MassiveSale.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget positiv oplevelse. Bestilte en overgangsfrakke med 61 % rabat. Den passede perfekt selvom jeg bestilte den to numre mindre end jeg plejer. Jeg fulgte det Måle skema som var på frakken og det... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Købte en våddragt derfra, ankom efter få dage. Kvaliteten er lidt "kina" agtig, men det er hvad man kan forvente for en våddragt til 700kr før udsalg, og 350 ved udsalg. Købte XL, men den er lidt fo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har for nylig bestilt overtøj fra Massive Sale for første gang, og jeg er virkelig positivt overrasket! Hele købsoplevelsen har været super god – især deres kundeservice fortjener ros. Jeg ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En rigtig god oplevelse at handle på deres webshop. Jeg har for få dage siden bestilt en lækker vest, og den er endnu flottere i virkeligheden end den var på billederne. Bestilling og levering funge... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Loja de moda infantil
  6. Loja de moda masculina
  7. Loja de roupa de Inverno

Escrito pela empresa

Hos MassiveSale finder du et bredt udvalg af overtøj, accessories og praktiske produkter til både børn og voksne. Vi har særligt fokus på funktionelt og komfortabelt overtøj til børn, men tilbyder også udvalgte styles og accessories til voksne. I vores sortiment finder du blandt andet brands som Hulabalu, COLD og Seger. Vores mål er at gøre det nemt, trygt og overskueligt at handle overtøj og accessories online. Derfor arbejder vi løbende på at sammensætte et attraktivt sortiment med produkter, der passer til både hverdagen, fritiden og de skiftende årstider. Uanset om du leder efter en varm vinterjakke til børn, praktisk overtøj, huer, handsker eller andre accessories, ønsker vi at gøre det nemt at finde det rette produkt hos MassiveSale. God kundeservice er en vigtig del af vores webshop. Vi lægger vægt på at give vores kunder en god oplevelse gennem hele købsprocessen – fra du besøger webshoppen og vælger dine varer, til din ordre bliver pakket og leveret. Vi bestræber os på at tilbyde hurtig levering, effektiv ordrebehandling og hjælpsom service, hvis du har spørgsmål til produkter, størrelser, levering eller din bestilling. Hos MassiveSale ønsker vi at kombinere gode produkter, kendte brands, konkurrencedygtige priser og en høj servicegrad. Vi arbejder hver dag på at skabe en webshop, hvor det er enkelt at købe overtøj og accessories til både børn og voksne, og hvor du som kunde kan føle dig tryg ved dit køb. Velkommen til MassiveSale – din webshop med overtøj, accessories og udvalgte brands til hele familien.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

25 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering. Ingen fejler og mangler! Fungere til UG 🤩

12 de setembro de 2024

Hej Marcella,

Det er vi rigtig glade for at høre, og mange tak for de 5 stjerner! 🤩

Lækker jakke fra Ticket

Lækker jakke fra Ticket. Hurtig levering. Bliver ikke sidste gang jeg bestiller derfra 🙏

13 de setembro de 2024

Hej Helle,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi meget glade for at høre, og vi glæder os til at se dig på shoppen igen 😃

Fin politik mht forsendelse

Fin politik mht forsendelse. Hurtig levering og fantastiske priser

12 de setembro de 2024

Hej Ann,

Det er meget vi glade for at høre! Tak for de 5 stjerner! 🥳

Classificada 5 em 5 estrelas

Super oplevelse med en kundeservice ud…

Super oplevelse med en kundeservice ud over det sædvanlige.
Super vare af høj kvalitet til meget fair priser.
Kan varmt anbefale 👍

16 de setembro de 2024

Hej Jannie,

Det er vi super glade for at høre, mange tak for de 5 stjerner! 🥳🤩

Classificada 3 em 5 estrelas

Hurtig levering men fik jakken i en…

Hurtig levering men fik jakken i en total anden farve, end den bestilte.

10 de setembro de 2024

Hej Karin,

Det er vi meget kede af at høre! Der kan desværre være sket en pakkefejl, så kontakt venligt vores kundeservice på: info@massivesale.dk.
Tak for 3 stjerner trods alt 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering af fede jakker

Hurtig levering af fede jakker.

Den ene jakke var for lille og her skrev Nicklas at de desværre ikke havde flere i større størrelse da det var i voksen størrelse og de ville være for store, men det kommer jo and på hvilken størrelse barnet har.

Han svarede tilbage ret hurtigt så jeg er meget tilfreds.

Jeg har sendt min jakke retur og håber snarest at de modtager så jeg kan få mind penge retur. 🫶🏻

6 de setembro de 2024

Hej Pia,

Mange tak for de 5 stjerner! 🥳
Ærgerligt at jakken ikke lige passede.. 😕
Vi forsøger at behandle retur så hurtigt som muligt, så snart vi modtager det 💪

God kvalitet

God kvalitet. Hurtig behandling og hurtig levering.

