Onsite Møbelservice ApS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Onsite Møbelservice kom for at se på en reklamation af en sofa, der knirkede. Han identificerede problemet hurtigt, og var venlig og imødekommende. Problemet kunne løses på ca. en time.

Informações sobre a empresa

1. Loja de estofos
  2. Automontagem
  3. Ebanista
  4. Oficina de reparação de móveis
  5. Serviço de limpeza de estofos

Escrito pela empresa

Landsdækkende møbelservice. Vi reparerer sofaer, stole, senge, borde, skænke, reoler og trægulve. Vores uddannede møbelsnedkere og polstrere kommer til dig. Vores kørende værksteder sikrer at dele, hjælpemidler og værktøj er ved hånden, så vi kan afhjælpe din udfordring hurtigt og uden bøvl. Prisen er 1.750 kr inkl moms. Hvis du er erhvervskunde og løbende har brug for vores service, så kontakt os for et godt tilbud. Hvis du går på youtube og søger Onsite Møbelservice, kan du se en lille film på 60 sekunder, som beskriver, hvor let processen er. Vores kundeservice sidder klar til at besvare forespørgsler og spørgsmål på service@onsitemoebelservice.com

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

49 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Ib fra Onsite er fantastisk

Ib fra Onsite leverede en fantastisk service. Han ringede 30 minutter inden ankomst, og da han havde fået den forkerte adresse fra møbelfirmaet, som havde bestilt reparationen, rykkede han rundt i planen for at kunne imødekomme mine behov. Han tog endda hensyn til at jeg skulle til forelæsning samme dag. 5 stjerner herfra!

23 de setembro de 2026

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Malthe. Tak for din fine anmeldelse. En forkert adresse kan ske. Godt Ib fik det løst sammen med dig på en god måde og du nåede din forelæsning :-) Bedste hilsenere fra team Onsite

Reparation af reklamations-sofa

22 de setembro de 2026

Hej Sebastian.

Knirkelyde kan ikke helt undgås og kan være rigtig drilske at finde frem til.

Gudskelov har vores teknikere stor erfaring og viden, så - som I dit tilfælde - lykkedes vi som oftest med at afhjælpe problemet.

Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Venlige hilsener fra Team Onsite.

Classificada 5 em 5 estrelas

Samling af Stressless stol.

Fik besøg af Ib som er en meget behagelig mand.
Han klarede , uden problemer, at samle vores stol, så det var en rigtig god oplevelse.🤩🤩

16 de setembro de 2026

Hej Finn.

Mange tak for at du har taget dig tid til at værdsætte din gode oplevelse på Trustpilot.

Vi bliver så glade!

Din anmeldelse deles med Ib. Udover at være behagelig er han også yderst kompetent.

Du ønskes god weekend af team Onsite

Classificada 5 em 5 estrelas

Har nu haft besøg af Onsite to gange…

Har nu haft besøg af Onsite to gange (seng og sofa), begge gange har været en god oplevelse. Ib er meget professionel, dygtig og sørger altid for at rydde op efter sig selv. Han giver altid en god forklaring på, hvad han har lavet.

14 de setembro de 2026

Hej Josefine.

Mange, mange tak for de fine ord.

Ja, Ib er fantastisk.

Selvom Ib er knusende dygtig og flink, så håber vi for dig, at dine møbler opfører sig ordentlig nu :-)

Hvis ikke, så er vi klar til at sende Ib på besøg hos dig igen, Josefine.

Endnu engang mange tak.

Varmeste hilsener fra Team Onsite.

Yderst tilfredstillende service

Yderst tilfredstillende service. Meget hjælpsom og venlig. Giver god service også udover hvad forventet. Kan klart anbefales. Vi fik vores egetræsbord nyslebet, olieret og repareret et par knaster. Resultatet blev rigtig flot.

1 de setembro de 2026

Hej Ilyas.

Tak for din fine anmeldelse.

Vi bliver så glade, når vores arbejde værdsættes.

Send også en venlig tanke til jeres møbelhandler ILVA. De er der for kunderne, når tingene ikke er helt, som man kunne forvente.

De varmeste sensommerhilsener fra Team Onsite

Fantastisk service af IB

Fantastisk service af IB - der fiksede vores bord hurtigt og helt perfekt. Tak for det!

25 de agosto de 2026

Hej Natasja.

Tak for din fine anmeldelse.

Han kan sit kram ham Ib :-)

Dejligt at du ser og påskønner det.

De varmeste sensommerhilsener fra Team Onsite

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk og super god service

Fantastisk og super god service. Kan helt klart anbefale Onsite Møbelservice 👍

19 de agosto de 2026

Hej Nilgün.

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at have kunnet hjælpe med at din flotte sofa ikke længere laver lyde til dig :-)

Send også gerne din forhandler Møbelkompagniet, som har sendt os ud til dig, en venlig tanke og måske en positiv anmeldelse.

Kærlig hilsen team Onsite

Service fra Onsite i top 👍🏼

Den bedste service fra Onsite Møbelservice.
Meget kompetent og service i top. 👍🏼
Vores Bent Hansen spisestue møbler, er nu blevet fri for knirke lyde. Fik et par gode fåd med hensyn til møblerne

14 de julho de 2026

Kære Anna-Marie.

Vi takker mange gange for at du har taget dig tid til at påskønne den gode oplevelse, som I har haft ifm besøg af Ib.

Send også er kærlig tanke til Bent Hansen/Sibast.

De er der for deres kunder - også når der opstår lidt knirkelyde :-)

God sommer

Team Onsite

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig dygtig og god service fra Ib…

Virkelig dygtig og god service fra Ib som kom og fiksede min datters sofa, her fra skal der lyde de allerbedste anbefalinger 👍😊

Hej Nikolaj.

Det er dejligt med en glad datter og en god sofa :-)

Tak for at du tog dig tid til at dele med os.

Dine fine ord går videre til Ib og resten af Team Onsite!

Super service og pris.

Alt forløb perfekt. 2 modne mænd kom til aftalt tid, efter en kort snak skiftede de møbelbeslag i 2 sofaer, samt nyt stof under begge. Pris som aftalt på mobilpay, og nu føles det som helt nye sofaer. Det kan kun anbefales at få repareret hos Onsite.

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Kære Kirsten. Tak for dine fine ord og viden om at selv modne mænd har brug for ros en gang i mellem :-) Problemet er, at vi får svært ved at finde ud af hvem du har haft besøg af.....Vi har jo næsten ikke andet :-)
Endnu en gang, tak Kirsten. Det varmer om hjertet. Team Onsite

Min største anbefaling 😊

Meget dygtig, og yderst professionel. Opgaven løst til ug med kryds og slange 🎯
Derudover venlig, behagelig og imødekommemde.

Top dollar Anders 👍🤗

Hej Hansen.

Tak for den fine anmeldelse. Det er meget stolte over. Dine pæne ord videregives til Anders.

Sommerhilsener fra Team Onsite

Fantastisk service….

Har haft besøg af møbelmontør Ib fra Onsite MøbelService, for at polstre vores Stressless stol.
Arbejdet blev udført meget professionelt og resultatet er virkelig tilfredsstillende.
Firmaet har et højt serviceniveau og kan så absolut anbefales.

24 de junho de 2026

Kære Andrea.

Tak for at du tog dig tid til at skrive denne fine anmeldelse.

Stressless stole er af høj kvalitet.

Vi er glade at kunne hjælpe med til at forlænge produktets levetid.

Det er også et bæredygtigt valg af dig.

Sommerhilsener fra Team Onsite.

Reparation af skænk.

Reparation af skænk.
Vi bestilte en skænk hos Møbelkompagniet og modtog den efter lang venten, hvor vi måtte konstatere fejl ved den ene skuffe.
Firmaet slog det hen som småting, vi selv kunne ordne, men det kunne ikke lade sig gøre på grund af konstruktionen.
Da jeg til sidst foreslog, deres firma skulle tage ansvaret, for at jeg evt. ødelagde noget, fik jeg besked om, at der ville komme en møbeltekniker og se på det.
Og aldrig har vi fået bedre behandling end af Anders, der brugte 2 1/2 time på at udbedre en "bagatel", som skyldtes brug af forkerte skruer og sjusket samling af møblet (i Viet Nam!).
Stor tak til Anders for hans fine arbejde og dejlige væremåde.

10 de junho de 2026

Hej Kresten.

Tak for den fine anmeldelse, som deles med Anders.

Anders har stor erfaring, men din anmeldelse glæder os særligt meget.

Anders er nemlig et relativt nyt medlem af Team Onsite.

Vi var sikre på, at han kunne gøre vores kunder glade, men det er dejligt, at blive bekræfte i det!

Vi ved jo ikke hvad der er gået forud, men reklamationsbehandling kan være en rigtig svær øvelse.

Derfor valgte Møbelkompagniet også at sende Onsite på besøg hos dig.

Du skal vide at vores generelle oplevelse er, at de behandler deres kunder rigitg godt. Hos dig endte det jo trods alt også godt.

Du kan trygt handle med dem igen, når du lige har sovet på det :-)

God weekend og endnu en gang tak!

Sommerhilsener fra team Onsite

Onsite Møbelservice

Onsite Møbelservice, Vi har netop haft besøg af. Ib og hans kollega Brian, det var en meget positiv oplevelse, professionelle og meget venlige der følte man sig virkelig i gode hænder, de skiftede stellet på vores Stressless lænestol og monterede en drejering samtidig, de Allerbedste anbefalinger herfra Lone og Jimmy.

27 de maio de 2026

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Jimmy. Tak for din fine anmeldelse. Vi er stolte af, at være på samme hold som Ib og Brian! Send også en venlig tanke til Ekornes/Stressless og din møbelhandler. De behandler altid deres kunder godt, når noget driller. Kærlig hilsen Team Onsite

Vi har haft besøg af Ib.

Vi har haft besøg af Ib.
Han har lavet vores nye sofa fra Ilva. Den kunne ikke samles rigtigt. Den er nu skilt ad, repareret og samlet.
Super arbejde af en fagmand. 👍💪🤗
Ib rettede også lige en fod under sofaen, så det blev pænt og lige. 🥳
Vi giver 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

26 de maio de 2026

Hej Susanne.

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er især glade for at du bemærker, at vi gør os umage med "lige at gøre det lidt ekstra", som måske ikke forventes.

Når vi er hos dig alligevel, så tager det jo ikke længere tid - at give et godt råd til brug eller vedligehold, rette en fod under en sofa el lign - end det tager at handle i Fakta :-)

Kærlige hilsener fra team Onsite

Hurtig hjælp

Super service, hjælpsom og løsningsorienteret med os som kunde i fokus

19 de maio de 2026

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Jørgen. Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Kærlig hilsen team Onsite

Fantisk service fra Møbelservice

Fantisk service fra Møbelservice! ⭐⭐⭐⭐⭐

Han var utrolig sød, professionel og meget hjælpsom gennem hele forløbet. Han reparerede vores sofa rigtig flot, og resultatet blev meget bedre, end vi havde forventet. Man kan virkelig mærke, at han går op i sit arbejde og i at gøre kunderne tilfredse.

Vi er meget glade for hjælpen og kan varmt anbefale Møbelservice til andre!

20 de maio de 2026

Hej Nardein.

Tak for roserne.

Vi bliver så stolte af, at du bemærker, at Onsite er en samling møbelnørder :-)

Vi går op i at levere høj faglig ekspertise og god kundeservice.

For os er det lidt mere end bare et arbejde, som skal gøres.

Kærlig hilsen team Onsite.

Rep. af læderstol

Vi har en læderstol, hvor printplade var i stykker, der blev sat en ny i , som montøren tilfældigvis, havde gemt fra en anden opgave,hvor det ikke blev brugt.
Vi er meget tilfredse.

19 de maio de 2026

Hej Ole.

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at vi har kunnet hjælpe og du har følt dig godt behandlet.

Udover alt muligt specialværktøj så indeholder vores rullende værksteder (varebiler) et lille varelager af gængse reservedele. Hver producent har sin egen kasse. Det giver os mulighed for at hjælpe uden at skulle forstyrre vores kunder med flere besøg.

Det gør det også billigere og mere bæredygtigt.

Kærlig hilsen Team Onsite

Classificada 5 em 5 estrelas

super flink og kompetent mand

super flink og kompetent mand, han ordnede lige vores sofa

13 de maio de 2026

Hej Dennis.

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at kunne hjælpe til med, at din sofa lever op til dine forventninger igen.

Kærlig hilsen team Onsite

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais