Meget positiv oplevelse. Bestilte en overgangsfrakke med 61 % rabat. Den passede perfekt selvom jeg bestilte den to numre mindre end jeg plejer. Jeg fulgte det Måle skema som var på frakken og det... Ver mais
A empresa respondeu
Mega billigt kvalitets overtøj til barnebarnet og mig selv. Lyn levering som var så velkommen i denne kulde.
A empresa respondeu
Jeg har for nylig bestilt overtøj fra Massive Sale for første gang, og jeg er virkelig positivt overrasket! Hele købsoplevelsen har været super god – især deres kundeservice fortjener ros. Jeg ha... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig levering Købte en overgangs jakke på udsalg. Rigtig god kvalitet og god værdi til de penge. Blev sendt samme dag jeg havde bestilt Man kan trygt handler her
A empresa respondeu
Hos MassiveSale tilbyder vi en række brands såsom Ticket Woman, Ticket To Heaven, Hulabalu og COLD. Vi er en webshop der har overtøj og accessories til herre, dame og børn. Vi er samtidig en webshop der tilbyder alle vores produkter til lagersalgs priser så du kan spare en masse penge uden at gå på kompromis med kvalitet.
Jens Olsens Vej 13, 8200, Aarhus N, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Købte nogle handsker til min datter, første gang hun havde dem på gik de i stykker i syningen og spændet faldt af.
De sender hurtigt, nu må vi se om de også er lige så hurtige ved en reklamation.

Resposta da MassiveSale.dk
Blev sendt samme dag jeg havde bestilt
Man kan trygt handler her

Resposta da MassiveSale.dk
Positiv oplevelse og jakkerne passede så fint og hurtig levering

Resposta da MassiveSale.dk
Super lækre varer fra jer, Denne gang var det regntøj til barnebarnet. Det kom dagen efter det var bestilt😀

Resposta da MassiveSale.dk
Hurtig og effektiv behandling og forsendelse

Resposta da MassiveSale.dk
Dårlig kundeservice. Påstår kunden ikke taler sandt, når et ellers godt produkt går i stykker efter kort tid. Har aldrig oplevet noget lignende.
Vil ikke anbefale MassiveSale til andre.

Resposta da MassiveSale.dk
Fint produkt til en rigtig god pris og meget hurtig levering

Resposta da MassiveSale.dk
Købte bl.a et par støvler, som jeg er meget begejstret for. Hurtig levering. Alt i alt: en meget positiv oplevelse.

Resposta da MassiveSale.dk
Jeg havde bestilt en vinterjakke, som jeg fortryd, og sende retur. Pengene var lyn hurtig tilbage på kontoen.
Jeg har en anden vinter jakke fra dem, som er virkelig lækker - så kan sagtens anbefale dem.

Resposta da MassiveSale.dk
Lækker kvalitet og hurtig levering

Resposta da MassiveSale.dk
Fin webshop, har købt derfra flere gange. Rigtig god og hurtig kundeservice samt hurtig levering.

Resposta da MassiveSale.dk
Lynhurtigt og problemfri ekspedition og forsendelse 👍🏼👍🏼👍🏼

Resposta da MassiveSale.dk
Min vinterjakke kom hurtigt og føltes fin at have på selvom den var for stor og jeg måtte bytte den. Synes den lugtede af røg, men det vil vel kunne vaskes væk, hvis jeg havde beholdt den.
Man skal lige være obs på at et returlabel koster 65 kr. Det virker ret dyrt for mig.

Hurtigt Levering ✔️
Hurtigt at komme i kontakt med✔️
Gode Priser✔️
God Kvalitet ✔️
Flinke Mennesker ✔️
God Service✔️

Resposta da MassiveSale.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.