5 de setembro de 2024

Hej Helle,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for at høre 🤩

Mega god kvalitet

Mega god kvalitet. hurtig levering super super tilfreds 👌

6 de setembro de 2024

Hej Michelle,

Tak for de 5 stjerner! Det er vi meget glade for! 🤩

Classificada 4 em 5 estrelas

Min første køb og forsendelse gik i…min første køb.

Min første køb og forsendelse gik i fisk da der gik noget galt og varen kom ikke videre, og efter nogen e- mail keospondelse i rettet fejlen og jeg fik varen . Godt gået jeg må sige i fortjener en gode 4 stjerner fra mig

10 de setembro de 2024

Hej Belayneh,

Tak for de 4 stjerner!
Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt og uheldigt at din pakke blev væk med posten, det sker heldigvis meget sjældent at postmanden mister en pakke.
Vi håber den nye kom sikkert frem og du bliver glad for dit køb 🥳

Handler gerne igen.

Bestilte regntøj med fleece og termotøj til mit barnebarn, varerne er tip top. Og levering - bestilte søndag og fik leveret tirsdag. Det kan vist stort set ikke gøres hurtigere. Fuldt ud tilfreds.

3 de setembro de 2024

Hej!

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for at høre! 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte rigtig lækkert billigt…

Jeg købte rigtig lækkert billigt termotøj, til mit barnebarn.
Det er ikke sidste gang jeg handler her.

29 de agosto de 2024

Hej Lisse-Lotte,

Det er vi rigtig glade for at høre, og mange tak for de 5 stjerner! 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gang jeg har bestilt herfra

Første gang jeg har bestilt herfra. Det er bestemt ikke sidste gang. Virkelig lækre flyverdragter og termotøj som jeg fik bestilt. Anbefaling herfra.

30 de agosto de 2024

Hej Charlotte,

Mange tak for de 5 stjerner! 🤩
Det er vi virkelig glade for at høre 💪

God service

Hurtig levering og en fin vare

21 de agosto de 2024

Hej Annette,

Tak for de 4 stjerner, det er vi glade for 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt 2 sæt regntøj til min…

Jeg havde bestilt 2 sæt regntøj til min søn på 6. Da pakken kom var der kun et sæt. Jeg blev lidt irriteret og skrev straks en mail og fortalte dem at der manglede et sæt.
Næste dag gik jeg en mail fra dem hvor de undskyldte fejle og straks ville sende et nyt sæt. To dage senere kom det. Det er fantastisk god og hurtig service. 👍🏼👍🏼👍🏼

21 de agosto de 2024

Hej Christian,

Mange tak for de 5 stjerner! 🤩
Desværre ærgerligt at vi ikke kunne levere rigtigt første gang, og det vil vi selvfølgelig forsøge at blive bedre til!
Tak for din feedback 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og varen lever op til…

Hurtig levering og varen lever op til beskrivelsen. Rigtig god kvalitet.

Hej Susanne,

Tak for din 5-stjernede bedømmelse! 🤩
Dejligt at det kunne bruges, og vi forsøger altid at levere hurtigst muligt! 🚚💨

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har 2 år i træk købt vinter jakke…

Jeg har 2 år i træk købt vinter jakke til mit barnebarn, første gang købte og betalte jeg en jakke som så viste sig at være udsolgt men de gav mig muligheden for en tilsvarende og selv om den var dyre fik jeg den til samme pris. Anden gang bestilte en dag og næste dag var den i pakke shop og det er nogle super fine jakker. Så bestemt jeg handler hos dem igen.

Hej Betina,

Mange tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er vi meget glade for! Der kan desværre opstå fejl på lageret, og det må vi forsøge at blive bedre til, og så prøver vi at tilbyde så god service som muligt 😃
Vi glæder os til at se dig på shoppen igen 🤩

Let og problemfrit

Let og problemfrit gik det at bestille en nu flyverdragt.

Hej Malene,

Mange tak for de 5 stjerner! ⭐
Det er vi rigtig glade for at høre

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice
og meget hurtig levering og vesten passer perfekt, super god købsoplevelse

14 de agosto de 2024

Hej Margit,

Tusinde tak for de 5 stjerner! 🤩
Det er vi rigtig glade for at høre!

Fantastisk oplevelse

Bestilte tirsdag og havde min vare onsdag eftermiddag, den var så fin og god kvalitet alt levede op til det jeg havde forventet og lidt til 🤩

13 de agosto de 2024

Hej Camilla,

Tak for din 5-sjernede bedømmelse! 🤩
Det er vi super glade for at høre!

MassiveSale

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais