Inte ens värd 1 stjärna!
Inte ens värd 1 stjärna! Har haft så otroliga problem med detta företag!
Så fort man ringer in till deras kontor så är det någon städare som svarar på frågan (jag vet inte..kan inte svara…kan kolla med någon annan om du vill) varför har ni städare som svarar i era telefoner när dem uppenbarligen inte har koll på något?
Jag blir kopplad från företag till företag med alla problem som jag haft, jag förstår att vissa problem är svårare att lösa men då borde det ena företaget kontakta den andra när man hållit på med ett och samma problem i 9 månader utan någon framgång och informerar dem varje gång att man pratade med det andra företaget nyss men ändå hänvisas fram och tillbaka utan någon lösning!
Dem har lunchstängt en helt timme mitt på dagen, verkligen super trevligt med lunch för er! Men inte lika trevligt för oss som behöver hjälp att komma in i porten akut för att något håller på att strula, vi kan då altså inte komma in på en hel timme och vänta ytligare 30 minuter för att ni ska kunna komma och öppna.
När det gäller porten så har jag haft otroliga problem att komma in i den, opservera att det inte står någonstans på avtalet att man måste betala extra för att komma in i sin egna bostad som redan är dyr som den är. Då får jag fantastiska kommentarer av mark och fastighets service ”gå och köp en ny telefon” ”gå köp surf till till telefon” ”du kan köpa powerbank” men det sagt lägger dem allt på mig när jag försöker komma in i min port med ett system som tydligt inte fungerar för mig. Vad vet dem om min ekonomi att dem säger att jag ska köpa olika saker? Så jävlaopassande och oseriösa svar från ett företag.
En gång var det -20 grader ute mitt i vintern då fick jag vänta på dem mitt i natten typ 2 timmar då jag ej kunde komma in i min bostad, när jag ringer in säger han som svarar ”jag ska kolla först om jag hittar nyckeln till porten” vadå vad menar han att jag ska göra om han inte hittar port nyckeln?? Vart skulle jag ta vägen då?? Opservera att jag enbart gick ut för att slänga skräp i shorts och linne, men blev istället utelåst i ca 2 timmar med -20 grader ute var av han som svarar verkar inte ha koll på hur han ska gå tillväga då han ringde mig varannan 10 minuter.
Jag bor i ett rökt fritt område och har problem med astma men ändå lukar det rök ända upp i min lägenhet, har jag både ringt och meljat om detta då säger dem ”stäng bara fönstret så slipper du det” varför över huvudtaget skriver ni att det är rökfritt område om ni sen ska lägga sånna opassande kommentarer till dem som är känsliga mot dessa dofter. Och vem tror sig personen vara som säger till mig ”gå stäng fönstret”?? Kan ni inte hantera dessa typer av problem ta bort alla skyltar om att det är ett rökfritt område och ta bort det från hemsidan!
Jag har bott här i mindre än 1 år och det jag upplevt här via dem hoppas jag ingen annan någonsin upplever!
Jag kanske borde göra en polisanmälan från första början och tagit kontakt med konsumentverket för vägledning, men de första gången jag är med om någon företag som arbetar på detta vis så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!