Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse i Svendborg, med selvskab på 17 mennesker Vi bowlet først hvor den ene bane ikke virkede på grund af børnbander dette blev først løst 30 min efter vi sagde dette Så skulle v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft et dejligt ophold med familien og venner med lejlighed til fødselsdagsfejring med aktiviteter og god mad. Et kæmpe ros til medarbejderne - Meget hjælpsomme i forhold til spørgsmål, informat... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde købt 25 minutters VR - vi var 4 afsted. To havde konstante problemer, og måtte få skiftet briller ud, oprette nye brugere. Hvilket betyde at vi ikke kunne deltage i konkurrencerne og ogs... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Næsten ingen kød i deres buffe! kl 19.30 løb de tør for oksekød! der var kun lidt kalkun og flæskesteg, det var en dårlig oplevelse. Først sagde de der gik 20 min da vi så blev ved med at spørge s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de entretenimento
  2. Pista de bowling
  3. Restaurante de auto-service
  4. Centro de entretenimento infantil
  5. Escape room

Escrito pela empresa

Maximum er i familie med Bowl'n'Fun, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig buffet og fuldstændig…

Elendig buffet og fuldstændig fraværende service – ødelagde min runde fødselsdag

Vi spiste buffet hos Maximum Kolding i forbindelse med min runde fødselsdag, og det var uden tvivl den værste restaurantoplevelse, jeg nogensinde har haft.

I de 2,5 timer vi havde bordet, kom der ikke én eneste tjener forbi. Ingen service, ingen opfølgning, intet. For en buffet er det helt uacceptabelt, for da vi endelig selv gik op, var halvdelen af maden kold, og den anden halvdel manglede fuldstændigt. Fade stod tomme, og de blev ikke fyldt op igen.

Der var ingen information, ingen undskyldning og ingen interesse i gæsterne. At betale for buffet og så opleve tomme fade og kold mad er direkte useriøst – især når det er en fødselsdag, som burde have været en god oplevelse.

Det her var spild af penge og tid. Vi kommer aldrig igen og kan på ingen måde anbefale Maximum Kolding til andre.

3 de janeiro de 2026

Hej Sophia,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er vi oprigtigt kede af at høre – særligt fordi besøget var i forbindelse med en rund fødselsdag, som naturligvis burde have været en god og mindeværdig oplevelse.

Vi er bekendt med, at I på aftenen gjorde opmærksom på manglende service, og vores personale forsøgte at imødekomme jer ved blandt andet at forlænge jeres bowlingtid med 15 minutter. Da I forlod os, gav I samtidig udtryk for, at maden var dejlig, men det ændrer naturligvis ikke på, hvis helhedsoplevelsen ikke har levet op til jeres forventninger.

Hvis der har været perioder med tomme fade, kold mad eller utilstrækkelig opmærksomhed fra personalet, lever det ikke op til den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster, og det beklager vi oprigtigt.

Vi tager jeres feedback alvorligt og bruger den konstruktivt i vores arbejde med at forbedre både service og buffetoplevelse fremadrettet.

Vr med ubrugelige briller

Hvilket betyde at vi ikke kunne deltage i konkurrencerne og også gik ind i hinanden, da vores skærme gik i sort eller vi slet ikke bare fremme.

Vi fik ikke forlænget vores tid, vi fik heller ikke noget som helst andet.
Alt i alt spild af penge og ligegyldig oplevelse.

4 de janeiro de 2026

Hej Henriette,

Tak fordi du deler jeres oplevelse med VR-aktiviteten. Det er vi meget kede af at høre, at jeres tid blev præget af tekniske problemer, og at det gik ud over både oplevelsen og konkurrencerne.

Det er naturligvis ikke acceptabelt, at gentagne fejl, skift af udstyr og afbrydelser har betydet, at I ikke har fået den fulde oplevelse af de 25 minutter, I havde købt. Vi beklager også, at der ikke blev tilbudt forlængelse eller anden kompensation på dagen – det burde der være blevet taget hånd om.

Din feedback er videregivet til den ansvarlige ledelse, så vi kan gennemgå både udstyr, opsætning og procedurer, så lignende situationer undgås fremover.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk fra Kolding afdelingen de…

Hold jer væk fra Kolding afdelingen de forstår at tage r…. På en.

Vi bestilte bord i dag d6/12 da vi får vores bord skal vi bestille hvad vi skal have vi bestilte bare buffet som vi har gjort før til 2 voksne og 2 børn med sodavand
Da vi får hentet noget mad er det meste koldt og kæresten fandt et langt hår i maden virkeligt lækkert
Det næste er da vi skal betale får vi en regning på 1200 hvor de så siger er fordi det er jule mad med musik ok flot intet har de sagt om det. Normalt kommer vi af med ca 700 for os 4
Musikken startede kl 19 lige efter vi tog hjem så vi har betalt for noget vi ikke har fået.
Sætter aldrig mine ben der igen

6 de dezembro de 2025

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Vi har læst dine ord, alle de steder du har skrevet, og sætter pris på den tid du har brugt på at fortælle os om din oplevelse.

Vi er kede af at jeres besøg ikke levede op til jeres forventninger. Vi tager det selvfølgelig alvorligt og går videre med det. Vi tager med videre at du ikke synes det er reklameret godt nok, at prisen er en anden i julefrokostperioden.

Vi håber dog alligevel at du ønsker at give os en chance igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Rigtig dårlig oplevelse til vores søns…

Rigtig dårlig oplevelse til vores søns fødselsdag! Dagen efter skrev jeg en mail til dem omkring de ting som ikke vare i orden og det eneste svar jeg fik tilbage var, at vi bare kunne komme og hente gaven til vores søn, som vi i øvrigt heller ikke fik. Stedet har bevist at de kun tænker på penge og er fuldstændig ligeglad med tilbagemeldinger fra besøgende. Virkelig dårlig stil! Især når det omhandler børn!

15 de novembro de 2025

Hej Burcin,

Det er vi oprigtigt kede af at høre, at jeres oplevelse i forbindelse med jeres søns fødselsdag ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at hverken børn eller forældre skal have hos os.

Vi beklager også, hvis vores opfølgning på din mail har virket utilstrækkelig eller ikke har givet jer en følelse af at blive taget alvorligt. Det tager vi til os og vil bruge jeres tilbagemelding til at forbedre både vores service og kommunikation fremadrettet.

Fødselsdage – og især børnefødselsdage – betyder meget for os, og vi er meget ærgerlige over, at vi ikke levede op til det ansvar denne dag indebærer. Jeg vil meget gerne høre, hvilken dato i afholdte fødselsdagen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Manglende vedligeholdelse i Happies legelandet i maximum

Vi besøgte Happies i Maximum Aalborg med store forventninger, men desværre blev oplevelsen markant påvirket af den meget dårlige vedligeholdelse. Det er tydeligt, at centeret trænger til en grundig gennemgang, hvis gæsterne skal blive ved med at komme.

Flere ting virkede slet ikke:
• Alle deres legetandhjul var ude af funktion.
• Lydsystemet på væggen med lys-knapperne var i uorden, og lyden lød som om bassen var gået i stykker.
• Ingen af luftpistolerne med bolde fungerede.
• Maskinen der skal få bolde til at svæve i luften, var også i stykker.

Derudover bar hele området præg af tydelig og gennemgående slid, som ikke længere fremstår acceptabelt for et legeland i denne prisklasse.

Hvis Happies ønsker, at gæster fortsat skal vælge dem, er det nødvendigt med en omfattende vedligeholdelsestjek og reparation af de defekte aktiviteter. Som det er nu, er vi desværre nødt til at sige, at vi ikke kommer igen, før der er sket en mærkbar forbedring.

6 de dezembro de 2025

Hej Mark,

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse hos Happies i Maximum Aalborg. Det er vi oprigtigt kede af at høre, at besøget ikke levede op til jeres forventninger.

Det er naturligvis ikke acceptabelt, at så mange af vores aktiviteter var ude af drift på samme tid. Jeres detaljerede tilbagemelding er meget værdifuld for os og giver os et klart billede af, hvor vi ikke har levet op til vores ansvar. Vi tager både de tekniske fejl og det generelle slid meget alvorligt og har allerede videregivet det til vores drifts- og vedligeholdelsesteam.

Happies skal være et sted, hvor børn kan lege frit og sikkert, og hvor kvalitet og funktionalitet er i orden.
Vi håber, at I på et tidspunkt vil give os en ny chance.

ODENSE

ODENSE
Julefrokost i Bowl'N'Fun- Maximum.
Der var ikke noget at brokke sig over. Det lever op til det, den slags skal og kan.
Udemærket buffet.

Hej LH,

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at I havde en god julefrokost hos Maximum Odense, og at buffeten levede op til forventningerne.

Vi håber at se jer igen til bowling, buffet eller andre hyggelige arrangementer 🎳🎄
God jul og på gensyn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var en gruppe tidligere Aalborg…

Vi var en gruppe tidligere Aalborg taxafolk som holdt julefrokost. Super skøn oplevelse, sødt, venligt og smilende personale, maden var lækker og meget at vælge imellem. Vi kommer igen næste år, tak for en skøn aften 🌹

Hej Anne,

Tusind tak for den dejlige anmeldelse 🌹

Hvor er det skønt at høre, at I havde en rigtig god julefrokost hos os. Vi er glade for, at både maden og udvalget faldt i jeres smag, og at vores personale kunne være med til at skabe en hyggelig og god stemning for jer.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen næste år – tak fordi I valgte at fejre aftenen hos os, og for de pæne ord. 🎄✨

Maximum/bowlnfun Kolding

Først og fremmest vil jeg sige tak. Tusind tak til Elias fra bowlnfun/Maximum Kolding for at gøre vores 6årig datters fødselsdagen helt uforglemmelig. Den var fantastisk og Elias gjorde alt i sin magt for at gøre den helt vidunderlig, sikke en succes!
Elias fortjener en stor cadeau og al hjertens tak for alt hvad han gjorde. Alt var til tiden en stor forståelse for os og for børnene. Ja oplevelsen siger mere end tusind ord, helt uforglemmelig. Tusind tak Elias.
Det er bestemt ikke den sidste gang vi kommer ved ham.
Sikke en kompetent ung mand der lige ved hvad der skal til for at gøre sine kunder tilfredse. Ingen stress og jag, mad til tiden, hvis vi eller spurgte om hjælp så var han der, og tilfredsstilte hvert et ønske. et guldkorn i en stor kæde, han fortjener virkelig en stor tak. Hvis folk hsr haft dårlige oplevelser med Maximum eller bowlnfun, så har de hvertfald ikke haft Elias som vært.
Helt fortræffeligt, Mik datter kunne ikke have ønsket sig mere. Tusind tak til Elias, vi ses bestemt igen.

Hej Andrew,

Tusind tak for jeres helt fantastiske anmeldelse! 🌟

Vi er enormt glade for at høre, at jeres 6-årige datters fødselsdag blev en uforglemmelig oplevelse. Elias bliver uden tvivl meget rørt og stolt over jeres varme ord – han gør sig virkelig umage, og det betyder alverden for os at få bekræftet, at det mærkes.

Tak fordi I fremhæver hans engagement, ro, overblik og store forståelse for både børn og voksne.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen, og siger endnu en gang tusind tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. 🎳🎉

Classificada 2 em 5 estrelas

Lever ikke op til det de lover

Vi holdte børnefødselsdag i Maximum i Kolding, hvor børnene skulle spise, have skattejagt og i Lasergame, derudover havde vi købt kage som børnene skulle slutte af med.
Da børnene skulle ind til Lasergame, var der en vest der ikke virkede, hvilket de først fandt ud af da de var gået i gang og derudover havde flere af børnene problemer med vesten under legen. Det var svært at få hjælp fra en medarbejder når der opstod problemer, fordi de var i gang med andre ting, så det gjorde at nogle af børnene mistede omkring 5 minutter af de 20 minutter de skulle være derind.

Derudover så var de 2 kager vi havde bestilt, uspiselige. De var så tørre og hårde at de ikke kunne spises.

Jeg har været i kontakt med Maximums distrikschef som blot beklager oplevelsen, men vi står og har betalt over 4000 kr. for denne fødselsdag og føler egentlig ikke vi har fået det fulde ud af det og specielt ikke de kager vi har betalt for, dem burde de slet ikke have taget penge for.

Lidt ærgerligt at man ikke er mere til stede under fødselsdagen og ikke imødekommer en kompensation når man ikke kan levere det man er blevet lovet.

22 de outubro de 2025

Hej Louise.

Vi har jo allerede været i dialog med dig, hvor vi fortæller dig at vi har taget dine oplevelser til os, og har benyttet dine oplevelser til at kigge på, om der er steder hvor vi kan blive bedre. Men endnu en gang tak for dine ord, også herinde.

Bowl n fun svendborg…

Var ude at bowle med buffet i Svendborg og det var mangelfuldt især til de priser da forventer man en bedre service
Maden var delvist kun lunken og en del af fadene var stortset tomme
Noget af kødet havde en harsk og overdøvende smag fra grillen som bærmest gave en bismag lignende petroleum bestilling af deikke vare er digital og heller ikke særlig logisk på siden og man kan ikke betale ved bestilling så man skal ha fat i personalet som i forevejen er undemæbemandet

Bowling forløb ok ca det halve af tiden da vi var midt i spillet ville den ene børne bande ikke gå ned igen henvendte mig til personalet han ville komm ned men kom aldrig så vi måtte spille med defekt bane resten af tiden de høje drikkevare priser gjorde også vi ikke bestilte flere til selve bowling summa summarum havde vi da en ok hyggelig aften men dog ikke tilfredsstillende og 1300,-kr fattiger for lidt over 2 timers utilfredsstillende service

15 de novembro de 2025

Hej Falko,

Vi er virkelig kede af at høre, at jeres besøg i Svendborg ikke levede op til forventningerne, hverken i buffeten, servicen eller på bowlingbanen. Den oplevelse, du beskriver, er langt fra den standard, vi ønsker at levere.

Det er selvfølgelig helt uacceptabelt, at buffeten var mangelfuld, at maden kun var lunken, og at nogle fade stort set var tomme. Det følger vi op på med det samme. Det gælder også bestillingssystemet, som tydeligvis ikke har været intuitivt nok for jer – det skal være nemt og logisk at bestille, og vi tager din feedback med i arbejdet på at forbedre det.

Vi beklager også, at I oplevede mangel på personale, og at der ikke blev fulgt op på problemet med børnebanden. I skal kunne regne med, at tekniske problemer bliver håndteret hurtigt, så I kan få den fulde oplevelse for den tid og de penge, I betaler for.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skriver denne anmeldelse mest pga

Jeg skriver denne anmeldelse mest pga. At man kun skriver negative anmeldelser.
MEN jeg vil gerne skrive en meget positiv anmeldelse om min oplevelse ved Maximum i Skalborg.
Jeg hol fødselsdag for 18 personer. De gange jeg måtte ændre noget på min booking var personalet så søde. Det hele klappede til punk og prikke.👏👏.
Og personalet i restauranten var ligeledes utrolig søde. Så stor tak til dem alle👌.
Vh Birgith

9 de novembro de 2025

Resposta da Maximum

Tusind tak for din skønne anmeldelse – og fordi du tog dig tid til at dele en positiv oplevelse! 💫
Vi er rigtig glade for at høre, at din fødselsdag hos os i Maximum Skalborg forløb, som du ønskede, og at både planlægningen og dagen gik som smurt.
Din ros bliver selvfølgelig givet videre til hele teamet – det betyder meget for os alle. 🙏
Vi håber at få lov til at fejre mange flere gode stunder sammen med dig fremover! 🎉

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse hos Maximum…

Vi holdt et dobbelt fødselsdagsarrangement hos Maximum Sønderborg – og det blev en rigtig god oplevelse! 🍽️🎉
En særlig stor tak skal lyde til Sarah, som med sit smil, sin opmærksomhed og sin super service gjorde dagen ekstra hyggelig. Hun sørgede for, at vi intet manglede og følte os rigtig godt taget imod. Og ikke mindst også en stor tak til Sebastian.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Maximum Sønderborg – både for mad, stemning og service i topklasse. Vi glæder os allerede til næste gang! 💫

9 de novembro de 2025

Hej Dennis,

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse og de fine ord! ❤️
Vi er virkelig glade for at høre, at jeres dobbelt fødselsdagsfejring hos os blev en succes, og at både Sarah og Sebastian var med til at gøre dagen ekstra god. Vi giver naturligvis rosen videre til dem – det vil de sætte stor pris på!
Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen til endnu en hyggelig oplevelse hos Maximum Sønderborg. 🎉

Dårlig oplevelse

Lørdag d. 1 November havde vi planlagt en hyggelig aften sammen med et sæt venner hvor vi havde bestilt buffet og bowling.
Da vi ankom blev vi anvist vores bord og blev spurgt om vi ville bestille drikkelse på QR koden som var vist på et skilt ved bordet.
Dermed gjort men vi havde spist forretten og måtte gå op for at høre hvor vores drikkevarer blev af, de havde ikke fået læst at der var kommet en bestilling 🙁
vi måtte hele tiden havde fat i dem med drikkelsen 🙁de havde slet ikke styr på det.
Maden blev ikke fyldt op og det der var tilbage var koldt.
Efter bowling satte vi os for at få lidt flere drinks men der måtte vi sande, at der var de løbet tør for noget sprut 🥃
Og havde lige bestilt en omgang og betalt, kunne så igen igen vente på at de skulle komme med dem og måtte igen gå til baren for at høre hvor det blev af, men fik at vide at de lukkede om 5 min ( kl var 22.55 ) og at vi kunne få drikkevarerne med i et plastikkrus.
Vi spurte hvor det stod at de lukkede kl 23 hvor svaret var i vores mail ( der stod det ikke ) vi viste mailen, ( så stod det på døren blev der sagt ) det gjorde det heller ikke.
Det er synd at der ikke er nogle der har styr på det.
Der mangler en voksen til at havde overblikket og styre sådan et sted

Besøg Trustpilot l Support l Trustpilots persondatapolitik

31 de outubro de 2025

Hej Pia

Mange tak for din ærlige anmeldelse – og fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse med os.
Det lyder desværre som en aften, der ikke levede op til de forventninger, I med rette kunne have, og det er vi oprigtigt kede af.

Der skal naturligvis være styr på både bestillinger, service og opfyldning af buffet, og det er helt forståeligt, at I blev skuffede over ventetiden på drikkevarer og de misforståelser, der opstod omkring lukketid. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi har allerede taget oplevelser som jeres op med både køkken- og serveringspersonale, så vi kan sikre, at kommunikationen og servicen bliver langt bedre fremover – både i forhold til bestillinger via QR og tydelig information om åbningstider.

Vi håber, I vil give os en ny chance til at vise, at vi kan gøre det meget bedre

Classificada 1 em 5 estrelas

Tør og hård mad, ringe service!

Maden var tør, hård og kedelig. Vi kom lige da de åbnede til brunch, men man skulle tro maden havde stået i flere timer. Mega ringe service da vi skulle betale. Servitricen kunne ikke finde ud af det og slukke ringe til sin chef imens vi ventede. Vi skulle også betale for vores veninde, der blev syg på dagen. For man ved jo at man bliver syg 2 døgn før! Jeg kommer ikke igen!

1 de novembro de 2025

Hej Diana,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Maden skal selvfølgelig være frisk og velsmagende, også lige når vi åbner, så vi tager din kommentar til os og følger op med køkkenet for at sikre, at det ikke sker igen. Vi beklager også forvirringen i forbindelse med betalingen – det burde være håndteret mere professionelt og med bedre kommunikation.

Angående betalingen for jeres veninde, så følger vi som udgangspunkt vores almindelige retningslinjer, men vi forstår godt, at situationen var uheldig, og vi tager din feedback med i vores overvejelser.

Vi håber, du vil give os en ny chance en anden gang, så vi kan give dig den gode oplevelse, vi normalt er kendt for.

Classificada 2 em 5 estrelas

Skuffende og frustrerende oplevelse, men ros for at sende penge retur for den dårlige oplevelse

Vi besøgte Maximum i Aalborg i dag – 3 voksne og 3 børn – og havde booket 1,5 time i Cube-aktiviteten. Desværre blev det en dybt skuffende og utilfredsstillende oplevelse, hvor fejl og mangler i rummene ødelagde det meste af aktiviteten.
• I golf-rummet var golfkøllen i stykker.
• I slangebøsse-rummet var elastikken defekt på 3 ud af 5 slangebøsser.
• I CARGO-rummet kunne døren ikke åbnes, selvom skærmen viste, at den var åben.
• I rummet med spillekort på væggen var skærmen helt sort.
• I rummet med røde reb og “ure” virkede den ene enhed ikke.
• Og der var flere lignende fejl i andre rum.
Vi gjorde personalet opmærksomme på problemerne, men fik blot en beklagelse og besked om, at “det nok virker næste gang”. Det er ikke acceptabelt, når man har betalt for en oplevelse her og nu, og halvdelen af rummene ikke fungerer.
Der blev ikke tilbudt nogen form for kompensation eller refundering, hvilket gør det hele endnu mere frustrerende.
Vi kommer ikke igen. Det var dårlig kvalitet, dårlig service og spild af penge.

Opdatering:
Jeg blev kontaktet telefonisk af Maximum Aalborg, som beklagede den dårlige oplevelse i Cube og de har sendt pengene, vi betalte for vores tur i CUBE, retur.
Jeg fastholder at oplevelsen i CUBE ikke var god og at vi ikke vil prøve den igen, men jeg vil gerne rose Maximum for at reagere på kritikken.
Derfor ændrer jeg min anmeldelse fra 1 stjerne til 2.

2 de novembro de 2025

Hej Laila,

Tak for din anmeldelse og vi er meget kede af den oplevelse I har haft hos os, da det bestemt ikke er den standard vi ønsker at give vores gæster. Vi tager det meget alvorligt og sørger for at kigge det hele igennem.
Vi vil meget gerne i dialog med dig - Du må derfor gerne sende en mail til mig, med din anmeldelse, samt telefonnummer så vi kan ringe til dig.
Du må skrive til mille@bowlnfun.dk

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse, i Aalborg. Vi havde købt 2 timer i hoppeland og det vat en forfærdelig oplevelse med alt for lidt på arbejde og flabet pationale i baren. Med nogen vandvittige priser. Dårlig oplevelse

2 de novembro de 2025

Hej Henrik,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at jeres besøg i Hoppeland i Aalborg ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have.

Vi beklager både, hvis servicen i baren blev opfattet som uvenlig, og hvis bemandingen ikke var tilstrækkelig. Det er noget, vi tager meget alvorligt, og vi vil følge op internt for at sikre, at alle gæster bliver mødt med et smil og en god oplevelse – hver gang.

Vi håber, at I vil give os en ny chance en anden gang.

Dårlig service

Dårlig service, skulle betale for en der var blevet syg på dagen, fordi man åbenbart skal vide at man er syg 2 dage før og melde afbud. Selvom personen blev syg på dagen.

1 de novembro de 2025

Hej Carsten,

Tak fordi du har delt din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du er skuffet over vores afbestillingsregler – det er naturligvis aldrig rart, når sygdom opstår pludseligt, og vi forstår din frustration.

Vores politik om afbud senest 2 dage før er til for at sikre, at vi kan planlægge bemanding, mad og aktiviteter bedst muligt. Vi beklager dog, hvis dette ikke blev tydeligt nok oplyst ved booking, og vi tager din feedback med videre, så vi kan blive bedre til at kommunikere det fremover.

Vi håber, at I trods alt havde en god dag, og at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen under bedre omstændigheder.

Classificada 1 em 5 estrelas

UMULIGT at komme igennem på telefon eller booke online

Har siddet i 45 minutter lyttet på den mest forfærdelige ventetids telefon sang / mand der snakker. Var ved at blive så syg i hovedet jeg begyndte at svare ham når han sagde jeg kunne booke online.... hvem end der sidder og laver jeres frontend så fyr dem.
kunne hverken taste noget ind i forhold til lokation og tid. Hvis jeg så søgte præcis hvorhen på google kunne jeg heller ikke komme videre derfra: HTTP req. fejler :)))))
Måske få jeres søde medarbejdere som ikke er skyld i dette til at tage telefonen inden for en times tid når jeres f***ing hjemmeside ikke virker. ELLER lav en callback funktion så man ikke får lyst til at gøre skøre ting efter man har lyttet på det l.o.r.t. der kører i telefonen mens man venter (:
Det gør mig ked af det når jeg bare gerne vil bowle med mit nye arbejde og drikke øl på seaport aalborg >:'(

22 de outubro de 2025

Hej August

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – også selvom oplevelsen helt tydeligt har været frustrerende. Det beklager vi oprigtigt. Vores hjemmeside har desværre været nede, og det har også påvirket både booking‐flow og telefonkø. Vi arbejder på at få det løst så hurtigt som muligt, så man igen kan booke uden problemer.

Vi er kede af, at du endte i en så lang ventetid og at ventemusikken gjorde oplevelsen endnu værre. Det tager vi også med videre internt – både ift. telefonhåndtering og muligheden for callback, så ventetiden føles mere tålelig.

Hvis du stadig ønsker at booke bowling til Bowl'n'Fun Aalborg, sidder vi klar til at hjælpe dig manuelt, så du ikke skal igennem det samme igen. Skriv gerne en mail til mille@bowlnfun.dk, med center, dato, tid, telefonnummer og adresse, så hjælper jeg med at booke.

Tak igen fordi du gjorde os opmærksom på problemet – og vi håber at kunne byde dig og dine nye kollegaer velkommen til bowling og øl snarest.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var lige som det skulle være

Det var lige som det skulle være. I var 3 personer der skulle bowle i Aalborg og personalet var mega nice! Kan 100 % anbefales

4 de outubro de 2025

Hej Jozefine,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det er så dejligt at høre, at I havde en dejlig dag hos os.
Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Classificada 3 em 5 estrelas

Hunters Lodge

Vi var 4 voksne som ikke havde prøvet mange escape rooms før. At vi brugte 35 min ud af de 50 min, var både en sejr efterfulgt af skuffelse. 850 kr for noget der kan gøres så hurtigt af amatører er lige pebret nok. Selve gåderne var ok, men lidt ensformet at størstedelen var hængelåse. At det kun var et rum gjorde også oplevelsen lidt kedelig. I henhold til bestilling på hjemmesiden skal man betale ved bestilling og kan ikke afbestille bagefter. Man skal også gøre opmærksom på hvis man vil på The Grill, skal i bestille the grill og tilføje escape room bagefter, så får i 30 % rabat på aktiviteten. For det kan nemlig ikke laves om, hvis man har bestilt aktiviteten først.
Men servicepersonalet var smilende og imødekommende. Og oplevelsen var ok men al for dyrt tiden taget i betragtning

4 de outubro de 2025

Hej Marianne,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os – og for din ærlige feedback. Vi er glade for at høre, at I blev taget godt imod af vores personale, og at I havde en god oplevelse med gåderne, selvom I kom hurtigt igennem.

Vi forstår godt, at det kan føles ærgerligt, når spillet slutter før tid, især første gang man prøver et escape room. Vores rum er designet, så både nye og erfarne deltagere kan få en udfordring, men vi tager din kommentar om sværhedsgraden og variationen af opgaver med i vores videre udvikling.

Angående pris og booking – tak for at gøre opmærksom på sammenhængen mellem The Grill og escape room-rabatten. Vi vil sørge for, at dette fremgår endnu tydeligere på hjemmesiden, så det bliver lettere at udnytte tilbuddet korrekt.

Vi håber, I har lyst til at komme igen og prøve et af vores andre rum, som byder på nye temaer og lidt mere variation i opgaverne.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais