Mannequin Shop Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fandt den smukkeste balkjole, helt vild kvalitet, og den bedste og mest opmærksomme service fulgte med. Det kan godt betale sig at spendere her, kjolerne er af fantastisk kvalitet!

Classificada 5 em 5 estrelas

köpte en helt otrolig klänning, den vackraste jag haft på mig. Personalen var exemplariska på att veta vad som passade ju mig, så kunniga och trevliga. Superbra service! Kvalitén och priserna är också... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde ikke set frem til dagen hvor en gallakjole skulle findes da jeg bestemt ikke er til kjoler, men besøget hos Mannequinshop var en fantastisk oplevelse. Ekspedienten hørte lidt om hvad jeg havde a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk forretning samt medarbejdere! Jeg var med min plejesøster i Mannequin Shop, fordi hun skulle bruge en kjole til Miss Danmarks charity dinner 2018. Vi har aldrig stået og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Compras e moda

Escrito pela empresa

I Mannequin Shop sælges de smukke kjoler fra Tatjana Design.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukke festkjoler til rimelige priser

En lille chik butik med unikke kjoler fra Paris. Har bl.a. købt en blå fest kjole og et smukt uld sjal med mink (set til en 5 gange så høj pris i en anden modeforretning). Kan varmt anbefale Mannequin Shop - de yder en super service, har meget rimelige priser og hjælper med gode styling råd. Jeg kommer helt sikkert igen, når jeg skal shoppe tøj til næste store fest!

18 de setembro de 2011

Flotte kjoler til prisen

Jeg har købt en flot kjole i webshoppen, som levede op til forventningerne. Hvorfor betale 5000 for en kjole, som du alligevel kun bruger 1-2 gange.

4 de setembro de 2011

Dejlig kjolebutik :)

Har lige været i mannequin shop. Hyggelig betjening og masser af kjoler at vælge imellem. Fandt en flot kjole til min søsters fødselsdag :) det er dejligt når det er muligt at finde noget man kan betale og så alligevel ligne en million.
Hermed er tip givet videre...

4 de setembro de 2011
Classificada 5 em 5 estrelas

God betjening og pragtfulde kjoler

Har lige været i Mannequinshop og fået købt kjole til en rund fødselsdag. Det er dejligt at have så mange forskellige kjoler at vælge mellem til gode priser.

Et besøg værd :-)

8 de julho de 2011

Lynhurtige på e-mail

Jeg skulle i februar, 2011 bruge en gallakjole som jeg opdagede på deres hjemmeside. Da deres butik ligger på strøget i København og jeg selv bor i Jylland, havde jeg ikke umiddelbart mulighed for at smutte til KBH og hente den. I stedet sendte jeg butikken en mail, og hørte om de var villige til at sende kjolen til med via post mod betaling over webbank. De var super samarbejdsvillige og kjolen blev sendt samme dag, jeg havde overført pengene. Kan kun anbefales. Deres kjoler er fantastiske og de er i en klasse for sig selv i forhold til de mange prinsesse-cinderella-flødeskums balkjoler man finder så mange andre steder. Super design og kvalitet.

13 de janeiro de 2011
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais