Maseer

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Wacht al zeker sinds december op mijn pakketje. Gruwelijke services😑 Nooit meer en iedereen niet doen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte klantenservice, via de mail gesproken met ''Dyana- Klantenservice Manager'', nou die mag nog wel even in opleiding, wat een niveau. 4 shirts in totaal besteld. Waarvan 2 shirts binn... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vuile oplichters! Alles retour gestuurd door slechte kwaliteit. Ruk klantenservice ene Daniel (zal wel een random naam zijn) die ze gebruiken. Geen telefoonnummer waar je terecht kunt. Geen terugbetal... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb bestelling #6754 geplaatst en vanaf het begin ging alles mis. De levering duurde extreem lang. Toen het pakket eindelijk aankwam, bleek het product niet overeen te komen met de advertenti... Ver mais

Informações de contacto

Todas as opiniões

172 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Schandalig slechte kwaliteit

Schandalig slechte kwaliteit, komt totaal niet overeen met de foto’s en video’s op de website. Een en al haram business.

Daarnaast duurt de levering erg lang en wordt alles apart verzonden vanuit China.

Koop hier niks!

12 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Meermaals het contactformulier ingevuld…

Meermaals het contactformulier ingevuld en gemaild, maar tot op heden geen reactie. Heb op 23 besteld en vandaag, 10 juni, is pas een gedeelte binnen. Vooraf wist ik door de nepfilmpjes niet dat het ging om dropshipping. De kwaliteit is zeer slecht. Juridische stappen zullen volgen.

TRAP ER NIET IN

TRAP ER NIET IN

ZE STELEN CONTENT VAN ANDERE MERKEN EN DE KWALITEIT DIE ZE HEBBEN IS TROEP! DIT ZIJN GEWOON GOEDKOPE DROPSHOP STORES MENSEN TRAP ER NIET IN

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb de bestelling wel ontvangen

Ik heb een bestelling geplaatst, maar het product voldeed niet aan mijn verwachtingen. Daarom heb ik besloten het terug te sturen.

Hoewel het retourproces wat tijd kostte, is alles uiteindelijk netjes afgehandeld. Ik heb mijn geld volledig teruggekregen en de communicatie hierover verliep correct.

Daarom geef ik 4 sterren: het product voldeed niet aan mijn verwachtingen, maar het is zonder problemen retour genomen en ik heb mijn geld terug ontvangen. Dat waardeer ik.

Juridische stappen nemen

Ik heb een zo een pak besteld bij jullie en we zijn al meer dan 10 werkdagen verder heb niks ontvangen heb het besteld 25 mei
Bestelnummer #1384. Meerder maken mails gestuurd maar niks gehoord. En aangezien er zoveel mensen gedupeerd zijn zegt mijn zwager die advocaat is dit voor de rechter te kunnen slepen Dus dat gaan we nu ook doen alle documenten worden bij elkaar gehaald de reviews en alles en maseer zal ten onder gaan.

7 de junho de 2025

Nog steeds oplichters

Ineens worden er nu ‘zogenaamde’ positieve reviews geplaatst van mensen die toch ‘ineens’ wel hun pakketje hebben gekregen. Er is door een andere webshop een claim ingediend waarbij er nog genoeg gedupeerde zijn die geen pakketje of geld terug hebben gehad. Geloof de positieve reviews niet!!! Ze willen iedereen laten geloven dat ze goed bezig zijn wat niet zo is.

7 de junho de 2025
logótipo da Maseer

Resposta da Maseer

Beste Senna,

Wij hebben tot op heden geen email ontvangen van jou. We zouden je graag willen helpen als je ons een email stuurt. We gaan dit direct oplossen. Dit is niet waar Maseer voor staat. Wij hebben gelukkig al onze klanten al tevreden gemaakt en wij willen jou daar ook 1 van maken, dus stuur ons gerust een mailtje met je naam!

Classificada 5 em 5 estrelas

Geen oplichters, Wel goede kwaliteit!

Ik had op tiktok berichten voorbij zien komen over dat maseer oplichters zijn. Ik had 1 dag daarvoor besteld, dus was ik bang dat ik niks binnen zal krijgen. Toch heb ik alles binnen gekregen en was ik blij met de kwaliteit. Thanks Maseer!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb ook net als vele andere op 23…

Ik heb ook net als vele andere op 23 mei besteld. En was ook bang dat het niet aankwam, heb het bedrijf gemaild en netje’s een antwoord gekregen wat mij wel gerust stelde. Vandaag heb ik het binnengekregen dus voor de mensen die ook onrustig zijn geworden door alle commotie eromheen kan ik bevestigen dat het aankomt en geen “oplichterij” is.

Ik wil de mannen van Maseer bedanken voor het netjes afhandelen en communiceren met hun klanten.

Groet Tolga polat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel mensen schrijven dat dit nep is

Veel mensen schrijven dat dit nep is, dit las ik na het plaatsen van een bestelling. Dit is niet het geval! Ik heb gelijk contact met de klantenservice gehad en mijn setje ontvangen binnen de verwachte levertijd ook nog is topkwaliteit.

Meer dan tevreden.

Jongens

Jongens, ik heb ook een pak besteld via 23’s dit is inmiddels mijn tweede review. Vandaag heb ik beide pakken binnengekregen en ik ben er hartstikke tevreden mee.

Ik snap dat er online veel oplichting is, maar dit is zeker niet het geval hier. Ik heb mijn pak gewoon gekregen en het ziet er top uit. Sommige mensen hebben gewoon pech gehad doordat de voorraad op was.

Maar wees gerust je krijgt óf je pak, óf je geld terug. Maak je dus niet druk. Iedereen die zijn bestelling nog niet heeft ontvangen heb geduld, het komt goed

Vandaag binnengekomen

Mijn pakket op 23 mei besteld en vandaag binnen gekregen. Ook ik had mijn twijfels nadat ik had besteld en de reviews op trustpilot las. Hoewel de heren problemen hadden met leveren kan ik uit eigen ervaring spreken dat het pakket gewoon afgeleverd is.Waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden en dat is niet meer dan menselijk. Gun de heren wat tijd want zij leveren wel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel veel mensen denken dat dit een nep…

Heel veel mensen denken dat dit een nep bedrijf is, maar dat klopt niet! Heb een pak besteld alleen zou het niet op tijd komen helaas. Heb mijn bestelling gisteren geannuleerd en vandaag gelijk me geld terug gekregen. Dit zijn gewoon mensen die een beetje pech hebben gehad…

Classificada 1 em 5 estrelas

Ook ik heb het gevoel opgelicht te…

Ook ik heb het gevoel opgelicht te zijn. Een week later nog geen pakketje. Ze reageren niet op e-mail. Weet iemand wie deze mensen zijn? Dan ga ik even langs.
Wat een zwervers!

30 de maio de 2025
logótipo da Maseer

Resposta da Maseer

Beste Zakaria,

Kan je ons even opnieuw een mail sturen naar info@maseerclo.com. Wij hebben geen mailtje met jouw naam ontvangen.

Pakket toch binnen!

Aller eerst wil ik mijne excuses aanbieden.
Ik heb echt gedacht dat ik opgelicht was. Doordat de zending niet klopte, langer duurde en dat hele gedoe dat het oplichting zou zijn, heb ik echt gedacht dat ik opgelicht was.

Gelukkig zijn vandaag mijn pakken aangekomen.
Tip om in het vervolg toch transparanter te zijn. En als de voorraad op is, misschien tijdig een mail verzenden naar de personen die hebben besteld.

2 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring…

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Maseer. De klantenservice is uitstekend heel vriendelijk en behulpzaam. Mijn pak werd supersnel geleverd en de stof is van echte goede kwaliteit. Helaas was het pak net te klein voor mij, maar dat doet niets af aan de positieve indruk. Zeker een aanrader

31 de maio de 2025

Op 22 mei een bestelling geplaatst

Op 22 mei een bestelling geplaatst. Inmiddels 2 week verder nog steeds niks.

Mails worden niet op gereageerd tenzij je aangeeft dat je juridische stappen neemt..

Gezien de vele vergelijkbare klachten online begin ik sterk te twijfelen aan de betrouwbaarheid van deze webshop. Als er niet snel word terugbetaald wordt, zal ik juridische stappen ondernemen.

Niet betrouwbaar – koop hier niet!!!

22 de maio de 2025