Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg syntes det var rigtig godt , at i spurgte om det var det rigtige jeg havde bestilt , da i I var tvivl . I stedet for bare at sende det , det var så det rigtige der var bestilt , men Alligevel 👍... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var faktisk skeptisk da jeg ikke kendte butikken, som har rigtige godt priser, men det var der ingen grund til - alt fungerede fra start til slut! 👍

Classificada 3 em 5 estrelas

Fik forklaring fra firmaet hvorfor deres spilertape er grøn istedet for grå som der står i beskrivelsen, tænker dog at det er træls at skulle bruge penge på at sende varen retur som foreslået

Informações sobre a empresa

1. Desporto

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bådudstyr til prismatch.

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg syntes det var rigtig godt

Mvh. Niels

28 de agosto de 2020

Hej Niels,

Tusind tak for dine pæne ord.

Fantastisk betjening

9 de julho de 2020

Hej Per,

Mange tak for din anmeldelse.

Rigtig god sommertogt :-)

Vi glæder os til, at se dig i shoppen igen.

Købte søkort

Købte søkort, hurtig levering alt ok

21 de junho de 2020

Hej Brian,

Mange tak for din anmeldelse.

Håber du bliver glad for dit køb.

Køb af paddleboard

Fantastisk god og hurtig betjening. Venlig personale.

16 de junho de 2020

Hej Vinni,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med dit køb på maritimo.dk

God tur på vandet og velkommen tilbage!

Classificada 5 em 5 estrelas

I am happy with the product.

i had a problem with my lamp and i got it changed immediately with no problems and no questions asked. great service !!

15 de junho de 2020

Hi BH,

Thanks for the review. We are glad that you are happy with your purchase.

Welcome back anytime :-)

Sailor-greetings

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig svar på mail.hurtig levering og…

Hurtig svar på mail.hurtig levering og god pris 👍

15 de junho de 2020

Hej Kim,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for, at du har været tilfreds med dit køb og købsforløb.

Velkommen tilbage :-)

Hurtig levering

11 de junho de 2020

Hej Lars,

Mange tak - vi er glade for du har haft en fin oplevelse med dit køb hos os.

Rigtig god sejlsæson.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var faktisk skeptisk da jeg ikke…

6 de junho de 2020

Hej Dennis,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med dit køb.

Velkommen tilbage.

Rigtig god fornøjelse på vandet.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestilte grå tape og fik grøn leveret

2 de junho de 2020

Hej Kjeld,

Vi er meget kede af, hvis der er sket en pakkefejl på vores lager. I vores system ser det ud til, at der er pakket og sendt en grå tape.

Hvis du blot tager et billede af den forkerte tape og sender til kontakt@maritimo.dk, så sender vi hurtigts muligt den korrekte tape til dig.

Hav en god aften.

Fremragende

26 de maio de 2020

Hej Josefine,

Mange tak for anmeldelsen. Håber du bliver glad for din vare.

God fornøjelse på vandet :-)

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Varen levede 100% op til beskrivelsen og forventningerne. Kan varmt anbefales.

21 de maio de 2020

Hej Charlotte,

Tusind tak for de pæne ord :-) Velkommen tilbage på maritimo.dk

God weekend.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god service.

Hurtig levering og god service.. :)

20 de maio de 2020

Hej Charlotte,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder os rigtig meget, at du har været glad for din oplevelse med os.

Rigtig god sommer.

Stand up paddel

Fast shipping. Product conform to description

19 de maio de 2020

Hi Alex,

Thanks for the nice words and shopping with us.

Wish you fun times on the water.

Welcome back to maritimo.dk

Best

Classificada 5 em 5 estrelas

Super rådgivning og hurtig levering

Havde spørgsmål til valg af den rigtige redningsvest. Fik super rådgivning på chatten, efterfølgende nem bestilling på hjemmesiden og varen leveret efter 2 dage

29 de abril de 2020

Hej Dorte,

Mange tak for de fine ord. Håber du får glæde af din vest.

Meget anbefalelsesværdigt!

God service og super udvalg.

27 de abril de 2020

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse. Håber du får glæde af dit køb.

Hurtig levering!

Brugervenlig hjemmeside, hurtig levering og stor tilfredshed med produktet. Jeg kommer tilbage! :)
/lars

26 de abril de 2020

Hej Lars,

Mange tak for de fine ord. Dejligt at høre, at du er glad for dine sejlerprodukter!

Fremragende kundeservice

Havde bestilt et par redningsveste, men fik ved en fejl leveret de forkerte. Jeg ringede straks til kundeservice, som lagde sig flat ned og kort tid efter, var de rigtige redningsveste på vej, med levering et par dage efter. Fremragende kundeservice og handler med glæde her igen :)

14 de abril de 2020

Hej Mads,

Classificada 5 em 5 estrelas

Super med en service sms da varen var…

Super med en service sms da varen var sendt direkte fra en af jeres samarbejdspartnere.

17 de março de 2020

Hej Ole,

Tusind tak for de fine ord. Håber du får glæde af dit køb.

Hurtig levering

Hurtig levering, super god oplevelse. Handler helt sikkert her igen. Kan varmt anbefale Maritimo!

7 de março de 2020

Hej Anli,

Mange tak for de fine ord. Håber du får glæde af dine produkter.

Jon, maritimo

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais