakt maar zie geen foto's van de kleding op de website en kan zodoende niet bestellen

Informações sobre a empresa

1. Loja de excedentes
  2. Loja de roupa
  3. Loja de malas e bolsas
  4. Loja de calçado

Maison-lab.com is an online & offline outlet for designer brands at an average 70% discount on the original price, but with the service & look on a premium level. Fashionable & Affordable shopping for women & men. Every week we add new items, new collections and new brands to our site.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

3 mil opiniões

Leuke winkel

Leuke winkel. Niet alleen merken, maar ook echt goede dingen die je er kan vinden. Een toffe Denham blazer gekocht hoor een fractie van de prijs. Top! Aanrader!

6 de outubro de 2020

Hi David,

Dankjewel voor je top review! Dat is fijn om te lezen dat je blij bent over onze producten! 😊
Veel plezier met je nieuwe blazer!

Classificada 3 em 5 estrelas

leuk bedrijf

het bedrijf is volgens mij heel leuk ik heb alleen maar een portomoneetje besteld maar het bedrijf zag er heel leuk uit ik vond het heel leuk dat ze er een briefje bij hadden gedaan waar op was geschreven bedankt voor de bestelling!

Hi emma,

Bedankt voor je leuke feedback! Kom zeker nog eens een kijkje nemen naar onze nieuwe collectie!

Product nooit ontvangen

Hi,

We vinden het jammer van je bestelling. Graag zouden we je willen helpen! Je kan onze klantendienst echter steeds contacteren (tel. 089 77 91 14 van 9u-12u of klantendienst@maison-lab.com), zodat we het snel kunnen oplossen!

Met vriendelijke groeten

Blij

Heb geen trackingsnummer gekregen. Maar who cares . Kwam thuis en mijn pakje was er.. Dank u voor de snelle verzending. Heb de schoenen meteen aangedaan. (Had vroeger juist dezelfde maar andere kleur).
Super blij mee.

Hi palmira,

Tof om te lezen dat je tevreden bent over onze levering en je artikel.
Geniet van je nieuwe aankoop!😊

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader. Producten zijn snel geleverd.

4 de outubro de 2020

Hi Anna,

Bedankt voor je top review! 😊

Toffe hippe winkel

Toffe hippe winkel met sterk afgeprijsde kwaliteitskleding. Kom hier al lang en vind regelmatig een uniek stuk. Elke week binnenspringen loont zeker de moeite. En...het personeel is altijd even vriendelijk. Thx

4 de outubro de 2020

Hi Marino,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Maison Lab! We doen elke dag ons best om de klanten tevreden te stellen! 😊 Geniet van je nieuwste fashion item!

Prima levering

Hi Janet,

Dankjewel voor je goede review!

Erg tevreden!

Geleverd binnen de aangegeven levertijd. Product goed ontvangen. Erg tevreden!

Hi Mark,

Doet deugd om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Weer wat extra motivatie erbij!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en persoonlijk briefje erbij, super tof!

Hi Christina,

Leuke feedback om te lezen! 😊 We zorgen er elke dag voor om een goede service te bieden!

Prima !

snelle levering, goede afwikkeling, goed verpakt met persoonlijk briefje. Top.

Hi Marleen,

Bedankt voor de leuke feedback! Geniet van je aankoop!

5 Sterren voor Maison Lab

5 Sterren voor Maison Lab, mooie artikelen ontvangen en heel snel geleverd, producten zijn kwalitatief heel erg goed, prijs kwaliteit ook uitstekend eerste keer besteld, ga zeker weer bestellen, super tevreden klant

Hi Paula,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service! Veel plezier met je nieuwste fashion item!😊

Mooie fijne webwinkel

Mooie fijne webwinkel. Snelle levering en leuk een handgeschreven kaartje erbij. Persoonlijk daar hou ik van..
Mooie oorbellen en ketting gekocht.

Hi Astrid,

Dankjewel voor je leuke feedback! We zorgen er elke dag opnieuw voor om de juiste service te bieden! 😊 Geniet van je aankoop!

Goed snel betrouwbaar

Goed snel betrouwbaar. Bovendien een goede prijs!

Hi J. H. Westerhof,

Bedankt voor je toffe review!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb product niet eens ontvangen

Ik heb product niet eens ontvangen. Jullie werken met DPD. Die staken een briefje in de bus zonder enige notitie. Als je ingeeft op website van hun zegt hij dat het pakket niet bestaat. Na lang zoeken vind ik dat ze het terug naar hun depot hebben gedaan. Ik heb niet eens de keuze gehad om het elders te leveren, of in een pickupshop. Service 0/10

Hi Mieke,

We vinden het heel jammer van je bestelling! We vinden het ook heel jammer dat je ontevreden bent over onze diensten en we willen daar graag iets aan doen. Het is inderdaad erg onprofessioneel van DPD om zonder enige uitleg het pakje terug te sturen naar de afzender. Wij zullen daarom ook een klacht indienen bij DPD.

Mogen we je telefoonnummer zodat we dit sneller kunnen afhandelen? Je kan dit mailen naar Klantendienst@maison-lab.com. We zijn ook elke weekdag telefonisch bereikbaar tussen 9u en 12u op het nummer 089779114.

Nogmaals onze excuses en we hopen je snel weer blij te kunnen maken!

MVG
Klantendienst Maison Lab

Heerlijke sneakers

Ik vind de service geweldig en de procucten
Superrrr voor een leuke prijs.
Ga zo verder.

Hi jjc jaspers,

Wat een superrrr leuke review! Leuk om te lezen dat je zo blij bent over de producten en service. Geeft weer dat tikkeltje extra motivatie om verder te doen! 🥰

Altijd zeer tevreden

Snelle levering, mooie collectie, altijd vriendelijke service zowel in de winkel als online.
Ik koop heel graag bij Maison lab. Kleding zit super goed, en zoniet is de retour ook eenvoudig.

Hi charlotte,

Dankjewel voor deze superleuke feedback! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Maison Lab!😊

Maison Lab

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.